IRC-Galleria

Fucusa

Fucusa

http://pagesperso-orange.fr/jpdesm/pentagoraen/pages-en/dam-inside.html

Selaa blogimerkintöjä

JCN Ponzi-juna jyrää maailmallaTorstai 10.03.2011 09:02

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011030913333478_ul.shtml

"Brittipohatat Robert and Vincent Tchenguiz (Kedorie) pidätettiin Kaupthing-pankin tutkimuksissa"

http://lalqila.wordpress.com/2010/05/23/the-first-lady-of-iceland-dorrit-moussaieff-is-an-israeli-jew-which-adds-a-significant-wrinkle-to-the-whole-plot-the-israeli-role-in-the-plundering-of-iceland/

http://www.bollyn.com/the-israeli-role-in-the-plundering-of-iceland-2

http://www.thetruthseeker.co.uk/oldsite/print.asp?ID=12719

Pohatat ovat alunperin Iranista paenneita juutalaisia, Iranin shaahin aikana nimensä vaihtaneita, ensin tyhjensivät Iranin kassan ja nyt siis Islannin.

Victor Tchenguiz, an Iraqi Jew from Baghdad, has evidently worked with the Israeli Mossad for decades, and was reported in the British press in 2003 to be “the brains” behind the Tchenguiz business empire: “One reason that Victor Tchenguiz was long supposed to be the brains behind Rotch was that his Ferrari-driving sons didn’t seem to spend much time at their desks,” Conal Walsh wrote in the Observer of May 25, 2003.

Miksi jokaisella kiinni jääneellä, ihmisten "lailliseen" ryöstelyyn osallistuneella, on juutalais/Israeli yhteys?

JCN = Jews Criminal Network (Juutalainen rikollisverkosto)

"Why is there always a BLOODY JEW Israeli connection with anything to do with plundering other people’s countries or other people’s wealth, is this allowed in the Torah, should Torah be banned, because it is a book of rape, pillage and plunder? The First Lady of Iceland, Dorrit Moussaieff, is an Israeli Jew, which adds a significant wrinkle to the whole plot – The Israeli Role in the Plundering of Icelan"

Islannin "Ensimmäinen nainen" myös Israelin juutalaisia!

"The looting of much of the wealth of Iceland is one such mega-crime in which we find Israelis involved at the highest level. The First Lady of Iceland, Dorrit Moussaieff, is an Israeli Jew, which adds a significant wrinkle to the whole plot.

The Israeli Dorrit Moussaieff is the “fabulously wealthy socialite wife of the President of Iceland.” So why did a “fabulously wealthy” Israeli Jew marry the president of a small Nordic nation in the North Atlantic?"

Me (käännynnäiset juutalaiset) olemme nyt hallitsijoita, me luomme teille meidän oman "todellisuuden", ja sillävälin kun te tarkastelette sitä ja yritätte todistella sen virheitä, me luomme teille uuden "todellisuuden", jota voitta taas tarkastella kuten haluatte, ja näin asiat tulevat jatkumaan.

Me olemme historian tekijöitä...ja te, kaikki te olette vain tarkkailijoita sille mitä teemme.

"We're an empire now, and when we act, we create our own reality. And while you're studying that reality – judiciously, as you will – we'll act again, creating other new realities, which you can study too, and that's how things will sort out. We're history's actors . . . and you, all of you, will be left to just study what we do."

2 kertaan miehitetty EurooppaTiistai 08.03.2011 10:13

Eurooppa on kohta kahteen kertaan miehitetty. Usan miehitys on jatkunut jo yli 60 vuotta ja vahvistuu. Nyt uusi miehittäjä on islam, joka tulee myös määräämään politiikan tahdin tulevina vuosina.

"Marine Le Pen on luonnehtinut Ranskan islaminuskoisia maansa miehitysjoukoiksi."

"Ranskan poliisin kattojärjestö puhuu jo avoimesti sisällis-sodasta ranskassa"

"Eräänä päivänä miljoonia miehiä lähtee eteläisestä pallonpuoliskosta ja he menevät pohjoiselle pallonpuoliskolle. Ja he eivät mene sinne ystävinä, sillä he menevät sinne valloittaakseen sen. Ja sen he tekevät poikiensa avulla. Meidän vaimojen kohdut antavat meille voiton."

Kristityn maailman, meidän eurooppalaisten tulisi ensin katsoa peiliin. Liittymällä kaiken maailman Usa-vetoisiin koalitioihin ja harrastamalla imperialistista öljynryöstöpolitiikkaa ja huumeenturvaoperaatioita, aiheutamme itse pakolaisuutta.

Vaatikaa omien poliitikkojenne päitä vadille, sieltä ne ohjeet ja käskyt tulevat, keitä maahamme päästetään.

Seuraavissa vaaleissa ei kannata kolmen koplaa äänestää, eikä ruåttalaisia. Äänestäkää mutta valitkaa jokin pienpuolue, joka vastaa toiveitanne, Suomi tarvitsee totaalisen suunnanmuutoksen.

Ensin Usa koalitionsa kanssa, johon Suomikin kuuluu, hyökkää Afganistaniin oopiumia viljelemään, ja sitten Irakiin öljyä ryöstämään....ja vasta sitten pakolaiset lähtevät sotaa pakoon, niihin maihin jotka ovat hyökänneet ja tappaneet heidän omaisiaan, ja tietenkin kostavat.

Lapsena opittiin, että jos lähtee kusiaispesiä hämmentämään
niin kusiaiset leviävät ympäristöön, joskus niitä tuli jaloissa ja vaatteissa kotiin asti.

Kevään 2003 eduskuntavaalikamppailun aikana oppositiojohtaja Anneli Jäätteenmäki arvosteli pääministeriä sosiaalidemokraattia Paavo Lipposta mm. siitä, että Lipponen oli antanut USAn presidentille George Bushille liian pitkälle meneviä lupauksia Suomen osallistumisesta Irakin kriisiin.

Myöhemmin tuli ilmi, että Jäätteenmäki oli lainannut arvostelussaan UM:n salaisia asiakirjoja.

Sosiaalidemokraattien Paavo Lipponen siis liitti Suomen laittomaan hyökkäys- ja öljynryöstösotaan ja teki Suomesta näin taas sotarikollisen.

Varovaisimpienkin arvioiden mukaan Irakissa on kuollut 72 537–79 128 siviiliä. Lokakuussa 2006 tiedejulkaisu The Lancetissa julkaistussa tutkimuksessa siviiliuhrien määräksi arvioitiin 390 000–940 000 ja syksyllä 2007 sodanvastustajat puhuivat jo miljoonasta kuolleesta.

Alkuvuodesta 2008 The Center for Public Integrity -tutkimuslaitos selvitti että Yhdysvaltain johto esitti kahden vuoden aikana ennen sotaa kaikkiaan 935 valhetta Irakin joukkotuhoaseista ja 532 totuudenvastaista väitettä perusteiksi oikeutukselle hyökätä Irakiin.

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2008/01/selvitys_usan_johto_valehteli_irakin_aseista_276689.html?comment_form=show

Tokihan sosiaalidemokraatit fiksuina tiesivät asioiden oikean laidan, sen että Usa halukkaiden koalition kanssa menee Irakiin öljyä ryöstämään, ja tokihan he myös fiksuina osasivat ennakoida sadat tuhannet siviiliuhrit...mutta eivät välittäneet.

http://www.foxnews.com/story/0,2933,296938,00.html
Usan keskuspankin johtaja sanoi, öljy oli pääsyy Irakiin hyökkäykseen.
“I am saddened that it is politically inconvenient to acknowledge what everyone knows: the Iraq war is largely about oil"

Kannattiko lähteä Usan kelkkaan, öljynryöstösotaan Irakiin? Usa ei ota näitä vastaan, vaan maksumieheksi joutuu Eurooppa, joka joutuu elättämään nämä pakolaiset ja niiden sukulaiset maailman tappiin, lisäksi kustannuksia tulee rikollisuudesta.

