IRC-Galleria

Frenia

Frenia

- the world keeps burning
Ei oikeasti voi olla enemmän parruhanuristin työaikaa kun 02-10. Kylmettää kaikki nukkumaoptiot ihan täysin.

Olin vielä viimeviikolla sitä mieltä, että tämä on huikea homma saada juuri tämä vuoro. Elintarvikealan työehtosopimus kun sanailee, että jos työt alkavat ennen puoltayötä naputetaan koko yö iltalisällä (30%). Porvari on päättänyt vedättää ja järjestänyt työvuorot niin, että kolme neljästä pakkauskoneenkäyttäjästä tulee töihin jo klo 23. "Jes! Saan sentään neljältä tunnilta asianmukaiset korvaukset!" Muuten hyvä, mutta enpä kai kirjottanut pitkää matikkaa. No, sisäinen diplomi-insinöörini alkoi huudella tuossa rivouksia, kun yritin saada unenpäästä kiinni. Itseasiassa saan vain 2,05 tunnin liksat enemmän, kuin jos tulisin töihin jo klo 23. Tuntipalkkani ja veroprosenttini huomioonottaen nettoan jokaiselta tällaiselta yöltä noin 16e enemmän kuin ne, jotka tulevat töihin jo klo 23, pääsevät kotiin 3h aiemmin ja todnäk nukkuvat 3h enemmän.

Olen nukkunut eilisen työvuoron jälkeen n. 4,5h. Makasin kolme tuntia sängyssä vain todetakseni, että väsyttää aivan perkeleesti, mutta unitilaa ei ole saavutettavissa, syystä tahi toisesta.

Olisin helposti valmis maksamaan siitä, että olisin saanut nukuttua 7,5h sen aiemmin mainitun about 16e. Jos sitä vain minulta kysyttäisiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.