IRC-Galleria

Fucusa

Fucusa

http://pagesperso-orange.fr/jpdesm/pentagoraen/pages-en/dam-inside.html

Selaa blogimerkintöjä

Kokoomus mukana huumekaupassaPerjantai 08.04.2011 14:35

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010081112172097_uu.shtml

Kokoomuksen ikänestori, entinen puheenjohtaja ja Suomen entinen pääministeri Harri Holkeri kertoo Turun Sanomissa tiistaina ilmestyneessä kolumnissaan, että Afganistanissa toimivat suomalaisjoukot ovat huumekasvien viljelyn takuumiehiä.

KOKOOMUS meni mukaan laittomaan hyökkäyssotaan ja turvaa nyt Afganistanissa maan huumetuotantoa.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8881788#comment-45917540

Kiitos Usa kiitos, Usan ja koalition (johon Suomikin kuuluu) ansiosta Afganistanin heroiinituotanto on noussut uuteen kukoistukseen talebanien jäljiltä.

Nyt Afganistanissa on jo 1,5 miljoonaa heroiinin orjaa, Euroopassa on toki vielä paljon enemmän, koska 90% Usan ja CIA:n suojelemasta sadosta päätyy Euroopan markkinoille.

Kiitos KOcaKOOMUS ja Suomen HUUMEENTURVAJOUKOT Afganistanissa.

http://www.reuters.com/article/idUSTRE64G1DN20100517

Its street value fell to $3.4 billion in 2008 from $4 billion in 2007, according to the U.N. Office on Drugs and Crime (UNODC) 2008 Afghan Opium Survey. Most of Afghanistan's drugs end up in European streets, but the country itself has 1.5 million addicts

Yhdysvaltain armeijan edustaja kertoo Geraldo Riveran haastattelussa, että he suojelevat ja hallitsevat Afganistanin oopiumin viljelyä, mitä ei ole aiemmin tunnustettu näin läpinäkyvästi. Sitä kerrotaan kuitenkin tehtävän turvallisuussyistä.

George Bush: En tiedä missä Osama Bin Laden on, ja ollakseni rehellinen en välitäkkään, tärkeitä on nyt saada Afganistanin unikkopellot kukoistamaan ja Irakin öljykentät tyhjennettyä.

Kuusi kuukautta aikaisemmin GWB oli perustellut Usan ja koalition (johon Suomikin kuuluu) hyökkäystä Afganistaniin juuri Osaman kiinniotolla, elävänä tai kuolleena.

http://www.youtube.com/watch?v=4PGmnz5Ow-o Bush: Truly not concerned about bin Laden (short version)

Remember, this is just SIX MONTHS after 9/11. In response to a reporters question, President Bush tells the world that he is truly not that concerned with catching the man who murdered 3,000 Americans just six months and two days earlier because we've marginalized him.

Please note that he ALMOST says "I don't know where he is, nor do I... (really care)" but catches himself in mid-sentence.

Remember that this is just six months after he said he wanted OBL dead or Alive and just before they started floating the idea of invading Iraq?

http://www.iltalehti.fi/turku/200801297167836_tu.shtml
Prätkäjengi toi onnittelusikarin KOKOOMUKSEN Ilkka Kanervalle

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1481905
KOKAKOOMUKSEN ulkoministerin Ilkka Kanervan eduskunta-avustaja Esa Haavisto ei näe mitään ongelmaa siinä, että kaksi moottoripyöräjengi MC Cannonballin jäsentä luovutti eilen ministerille syntymäpäivälahjaksi sikarin.
- Se vain kuvastaa Kanervan moniuloitteisuutta. Häntä uskalletaan ja hän uskaltaa lähestyä ketä tahansa, Haavisto toteaa.

Aivan...aivan...ei mitään ongelmaa, rikollisjärjestöiksi luokiteltavien (Huumeet, laittomat aseet, kiristys, prostituutio yms.) liivikerhojen jäsenethän ovat KOKOOMUKSEN vakiovieraita.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Cannonball_MC

Cannonball MC on eteläsuomalainen moottoripyöräkerho, joka toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Turussa, Lohjalla, Kouvolassa ja Lahdessa sekä kannattajakerhot, jotka toimivat viidellä eri paikkakunnalla: Kuopiossa, Seinäjoella, Iisalmessa, Joensuussa ja Lieksassa. Cannonball MC oli usein uutisissa vuosina 1997–1999, jona aikana sen jäseniä tuomittiin vankeuteen monenlaisista rikoksista, mm. huumeiden salakuljetuksesta ja väkivaltarikoksista. Vuonna 2001 Lahden osasto muodosti uuden ryhmän Rogues Galleryn.
Ennen vuotta 1996 Cannonball MC oli Hell's Angelsin kannattajakerho.

http://blogit.mtv3.fi/elinkautinen/files/karalahti.jpg

Kameran tallentamien tietojen mukaan kuva on otettu 13.11.2006 kello 02 kahden aikaan. Eli myöhään isänpäivän iltana. SM-liiga oli tauolla ja Karalahti HIFK:n pelaaja. Suomi oli hävinnyt Karjala-turnauksessa Ruotsille. Karalahti ei ollut maajoukkueessa.

Paikka oli moottoripyöräjengi Cannonball MC:n kerhotiloissa. Kuva on siis reilun vuoden takaa eli ennen heinäkuuhun 2007 liittyviä huumerikosepäilyjä, jossa juttu nivoutuu kilpailevaan Bandidos-jengiin.

http://www.liveleak.com/view?i=389_1261996952

http://www.liveleak.com/view?i=7ac_1257527834

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.