Ongelmaihmisiä siirtämällä siirtyy myös ongelmat niiden uusiin kotimaihin.
Israelilainen historiantutkija Shlomo Sand romuttaa piintyneitä käsityksiä juutalaisesta historiankirjoituksesta. Sandin kirja Juutalaisen Kansan Keksiminen oli Israelissa 19 viikkoa myydyin kirja viime vuonna. Nyt kirja on käännetty englanniksi, eikä kohu sen ympärillä ole laantunut.
Professori Shlomo Sandin perusväittämä on, että toisin kuin yleisesti ajatellaan, juutalaisia ei karkotettu Jerusalemista toisen temppelin tuhon jälkeen vuonna 70 jälkeen ajanlaskun alun. Sandin mukaan Israelissa ja ympäri maailmaa asuvat juutalaiset eivät periydy muinaisen Juudan kuningaskunnan asukkaista, vaan he ovat eri kansojen käännynnäisiä. Tämän vuoksi juutalaisilla ei ole etnistä, historiallista oikeutta Israelin alueeseen.
Toisin kuin israelilaiset niin sanotut "uudet historioitsijat", jotka ovat kyseenalaistaneet Israelin valtion syntyhistoriaan liittyviä seikkoja, Sand menee vielä pidemmälleajassa taaksepäin. Hänen mukaansa juutalaiset eivät koskaan muodostaneet "kansallista rotua" jolla oli yhteinen alkuperä. Hänen mielestään kuvaus "vaeltavasta juutalaisesta"; on kansallinen myytti, jolla ei ole totuuspohjaa.
Loiko kansan kansallisuusaate?
Sandin mukaan juutalainen kansa "keksittiin" vasta 1800-luvulla, Saksan juutalaisten älykköjen keskuudessa jotka olivat saaneet vaikutteita saksalaisesta kansallisuusaatteesta. He piirsivät kuvan kansakunnasta, ei siis enää pelkästään uskonnollisesta yhteisöstä. Juutalainen kansa oli muodostanut kuningaskunnan, joutui maanpakoon ja palasi lopulta synnyinsijoilleen Israeliin. Tämä teoria palveli sionistisen liikkeen päämääriä.
Israelin itsenäisyysjulistuksen mukaan pakkomuuton jälkeen juutalaiset pysyivät uskollisena maalleen eivätkä koskaan lakanneet rukoilemasta ja toivomasta paluusta Jerusalemiin.
Sandin mukaan pakkomuuttoa ei koskaan tapahtunut, vaan se on alun perin kristittyjen kertoma myytti, rangaistus siitä että juutalaiset eivät omaksuneet kristinuskoa. Sand kirjoittaa, ettei löytänyt minkäänlaista kirjallisuutta pakkomuutosta, niin tärkeästä tapahtumasta juutalaisten historiassa.
Historiallisten käsitteiden uudelleen arviointia
Professori Sandin erikoisalaa on 1900-luvun historia ja erityisesti Ranska, eikä ole koskaan aiemmin tutkinut aikakausia, joista hän kirjoittaa. Tämä on ollut yksi pääkritiikin aihe: Sandin sanotaan hypänneen liian suuriin kenkiin ja "väärälle" aikakaudelle. Arvostelijoiden mukaan hän kirjoittaa asioista, joita ei ymmärrä.
Esimerkiksi heprealaisen yliopiston juutalaisen historian professori Israel Bartal arvosteli Sandia kovin sanoin Haaretz-lehdessä. Bartal muistuttaa, etteivät juutalaista kansallisuusaatetta tutkivat historioitsijat usko, että juutalaiset ovat etnisesti tai "rodullisesti" puhtaita. Myöskään varhaisen juutalaisuuden ajan käännytystyötä ole kielletä. Bartalin mukaan kirjassa ei ole yhtään uutta teoriaa.
Kirjalla on poliittinen agenda
Kirjan englanninkielistä versiota mainostetaan muun muassa historiaan erikoistuneen kolumnisti Tom Segevin sanoilla. Mutta Segev kertoi puhelimitse, ettei halua hänen nimeään liitettävän kirjaan. Hän pitää sitä mielenkiintoisena, mutta teos on ongelmallinen koska siinä ei esitetä pitäviä todisteita, lisäksi se on ideologinen kirja. Segevin mukaan kirja ei ole herättänyt kansallista itsetutkiskelua.
Sandin teos ei ole pelkkä historiakirja, vaan sillä on selvä poliittinen agenda. Sandin mukaan Israelin ongelmat johtuvat siitä, että se on etnokratia - juutalaisilla on etuoikeuksia muihin kansalaisiin nähden. Sand peräänkuuluttaa historiallisten myyttien kyseenalaistamista Israelin valtion oikeutukselle ja vaatii että Israelin pitäisi olla avoin yhteiskunta sen kaikille kansalaisille - myös arabiväestölle.
Radion kulttuuriuutiset / Sanna Negus, Jerusalem"

Tarinoita UnionistaMaanantai 14.02.2011 12:27

"Rahaa Unioniin" on yksi tunnetuimmista Euroopan historian hölmöläistarinoista:Hölmöläiset, ei kun eurooppalaiset yhdistivät Euroopan valtiot, mutta siinä oli paha vika, rahaa oli liian vähän. Koska kukaan ei halunnut olla köyhä, päätettiin hankkia Unioniin lisää rahaa. Mutta miten? Sitä pohdittiin yhdessä. Lopulta joku keksi, että rahaa voitaisiin tuoda säkillä Unionin toisesta valtiosta, jossa rahaa oli yllin kyllin. Toinen hoksasi, että työ helpottuisi kun samalla kannettaisiin toisella säkillä rahaa toisestakin Unionin valtiosta, ja myös kolmannesta...jne.

Hölmöläiset...ei kun unionilaiset jakaantuivat moneen ryhmään. Toiset kantoivat rahaa Suomesta Kreikkaan ja toiset kantoivat rahaa Kreikasta Suomeen. Työ oli aika helppoa, sillä setelisäkit ovat kevyitä ja ykkösten ja nollien lisääminen kovalevylle ei ketään rasita. Unionin rajoilla ja internettin verkoissa kävi melkoinen vilske, kun toiset toivat ja toiset veivät. Mutta jostain syystä Unionin varallisuus ja kokonaisrahamäärä vain entisestään pieneni.

Unionin "viisain" mies Jyrki kulki siitä ohi ja kysyi, mitä hölmöläiset olivat tekemässä. Nämä selittivät. Jyrki otti kännykän ja soitti Ziionin Rothschildille, joka lainasi Unioniin lisää rahaa. Hölmö...ei kun Unionin asukkaat kirjautuivat nettipankkeihinsa - ja ihmeiden ihme, sinne todellakin oli tullut lisää rahaa. Miten viisas Jyrki olikaan!

Jyrkin mentyä hölmöläiset päättivät Ottaa ziionisteilta vielä enemmän lainaa. Lainaa otettiin yhä enemmän ja enemmän, kunnes lainan kokonaismäärä ylitti Unionin kaiken omaisuuden arvon. Unionissa oli nyt siis jo enemmän lainaa kun omaisuutta. Saataisiinko ziionisteilta vieläkin enemmän lainaa? Yksissä tuumin päätettiin laittaa nimet paperiin, ja luovutettiin näin kaikki päätäntävalta ja omaisuus ziionisteille. Kun Unionin asukkaat olivat muuttaneet kaiken omaisuutensa vihreäksi paperirahaksi, sen arvo romahti kasaan. Onneksi kukaan ei jäänyt alle.

