IRC-Galleria

Frenia

Frenia

- the world keeps burning

np. Martti Servo - ViikonloppuPerjantai 17.11.2006 15:29

Nähääin! Vauhdikkaasti kourun kautta lentoon kohti viikonlopun rientoa. Lahti soi ja viisarit pomppii punasella. Kyse on Poutajoulusta! Saatana!

Vaikkakin nopeahkon jalan omaava artisti pukkasikin ulos keskinkertaisen, jopa tylsän levyn, se sisältää sen verran tanssahdusta aiheuttavaa raitaa, että saattaa olla, että riipaisen kovan kännin tänään, imaisen myös splifautusta ja jatsaan kunnes vammaudun pysyvästi ja katkeroidun iäksi. NIMITTÄIN! Selkäni on paskana. Koska en ole juurikaan kiinnittänyt huomiota (taaskaan) lihaksiston ylläpitoon ja joudun opintoni takia istumaan pitkiä pätkiä esim datalaitteiston äärellä lukemassa kukkua erilaisista MOS-kokoonpanoista, joilla saadaan jänniä juttuja aikaiseksi. No, eilen se ei ollu viel hirveen paha, mut kävin tunnin lenkillä ja siitähän herra selkyys ei sit pitäny. Nyt tekee pahaa kumartua (mikä on ehkä ihan hyvä kun on menossa tuommoisten homosivarihippien keskuuteen!) ja silleen. Mut maailmassa ei oo mitään mistä ei tarpeeks vahvalla lääkityksellä selvittäis.

Mut joo, enemmän kyl varmaa odotan paarmaa kun nopsaa. Raappanasta en oikee vieläkä osaa sanoo. Hyviä kertsejä se tekee, mut en kovin montaa ultrakuumaa verseä ole kuullut mieheltä. No, tanssit on tanssit ja saundin laatu on taattu, että ei muuta kun sneakerit jalkaan ja viikset ojennukseen, TÄNÄÄN MENNÄÄN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.