Hölmö...ei kun Unionin asukkaat olivat hieman pahoillaan, kun heillä ei enää ollut tehtaita, ei kotia, ei omaisuutta, ja rahakin oli muuttunut arvottomaksi paperiksi, jolla voisi tapetoida vessansa seinän, mutta kun kukaan ei omistanut enää edes ulkohuussia.
Mutta sitten he lakkasivat murehtimasta, kun joku keksi, että omaisuudesta onkin vain kuluja,,,,kuten esimerkiksi kiinteistöverot, ja tyhmänä on kiva olla kun ei rasita polla.

The missing LinksMaanantai 31.01.2011 11:01Don’t be fooled!

From its very inception, the so called 9/11 truth movement, otherwise known as the people who say that George Bush and his cronies did 9/11, has been ultimately led and controlled by the same people that perpetrated the dastardly attacks.

Of course after the Mossad/Jews blew up the twin towers and building 7, they allocated their controlled mainstream media the task of pinning all the blame on some rag tag, cave-dwelling, box cutter wielding Arabs known as Al Qaeda (i.e. the toilet).

When even the uber brainwashed cattle, known as American citizens, started to have their doubts about this mindless fiction, the Jews panicked and reverted back to their tried and true method of “controlling the dissent”. The Jews launched a massive “9/11 conspiracy theory” campaign, with their operatives positioned firmly at the helm of the movement, ready to shift the blame onto anybody but Israel, Mossad, and the Jews.

Let us review several of the key figures in this ‘movement’ that are known disinformation agents who are intentionally or unintentionally, willingly or unwillingly, working for the Jews to further cover up the truth about who was really behind 9/11.

Alex Jones - Probably the most prominent figure in the so called 9/11 truth movement. Jones has produced many kosher certified, bottom feeding disinformation films such as: Terrorstorm, Endgame, and 9/11 road to Tyranny.

These worthless films are kosher-approved because they never mention the Jews.

On a radio broadcast he made in 2006, Alex Jones stated “folks, I’ve done the research, Israel could not carry out these [9/11] attacks.”

Jones has several established connections that clearly illustrate whose side he is really on. First we have the accusation that his wife is indeed Jewish. This alone would explain his ferocious denial of the existence of the Jews and its machinations. Second, is the overwhelming fact that a majority of his sponsors are also Jews.

Third is a startling discovery that he shares the same lawyer as Holly Bronfman Lev, the younger sister of Edgar Bronfman Jr, one of the most prominent Jew families in the world.

Couple this with the self admission that he has “many Jewish friends in Hollywood”, alongside his heavy promotion by the mainstream media, he’s made appearances on Jewish controlled media outlets..

It’s pretty much set in stone, Alex Jones is an agent of the Jews.

One of the more outspoken and prominent members of the Kosher 911 truth movement is so called “infowarrior” Jason Bermas.

This clown is a Jew and vehemently denies the existence of the Jews. Apparently it’s the “globalists” or the “Bilderberg Group”. Bermas is the pathetic pet protege of Alex Jones and was even given his own show by Alex Jones on GCN. Bermas is also the co-producer and researcher for the Loose Change Films which are blatant Jewish propaganda that don’t mention Israel, Mossad, or the Jews even once in any of the three films.

These three films, which were made by Bermas in conjunction with the Jew Dylan Avery, were associated and promoted by a Jewess named Deborah Simon, who married into the billionaire Jewish Simon family of Minneapolis. The head of the family, Mel Simon, has had regular business dealings with Jews Larry Silverstein, and Frank Lowy, the two criminal WTC landlords who benefited tremendously from 9/11.

Bermas and his kosher mentor, Alex Jones, have been exposed multiple times for running false or hoax stories on their websites and at no time did they attempt to confirm or validate the story.

“Buy these new ring tones to help defeat the New World Order!” - Jason Bermas

Webster Tarpley has been a central figure in the Kosher truth movement, and wrote a book called 9/11 Synthetic Terror: Made in the USA. Tarpley is a firm supporter of the Kosher version of the truth which is that Bush & Cheney orchestrated 9/11; nary a mention does he make to Israel and the Jews in his work and writings.

Tarpley has made numerous appearances on Jewish controlled mainsteam media networks CNN, FOX, and NBC. Getting on mainstream media is a clear sign that the Jews approve of his message.

Luke Rudkowski & We Are Change

One of the most publicized figures in the 9/11 truth movement has been Luke Rudkowski and his organization We Are Change, Rudkowski is a Jew who was one of the key figures that distracted the world for the past 4-5 years, by bull horning “9/11 was an inside job” all day long.

Harrassing politicians about their attendance at Bilderberg Group meetings, this clown is known to ban people from his website who dare mention the Jews, and is a close associate of Alex Jones and Loosechange, both disinfo agents of the Jews, he fits right in.

This Jewish controlled dissent power structure is composed of Alex Jones at the head with Loose Change & We Are Change as the two wings. Below them are the hordes of brainwashed fanboy minions who absorb anything the aforementioned shills can conjure, and then parrot this contrived malarkey to unsuspecting cattle.

They will surely keep people distracted and transfixed on non-issues for years to come.

Mike Berger - This so called 9/11 truth activist is one of the key Jews who tried controlling the dissent from the very beginning. He is a member of the steering committee of the kosher 911truth.org website.

Berger and his cronies have tried to steer people away from the evidence of Israeli/Jewish involvement in the attacks as well as the demolitions of the twin towers & Building 7.

Berger was the guest on the Alex Jones show when Alex stated that Israel could not have carried out the attacks. Berger was heard chuckling in the background as this was being said. Berger was also a guest on the same CNN Showbiz Tonight episode as Webster Tarpley, and Alex Jones, discussing Charlie Sheen’s statements about 9/11.

Jon Gold

This Jewish so called “truth” activist is a member of the advisory board of the aforementioned 911truth.org and was also the co-founder of another kosher site — 911blogger.com.

Jon Gold has been controlling the dissent for quite some time, drafting rules on what 9/11 truth should look like, as well as denying any role of Israel/Jews in 9/11.

He announced his departure from 911blogger.com amidst ”too much discussion” of controlled demolitions being the cause of the collapse of the twin towers and building 7.

He later silently returned under the the admin name “reprehenser” and later went on to attack this film vehemently on 911blogger.

Here is this Jewish controlled-dissent liar’s Youtube page:

http://www.youtube.com/user/Gold9472

Here is one other incident in history Jon ‘Gold’ and his Jewish cohorts don’t want you knowing about:

http://www.theholohoax.com/

Jonathan Elinoff - This WeAreChange Colorado activist is the creator of a series of films called Core Of Corruption, so called documenting the global conspiracy.

These films severely underplay the role of Israel/Jews in the 9/11 attacks, and don’t even mention 1/10th of the evidence documented on this website. This stuppering idiot admittedly comes from a Jewish family, and attacking anyone who targets the Jews as the criminal culprits of world crimes.

Elinoff also went on to attack Missing Links and it’s creators with a barrage of nasty language to an unwitting supporter of his who started to ask why the evidence presented in Missing Links wasn’t mentioned in Core Of Corruption.

He also writes pathetic damage control articles attacking Michael Collins Piper and his excellent book, Final Judgment, that proves the JFK assassination was a Jew/Mossad hit. He has strong associations with Alex Jones, and the Loose Change clan; at one time being the webmaster of their site.

Jim Marrs

Long time figure in “conspiracy” movement and popular author of numerous conspiracy books about everything from the JFK assassination to UFOs, secret societies, to 9/11. He is heavily promoted by operative Alex Jones, appearing on his radio show dozens of times to control the dissent.

He also has made numerous appearnces on Coast to Coast AM with George Noory. Marrs doesn’t dare veer off the 9/11 was an “inside job” narrative, and suffers from amnesia when it comes to the Jews. Nowhere in any of his work has he dedicated any time to discussing the issue.

Marrs is the author of a ridiculous Jewish propaganda book called The Rise of the Fourth Reich, which promotes the ludicrous idea that the Nazis were not destroyed during WW II, but have been slowly gaining control of America since the wars end, by means of prominent families, secret societies, and financial institutions, with the goal of converting the world into their fascist empire.

This book is the nail in the coffin for Marrs, clearly he is a tool helping to conceal the machinations of the Jews.

Dave Von Kleist

A somewhat prominent member of the 9/11 “truth” movement for the last 7-8 years, Von Kleist is completely and utterly kosher.

His claim to fame is a 9/11 movie called In Plane Sight, which promotes the theory that President George Bush and his cronies are responsible for the attacks. His denial of the Jews achieves him the honor of being called an unwitting tool of the Jews.

Of course there are dozens more people who are wittingly or unwittingly working for or otherwise aiding the Jews to cover up the Israeli/Jewish 9/11 attack, but there are just too many to cover here.

Poliisi on eliitin palveluskoiraLauantai 29.01.2011 08:1607.03.2009 06:54 <pikkugpiste> Poliisi on eliitin palveluskoira, jonka tarkoitus on kontrollin ylläpitäminen, tavallisen kansan jahtaaminen pikkurikkeistä antaa kansalle elitiltä selvän singnaalin "Te ette saa tehdä mitään, me voimme tehdä mitä vaan"
Kauhajoen koulusurmien jälkeen eliitti lähetti palveluskoiransa maanteille kolmeksi päiväksi rahankeräysoperaatioon, kansa varmaan luuli kysymyksessä olevan turvallisuustason noston, kukaan ei kai kehdannut valittaa sakoista.

07.03.2009 11:31 <-fobba-> pikkugpisteellä on nyt mennyt hieman puurot ja vellit sekaisin:)

07.03.2009 14:26 <-fobba-> No jos vaikka pikkugpiste perustelisi ensin sitä, että millä perusteella poliisi jahtaa vain pikkurikkeistä ja antaa signaalia, että poliisi voi tehdä mitä vaan? Ja jos minä olen palveluskoira, niin olen kyllä kaikkien suomalaisten (ja ulkomaalaistenkin) käytössä, enkä vain pikkugpisteen mainitseman eliitin. Hau, hau:-D

07.03.2009 14:38 <pikkugpiste> Liian korkea älykkyysosamäärä (125) esti miehen pääsyn New Yorkin poliisivoimiin. Epääminen perustui New Londonin piirin yleiseen käytäntöön, ettei tietyn älykkyysosamäärän ylittäneitä huolita koulutukseen. Laitos perustelee käytäntöään sillä, että poliisin työ on liian pitkästyttävää korkealla älykkyysosamäärällä varustetulle henkilölle, joka vaihtaisi kuitenkin pian työpaikkaa.
Poliisi menee sinne minne käskytetään ja eliitti käskyttää, tuskin suurimmalla osalla poliiseista on riittävää älyä tai tahtoa jäsennellä mikä on rikoksentorjunnassa pientä ja mikä suurta.
Suurin osa poliiseista on ihan tyytyväisiä, kun saavat jahdata palaneita parkkilamppuja ja punaisia päin käveleviä mummoja, valkokaulusrikollisten jahtaaminen vain rasittaa turhaan aivosoluja ja urakehityskin voi katketa kun astuu liian suurille lakerikengille.
Sama koskee esim tullihenkilökuntaa, joka voidaan käskyttää eliitin toimesta päiväksi B-terminaaliin rassaamaan huumehörhön takapuolesta 10 g kokaa, kun samaan aikaan eliitti junailee A-terminaalista 10 tonnin huume-erän rekassa maahan


07.03.2009 16:19 <-fobba-> Mitä tekemistä jenkkipoliisilla on käytännössä suomalaisen virkaveljen kanssa? Suomessa on kansainvälisessä vertailussa erittäin pätevä ja hyvin toimiva poliisi. Poliisin tehtäväkenttä on laaja ja jokainen osa-alue on tärkeä. Se, että kiukuttelet jollain mummojen punavalovalvonnalla, kertoo vain sen, että olet jostain poliisin kanssa tapahtuneesta asiasta hyvinkin katkera. Mikähän se on? Huumeita? Huumepoliisin tutkinta taas koskee lähinnä poliisin mahdollisia vääriä menettelytapoja tutkinnassa

07.03.2009 16:20 <-fobba-> eikä sitä, että poliisi olisi vetänyt jotain välistä tai johtaisi jotain omaa liigaa. Joten vedäppä hieman happea ennen kuin tulet päästämään tänne noita aivopierujasi:)

07.03.2009 18:01 <pikkugpiste> Noh noh, tässä se nähdään, ettei poliisin työssä tarvita aivoja eikä lukemisen ymmärtämistä, en missään kohtaa hyökännyt poliisia vastaan, vaan sanoin ymmärtäväni, että poliisi on vain vailla omaa tahtoa oleva eliitin työrukkanen, ei kai työrukkasta voi syyttää siitä kenen kädessä se on ja mitä se tekee.

08.03.2009 18:22 <-fobba-> Minä vähän veikkaan, että pikkugpiste ei ole ilmoittamansa ikäinen eikä kuva esitä häntä itseään.

09.03.2009 08:45 <pikkugpiste> "Poliisi johtaa Suomen huumekauppaa" Poliisiylijohtaja Markku Salminen nimesi kolmihenkisen ryhmän tutkimaan ja haastattelemaan Helsingin huumepoliisin ryhmiä, haastattelusta tehdyt nauhat tuhottiin laittomasti...köh köh ja Markku salminen teki "itsemurhan"...köh köh, syyttäjänä jutussa oli Espoon kihlakunnansyyttäjä Marianna Semi jota uhkailtiin ja estettiin tutkintamateriaaliin pääsy, Semi joutui eroamaan tehtävästään...köh köh. Ja sitten täällä poliisisetä fobba the lobbari kertoo lapsille iltasatuja, että huumepoliisi vain vähän käytti vääriä menettelytapoja tutkiessaan huumerikollisuutta.

Onhan se tietysti kauhian kamalaa jos poliisin uskottavuus menee, kontrollia on vaikea ylläpitää jos ei ole uskottavuutta. Ja uskottavuutta pitää suojella "kaikin keinoin"

09.03.2009 12:32 <-fobba-> Mitäs muita hyviä salaliittoteorioita pikkugpisteellä on takataskussa?
09.03.2009 12:33 <-fobba-> Suosittelen, että palaat keskustelemaan sinne murhainfon palstalle, tai sitten teet profiilin, jossa oikeasti on kuva sinusta ja ikäsi on oikein.

09.03.2009 12:40 <pikkugpiste> "....katkera. Mikähän se on? Huumeita?" Kuuluuko poliisin tehtäviin vihjailla, yleisillä keskustelupalstoilla, tuiki tuntemattomien olevan mahdollisesti huumeidenkäyttäjiä? Ehkä meistä kahdesta on kuitenkin sinä olet se jonka pitäisi poistua toisille palstoille, tai miksei ihan muuhun ammattiin.

10.03.2009 00:05 <pikkugpiste> Suomen oloissa ennennäkemättömän virkarikostutkinnan takana on kolme poliisia, joiden ilmiannon perusteella Helsingin huumepoliisi on joutunut tiukkaan tutkintaan, selviää Ilta-Sanomien tutkimuksessa.
Vähitellen mukaan on otettu myös korkeita poliisijohtajia, kuten Helsingin apulaispäällikkö Jari Liukku sekä ylikomisariot Tero Haapala ja Jari Aarnio.

10.03.2009 01:50 <pikkugpiste> Kuten aijemmin sanoin, poliisi on vain eliitin työrukkanen, jonka tarkoitus on ylläpitää eliitin haluamaa kontrollia, eliitti itse pyörittää kansainvälistä rikollisuutta ja varsinkin kansainvälistä huumekauppaa, jossa pyörii vuositasolla n. +1500 miljardia dollaria. tonnien huumelastit eivät tule mihinkään maahan ilman korkeaa viranomaissuojelua. 500 kilon hashislasti tavallisessa rekassa haisee koko sataman alueelle, yksikin huumekoira alueella haistaa lastin, jollei niitä sitten ole "komennettu" muualle.
Ja jos siis eliitti ja korkeat virkamiehet ovat sekaantuneet kansainväliseen rikollisuuteen, on se erittäin vakava vaara demokratialle.

11.03.2009 03:05 <pikkugpiste> Hmm....kannattaisi katsoa tuo Jari Aarnion lehdistötilaisuusvideo ajatuksella läpi ja miettiä mitä se kaveri oikeasti sanoo ja voiko sellainen olla mahdollista.
Jari palasi juuri muuten sairaslomalta, hänen tuuraajansa jää silti vielä työskentelemään Jarin rinnalle, vai valvomaan Jaria siihen asti kun eläkeikä täyttyy. Korkea-arvoisen poliisin potkiminen pois hommista vaatii jonkun syyn, jos syy on arkaluontoinen sitä ei haluta paljastaa, koko homma painetaan villaisella ja odotetaan vaan eläkeikää.

11.03.2009 14:58 <pikkugpiste> Kyllä Länsimaiden johtajat tietävät minkä takia Afganistanissa ollaan ja mitä siellä suojellaan, unikkosatoa.
Afganistanin presidentin Karzain veli pyörittää Afganistanin huumekauppaa, hänellä on enemmän miehiä aseissa kuin Karzailla.
Atlanttiseuralainen Häkämies olisi halunnut aseistaa Karzain veljeksiä lisää mm. 100 000 rynkkyä Suomen armeijan varastosta.

12.03.2009 02:39 <pikkugpiste> Usan miehittämästä Kosovosta tuli kansainvälisen rikollisuuden keskus Ahtisaaren suosiollisella avustuksella, palkkio oli ainakin kaksi hopeanväristä rahasalkkua sanovat serbilähteet, Liukkukin siellä tutkii ilmeisesti miten rahaa voitaisiin pestä jne.

12.03.2009 09:41 <-fobba-> Pikkugpiste pitää huumeita tämän "eliitin" motiiveina pyörittää kuvioita, mutta jos motiiviksi pitäisi jokin valita, niin eiköhän se olisi mieluummin öljy. Pikkugpiste voi jatkaa satujaan tässä yhteisössä: Salaliittoteoriat (Harrastukset)

12.03.2009 13:02 <-fobba-> voi elämä:)

12.03.2009 20:28 <pikkugpiste> Kyllä eliittiä kiinnosta sekä huumeet että öljy, Afganistaniin menivät oopiumin takia ja Irakiin öljyntakia, tosta oopiuminta Englannilla ja Usalla on piiiiitkät perinteet, jos ei usko lyö vaikka Wikipediaan "ensimmäinen oopiumisota" tai "toinen oopiumisota", salaliittoteorioista puheenollen, aiheuttiko Fobban mielestä 911 terrori-iskut A) Ali Baba ja hänen 19 roistoaan itäisiltä mailta vai :) Usan neonkonnien oma insidejob, jolla päästiin Afganistanin unikkopelloille ja Irakin öljykentille.
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/

12.03.2009 21:18 <-fobba-> C)mä veikkaan, että pikkugpiste on ollut jotenkin mukana siinä:-D

13.03.2009 05:18 <pikkugpiste> British smuggling of opium from British India into China in defiance of China's drug laws erupted into open warfare between Britain and China. http://en.wikipedia.org/wiki/Opium_war
Opium is converted into heroin on an industrial scale, not in kitchens but in factories. Millions of gallons of the chemicals needed for this process are shipped into Afghanistan by tanker. The tankers and bulk opium lorries on the way to the factories share the roads, improved by American aid, with Nato troops.

Eli tarjoan tässä nyt fobballe ja hänen kavereilleen vihjeitä todella isoista fisuista, mutta tiedättekö mitä, vaikka fobba sanoo "Ja jos minä olen palveluskoira, niin olen kyllä kaikkien suomalaisten (ja ulkomaalaistenkin) käytössä, enkä vain pikkugpisteen mainitseman eliitin. Hau, hau:-D" ei hän eikä hänen kaverinsa tule tekemään yhtään mitään, koska poliisi on eliitin työrukkanen, suurin osa poliiseista ei tätä edes välttämättä tiedosta.
Seuraavakin kuva todistaa poliisin eliitin palveluskoiraksi, aseeton omia mielipiteitä omaava nuori on eliitin pahin vihollinen, sitä vastaan eliitti lähettää lauman palveluskoiriaan.

http://cache.daylife.com/imageserve/06yzfKR3Z9ba3/610x.jpg

Jos muutamakin noista hyvin varustelluista palveluskoirista tulisi öisin ihmisiä vastaan kadulla niin monet varmaan tuntisivat olonsa turvallisemmaksi, myös ryöstöjä ja raiskauksia olisi vähemmän, mutta katuja tallomalla ei poliisin palkkakassa kartu, siksi on järkevämpää esim. ratsata teillä autoja, koska monilla autoilijoilla on paksu lompakko.

Zeitgeist=Zionims=Natsism=KommunismTiistai 18.01.2011 12:50

Jacque Fresco on ziionisti juutalainen ja Z-day tarkoittaa teitä eli Zombie-day zombienpäivää, päivää jolloin ihmiset jälleen kerran tulivat hulluksi juutalaisten aatteesta (kommunismi, kapitalismi, ziionismi, zeitgeistnismi), ja vaipuivat tietoisuuden tason alimpaan kerrokseen. Venus projekti on satu Utopiasta,

http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=163973.0

JCN = Jews Criminal Network eli juutalaisten
rikollisverkosto on huolissaan viimevuosien muutoksesta, juutalaisten salaliitot alkavat paljastua, ja yhä useampi uskaltaa puhua ongelmista niiden oikealla juutalaisella nimellä

Kun silmukka kiristyy ziionistien ympärillä, ja ihmiset liittyvät yhteen tutkimaan ziionistien rikoksia, niin mikä on silloin paras veto ziionisteilta vastata syytöksiin....perustaa tietenkin oma "totuusliike".

1) Miksi Zeitgeist ensimmäiseksi hyökkäsi kristinuskon kimppuun?
2) Miksi Zeitgeist on palkittu "dokumentti" mutta tietääkseni yhtäkään Alex Jonesin dokkaria ei ole palkittu, illuillahan on tapana palkita toisiaan, esim. Nobelilla.
3) Miksi Zeitgeist "dokumenteissa" ei mainita juutalaisia, eikä syyllistetä juutalaisia esim. 911 terrori-iskun tekijöiksi, vaikka toinen dokumentti Missing Links näin asian näkee.
http://www.911missinglinks.com/
4) Sikarikkaat juutalaiset finanssipiirit nostivat varttijuutalaisen Hitlerin valtaansa, sekä myös Venäjän bolsevikkijuutalaiset. Historiankirjat kertovat Hitlerin tuhonneen juutalaisia, mutta tosiasiassa ashke-NATZI-juutalaiset ryöstivät Euroopan ja tuhosivat eurooppalaisia. "Totuusliikkeestä" kasvaakin uusia hitlerjugentteja, hyödyllisiä idiootteja juutalaisille.

http://www.youtube.com/watch?v=_vR4IYf03jc Adolf Hitler and Peter Joseph Merola, twin tyrants part 6 of 13

http://www.youtube.com/watch?v=C2ahWHbUVVU David de Rothschild at Zeitgeist Europe 2007

http://www.laitman.com/2009/05/my-meeting-with-peter-joseph-producer-and-director-of-zeitgist-the-movie/

Kabbala rabbi Michael Laitman ja Peter JOSEPH Merola ovat yhtä mieltä kaikista asiakysymyksistä.

Jews WarmongersSunnuntai 16.01.2011 14:15

911 oli juutalaisten salaliitto, ja tällä synteettisellä terrori-iskulla juutalaisvetoinen Usa sai maailmalta "hyväksynnän" kahteen laittomaan hyökkäys- ja ryöstösotaan.


Gabrielle Giffords oli olennainen osa tätä juutalaista sotamankujien lobbausjärjestöä AIPACiä, koska oli itsekin juutalainen.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/141607

Jewish US Lawmaker Gabrielle Giffords Shot.

"I will always be a strong supporter of Israel.”


http://www.jta.org/news/article/1999/11/30/14643

Jewish woman takes Arizona seat
By Debra Morton Gelbart · November 30, 1999
PHOENIX, Nov. 8 (JTA) — For the first time in Arizona history, a Jewish woman will be part of the state’s congressional delegation. Democrat Gabrielle Giffords cruised to victory

http://www.911missinglinks.com/

“Now you will discover the definitive truth about 9/11 and learn why even the most popular movies on the subject have failed to address the evidence exhaustively presented in this video. The facts will make it abundantly clear that the so-called 9/11 “Truth” movement has been infiltrated and is ultimately controlled by the same criminal group who masterminded the attacks. As they say, ‘if you want to control the dissent you lead the dissent.’ Utilizing evidence from the FBI, CIA, NSA, US Armed Forces Intelligence sectors, Foreign Intelligence organizations, local law enforcement agencies and independent investigators, Missing Links goes where no other 9/11 video has dared to.”
You are not alone:

http://www.google.fi/search?q=Gabrielle+Giffords+911&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a

U.S. Rep. Gabrielle Giffords näyttää kuuluneen tähän "sotamankujat" sisäpiiriin, joka junaili 911 terrori-iskut ja levitti valheita Afganistanista ja Irakista.

Näiden valheiden takia miljoonia ihmisiä on murhattu, vammautettu ja omaisuutta tuhottu miljardien edestä.

http://911blogger.com/news/2008-04-19/congresswoman-giffords-identifies-expected-origin-next-attack-us

"Both Central Intelligence Agency (CIA) Director Michael Hayden and Joint Chiefs of Staff Chairman Admiral Michael Mullen have stated publicly that the next attack on our country will most likely originate in the region along the border between Afghanistan and Pakistan. Despite the growth of the Taliban insurgency and the fact that Osama Bin Laden is believed to be hiding near the border in Pakistan, we have devoted only one-fifth of the number of troops we have in Iraq to missions in Afghanistan. I believe we've lost our focus on the real central front in the war on terrorism, and that we are putting our nation at greater risk by focusing the lion's share of our attention on Iraq."


http://www.youtube.com/watch?v=F2jrap_ct1U 911 Truth Tucson & Gabrielle Giffords April 11th


Great job exposing the Neo-Con's and their congressional appeasers for what they are - War Criminals. 1,000,000 Iraqi Civilians have perished since 2003.  When do we as citizens say "ENOUGH!!" and take to the streets? Do we really want history to repeat? Do the American people really want to be complicit in these crimes by their silence? Stand UP America!


these politicians are a bunch of wackos. the Center for Public Integrityt has documentaed 935 lie the Bush administration committed and they still try to make excuses for not impeaching? They are huilty of misprision of treason by not carrying out their duties.

CiticonMaanantai 27.12.2010 11:58

Hallituksen puheenjohtaja
Chaim Katzman
LL.B.
s. 1949
Israelin ja Yhdysvaltain kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen 17.5.2010 alkaen, puheenjohtaja 15.6.2010 alkaen

Työura:
Gazit Inc., perustaja, määräävässä asemassa oleva osakkeenomistaja ja hallituksen puheenjohtaja vuodesta 1991
Equity One Inc., perustaja ja hallituksen puheenjohtaja vuodesta 1992, toimitusjohtaja 1992-2006
Gazit Globe Ltd., hallituksen päätoiminen puheenjohtaja vuodesta 1998

Luottamustoimet:
First Capital Realty Inc., hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2000
Atrium European Real Estate Ltd., hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2008

Ronen Ashkenazi
Hallituksen varapuheenjohtaja
Rakennusinsinööri (B.Sc., Civil Engineering)
s. 1962
Israelin kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen 1.12.2009 alkaen, varapuheenjohtaja 11.3.2010 alkaen


Työura:
Gazit Globe Israel (Development) Ltd., toimitusjohtaja ja vähemmistöomistaja vuodesta 2005
Rokach-Ashkenazi - Engineer, Consultant Ltd., toimitusjohtaja ja yhteisomistaja 1993-2005
Yaron-Shimoni-Shaham Consulting Engineers Ltd., insinööri 1989-1992

Luottamustoimet:

-

Gideon Bolotowsky
Hallituksen jäsen
Diplomi-insinööri
s. 1947
Suomen kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen vuodesta 2006

Työura:
OsakeTieto FSMI Oy, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2003
EPO.Com AB, sivuliike Suomessa, toimitusjohtaja 1998-2002
Metsäliitto International Oy, toimitusjohtaja 1995-1998
Rauma-Repola Oy, kassahallintajärjestelmien kehitysjohtaja, 1987-1991
MM Maschinen und Metalle GmbH, toimitusjohtaja 1984-87

Luottamustoimet:
Samesor Oy, hallituksen jäsen vuodesta 2010
Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto ry, puheenjohtaja 1992-2007, 2010-
Helsingin juutalainen seurakunta, puheenjohtaja 1989-2007
European Jewish Congress, johtoryhmän jäsen 2003-2007
Tuomo Lähdesmäki
Hallituksen jäsen

Diplomi-insinööri, MBA
s. 1957
Suomen kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen vuodesta 2004, varapuheenjohtaja 2006-2010

Työura:
Boardman Oy, perustajajäsen ja Senior Partner vuodesta 2002
Elcoteq Network Oyj, toimitusjohtaja 1997-2001
Leiras Oy, toimitusjohtaja 1991-1997

Luottamustoimet:
Turun Yliopistosäätiö, hallituksen puheenjohtaja vuodesta 1995
Aspocomp Group Oyj, hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2003, jäsen vuodesta 2002
Metsä Tissue Oyj, hallituksen jäsen vuodesta 2004
Scanfil Oyj, hallituksen jäsen vuodesta 2005
Meconet Oy, hallituksen jäsen vuodesta 2006
Viafin Oy, (mukaan lukien Viafin Oy:n tytäryhtiöt Terästorni Oy ja West Welding Oy) hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2008, jäsen vuodesta 2007
Renewa Oy, hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2008
Yliopiston Apteekki, hallituksen jäsen vuodesta 2010
Satel Oy, hallituksen puheenjohtaja 2002-2010
Helkama Forste Oy, hallituksen jäsen 2005-2009
Amer Sports Oyj, hallituksen jäsen 2000-2008
VTI Technologies Oy, hallituksen jäsen 2002-2007, puheenjohtaja 2002-2006

Raimo Korpinen
Hallituksen jäsen
Varatuomari
s. 1950
Suomen kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen vuodesta 2004

Työura:
Governia Oy, toimitusjohtaja 2009-
Solidium Oy, toimitusjohtaja 1998-2009
Yrityspankki SKOP Oyj, Senior Vice President 1994-1998
USF Holdings, Inc., Yhdysvallat, Vice President 1991-1993

Luottamustoimet:
Kruunuasunnot Oy, hallituksen jäsen vuodesta 2004 ja puheenjohtaja vuodesta 2005 Rantasarfvik Oy, hallituksen jäsen vuodesta 2007
Sarfvik Oy, hallituksen jäsen vuodesta 2008
Easy Km Oy, hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2010
Labtium Oy, hallituksen puheenjohtaja 2007-2010
Edita Publishing Oy, hallituksen puheenjohtaja 2005-2006
Edita Oyj, hallituksen jäsen 2002-2006
Hallitusammattilaiset ry, jäsen vuodesta 2004

Claes Ottosson
Hallituksen jäsen
Sähköinsinööri
s. 1961
Ruotsin kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen vuodesta 2004

Työura:
ICA Kvantum Hovås, toimitusjohtaja vuodesta 1990
ICA Gourmet, tavaratalopäällikkö 1985-1990
Saga Hemköp, tavaratalopäällikkö 1982-1985

Luottamustoimet:
ICA Förbundet AB, hallituksen jäsen vuodesta 2005
Hakon Invest AB, nimitysvaliokunnan puheenjohtaja vuodesta 2007

Dor J. Segal
Hallituksen jäsen
s. 1962
Yhdysvaltain kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen vuodesta 2004

Työura:

First Capital Realty Inc., toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen vuodesta 2000
Gazit-Globe Ltd., Executive Vice Chairman vuodesta 2008, (President 1998-2008), hallituksen jäsen vuodesta 1993

Luottamustoimet:
Equity One, Inc., hallituksen jäsen vuodesta 2000
Hallituksen jäsen yllä mainittujen yhtiöiden täysin omistamissa tytäryhtiöissä ja Gazit Inc:n tytäryhtiöissä
Real Property Association of Canada, hallituksen varapuheenjohtaja vuodesta 2009

Thomas (Thom) W. Wernink
Hallituksen jäsen
Kauppatieteiden maisteri
s. 1945
Alankomaiden kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen vuodesta 2005, varapuheenjohtaja 2005-2006, puheenjohtaja 2006-2010

Työura:
Wernink Consultancy Investment B.V., toimitusjohtaja vuodesta 2003
Corio N.V., toimitusjohtaja ja johtoryhmän puheenjohtaja 2001-2003
VIB N.V., toimitusjohtaja ja johtoryhmän puheenjohtaja 1993-2001
Vaste Waarden Nederland (VWN) N.V., toimitusjohtaja ja osakkeenomistaja 1986-1993

Luottamustoimet:
Q-park N.V., hallituksen jäsen vuodesta 2003
SEGRO PLC, hallituksen jäsen vuodesta 2005
ING Real Estate Dutch Funds, hallituksen jäsen vuodesta 2006
Atrium European Real Estate Ltd, hallituksen jäsen vuodesta 2008
Uni-Invest B.V., hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2010
Compagnie Immobiliere de Belgique s.a., hallituksen varapuheenjohtaja 2007-2010
Delta Deelnemingen Fonds N.V., hallituksen jäsen 2003-2010
Hillgate Properties N.V., hallituksen jäsen 2004-2009
Dim Vastgoed N.V., hallituksen jäsen 2006-2009
AZL Vastgoed Winkels N.V., hallituksen jäsen 2005-2007
Annexum Invest B.V., hallituksen jäsen 2004-2006
Veer Palthe Voute N.V., hallituksen jäsen 2001-2006
European Public Real Estate Association (EPRA), hallituksen puheenjohtaja 2002-2005

Per-Håkan Westin
Hallituksen jäsen
Civil ingenjör
s. 1946
Ruotsin kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen vuodesta 2008

Työura:
PH WESTIN Real Management AB, hallituksen jäsen vuodesta 2007
AP Fastigheter AB, toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen 1998-2008
SJ (Ruotsin rautatiet), kiinteistödivisioonan johtaja ja hallituksen jäsen 1991-1998, kiinteistödivisioonan hankekehitysjohtaja 1988-1991
Tukholman kaupunki, projektijohtaja 1970-1988


Luottamustoimet:
Specialfastigheter Sverige AB, hallituksen jäsen vuodesta 2008
Arcona Holding AB, hallituksen jäsen vuodesta 2008
White Intressenter AB ja sen tytäryhtiö White Arkitekter AB, hallituksen jäsen vuodesta 2010
Mengus Stockholm 2011 AB, hallituksen jäsen vuodesta 2010
Position Stockholm AB, hallituksen puheenjohtaja ja jäsen 2000-2005
Swedish IPD Real Estate Index, hallituksen jäsen 1999-2003
Svenskt Fastighetskapital, hallituksen jäsen 1999-2000

Ariella Zochovitzky
Hallituksen jäsen
B.A. (Economics and Accounting), CPA (Israel), MBA
s. 1957
Israelin kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen vuodesta 2009

Työura:
C.I.G. Consultants / Capital Investments Group Ltd., johtaja ja osakas vuodesta 2001
Mediseed/Exseed Capital Ventures, osakas 2000-2001
Zochovitzky & Weinstein, C.P.A., johtaja ja osakas 1989-2000
Kost Forrer Gabay, C.P.A., Ernst & Young, nuorempi tilintarkastaja, tilintarkastaja ja osakas 1980-1989

Luottamustoimet:
U. Dori Group Ltd. (mukaan lukien yhtiön tytäryhtiöt Rom Geves Casing and Covering (1997) Ltd. ja U. Dori Construction Ltd.), hallituksen jäsen ja jaettu hallituksen puheenjohtajuus vuodesta 2008
Bithach Haklai Central Cooperative Society LTD., hallituksen jäsen vuodesta 2010
Acad Equipment and Properties (1979) Ltd., hallituksen jäsen vuodesta 2009
Acad Building and Investments Ltd., hallituksen jäsen vuodesta 2009
New Makefet Pension Funds Management Inc (Generali Group), hallituksen jäsen vuodesta 2006
BATM Advanced Communications Limited, hallituksen jäsen 2004-2010
Elco Holdings Ltd., hallituksen jäsen 2003-2009
Gazit Inc., hallituksen jäsen 2006-2008
Pension Funds at Israeli Discount Bank Ltd., hallituksen jäsen 2000-2006
Scitex Ltd., hallituksen jäsen 2002-2005
Gazit-Globe (1982) Ltd., hallituksen jäsen 1999-2004
New Applicom Ltd., hallituksen jäsen 1999-2003
Inspire Investments Ltd., hallituksen jäsen 2003-2008
The Caesarea Edmond Benjamin de Rothschild Foundation, hallituksen jäsen 1998-2002
Maalot The Israeli Rating Company Ltd., hallituksen jäsen 1997-2000
Tel-Aviv Stock Exchange Market, hallituksen jäsen 1991-1997


takana: Gideon Bolotowsky, Ariella Zochovitzkyn, Thom Wernink
http://www.citycon.fi/?pageid=14

Amir Bernstein
Hallituksen jäsen
Master of Laws, ESQ (admitted in NY)
s. 1969
Israelin kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen vuodesta 2008

Gideon Bolotowsky
Hallituksen jäsen
Diplomi-insinööri
s. 1947
Suomen kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen vuodesta 2006

Thomas (Thom) W. Wernink
Hallituksen puheenjohtaja
Kauppatieteiden maisteri
s. 1945
Alankomaiden kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja vuodesta 2005, puheenjohtaja vuodesta 2006

Ariella Zochovitzky
Hallituksen jäsen
B.A. (Economics and Accounting), CPA (Israel), MBA
s. 1957
Israelin kansalainen
Cityconin hallituksen jäsen vuodesta 2009

Missing Links kirjoitusTiistai 21.12.2010 14:46

Don’t be fooled!


From its very inception, the so called 9/11 truth movement, otherwise known as the people who say that George Bush and his cronies did 9/11, has been ultimately led and controlled by the same people that perpetrated the dastardly attacks.

Of course after the Mossad/Jews blew up the twin towers and building 7, they allocated their controlled mainstream media the task of pinning all the blame on some rag tag, cave-dwelling, box cutter wielding Arabs known as Al Qaeda (i.e. the toilet).

When even the uber brainwashed cattle, known as American citizens, started to have their doubts about this mindless fiction, the Jews panicked and reverted back to their tried and true method of “controlling the dissent”. The Jews launched a massive “9/11 conspiracy theory” campaign, with their operatives positioned firmly at the helm of the movement, ready to shift the blame onto anybody but Israel, Mossad, and the Jews.

Let us review several of the key figures in this ‘movement’ that are known disinformation agents who are intentionally or unintentionally, willingly or unwillingly, working for the Jews to further cover up the truth about who was really behind 9/11.

Alex Jones - Probably the most prominent figure in the so called 9/11 truth movement. Jones has produced many kosher certified, bottom feeding disinformation films such as: Terrorstorm, Endgame, and 9/11 road to Tyranny.

These worthless films are kosher-approved because they never mention the Jews.

On a radio broadcast he made in 2006, Alex Jones stated “folks, I’ve done the research, Israel could not carry out these [9/11] attacks.”

Jones has several established connections that clearly illustrate whose side he is really on. First we have the accusation that his wife is indeed Jewish. This alone would explain his ferocious denial of the existence of the Jews and its machinations. Second, is the overwhelming fact that a majority of his sponsors are also Jews.

Third is a startling discovery that he shares the same lawyer as Holly Bronfman Lev, the younger sister of Edgar Bronfman Jr, one of the most prominent Jew families in the world.

Couple this with the self admission that he has “many Jewish friends in Hollywood”, alongside his heavy promotion by the mainstream media, he’s made appearances on Jewish controlled media outlets..

It’s pretty much set in stone, Alex Jones is an agent of the Jews.

One of the more outspoken and prominent members of the Kosher 911 truth movement is so called “infowarrior” Jason Bermas.

This clown is a Jew and vehemently denies the existence of the Jews. Apparently it’s the “globalists” or the “Bilderberg Group”. Bermas is the pathetic pet protege of Alex Jones and was even given his own show by Alex Jones on GCN. Bermas is also the co-producer and researcher for the Loose Change Films which are blatant Jewish propaganda that don’t mention Israel, Mossad, or the Jews even once in any of the three films.

These three films, which were made by Bermas in conjunction with the Jew Dylan Avery, were associated and promoted by a Jewess named Deborah Simon, who married into the billionaire Jewish Simon family of Minneapolis. The head of the family, Mel Simon, has had regular business dealings with Jews Larry Silverstein, and Frank Lowy, the two criminal WTC landlords who benefited tremendously from 9/11.

Bermas and his kosher mentor, Alex Jones, have been exposed multiple times for running false or hoax stories on their websites and at no time did they attempt to confirm or validate the story.

“Buy these new ring tones to help defeat the New World Order!” - Jason Bermas

Webster Tarpley has been a central figure in the Kosher truth movement, and wrote a book called 9/11 Synthetic Terror: Made in the USA. Tarpley is a firm supporter of the Kosher version of the truth which is that Bush & Cheney orchestrated 9/11; nary a mention does he make to Israel and the Jews in his work and writings.

Tarpley has made numerous appearances on Jewish controlled mainsteam media networks CNN, FOX, and NBC. Getting on mainstream media is a clear sign that the Jews approve of his message.


Luke Rudkowski & We Are Change

One of the most publicized figures in the 9/11 truth movement has been Luke Rudkowski and his organization We Are Change, Rudkowski is a Jew who was one of the key figures that distracted the world for the past 4-5 years, by bull horning “9/11 was an inside job” all day long.

Harrassing politicians about their attendance at Bilderberg Group meetings, this clown is known to ban people from his website who dare mention the Jews, and is a close associate of Alex Jones and Loosechange, both disinfo agents of the Jews, he fits right in.

This Jewish controlled dissent power structure is composed of Alex Jones at the head with Loose Change & We Are Change as the two wings. Below them are the hordes of brainwashed fanboy minions who absorb anything the aforementioned shills can conjure, and then parrot this contrived malarkey to unsuspecting cattle.

They will surely keep people distracted and transfixed on non-issues for years to come.

Mike Berger - This so called 9/11 truth activist is one of the key Jews who tried controlling the dissent from the very beginning. He is a member of the steering committee of the kosher 911truth.org website.

Berger and his cronies have tried to steer people away from the evidence of Israeli/Jewish involvement in the attacks as well as the demolitions of the twin towers & Building 7.

Berger was the guest on the Alex Jones show when Alex stated that Israel could not have carried out the attacks. Berger was heard chuckling in the background as this was being said. Berger was also a guest on the same CNN Showbiz Tonight episode as Webster Tarpley, and Alex Jones, discussing Charlie Sheen’s statements about 9/11.

Jon Gold

This Jewish so called “truth” activist is a member of the advisory board of the aforementioned 911truth.org and was also the co-founder of another kosher site — 911blogger.com.

Jon Gold has been controlling the dissent for quite some time, drafting rules on what 9/11 truth should look like, as well as denying any role of Israel/Jews in 9/11.

He announced his departure from 911blogger.com amidst ”too much discussion” of controlled demolitions being the cause of the collapse of the twin towers and building 7.

He later silently returned under the the admin name “reprehenser” and later went on to attack this film vehemently on 911blogger.

Here is this Jewish controlled-dissent liar’s Youtube page:

http://www.youtube.com/user/Gold9472

Here is one other incident in history Jon ‘Gold’ and his Jewish cohorts don’t want you knowing about:

http://www.theholohoax.com/

Jonathan Elinoff - This WeAreChange Colorado activist is the creator of a series of films called Core Of Corruption, so called documenting the global conspiracy.

These films severely underplay the role of Israel/Jews in the 9/11 attacks, and don’t even mention 1/10th of the evidence documented on this website. This stuppering idiot admittedly comes from a Jewish family, and attacking anyone who targets the Jews as the criminal culprits of world crimes.

Elinoff also went on to attack Missing Links and it’s creators with a barrage of nasty language to an unwitting supporter of his who started to ask why the evidence presented in Missing Links wasn’t mentioned in Core Of Corruption.

He also writes pathetic damage control articles attacking Michael Collins Piper and his excellent book, Final Judgment, that proves the JFK assassination was a Jew/Mossad hit. He has strong associations with Alex Jones, and the Loose Change clan; at one time being the webmaster of their site.

Jim Marrs

Long time figure in “conspiracy” movement and popular author of numerous conspiracy books about everything from the JFK assassination to UFOs, secret societies, to 9/11. He is heavily promoted by operative Alex Jones, appearing on his radio show dozens of times to control the dissent.

He also has made numerous appearnces on Coast to Coast AM with George Noory. Marrs doesn’t dare veer off the 9/11 was an “inside job” narrative, and suffers from amnesia when it comes to the Jews. Nowhere in any of his work has he dedicated any time to discussing the issue.

Marrs is the author of a ridiculous Jewish propaganda book called The Rise of the Fourth Reich, which promotes the ludicrous idea that the Nazis were not destroyed during WW II, but have been slowly gaining control of America since the wars end, by means of prominent families, secret societies, and financial institutions, with the goal of converting the world into their fascist empire.

This book is the nail in the coffin for Marrs, clearly he is a tool helping to conceal the machinations of the Jews.

Dave Von Kleist

A somewhat prominent member of the 9/11 “truth” movement for the last 7-8 years, Von Kleist is completely and utterly kosher.

His claim to fame is a 9/11 movie called In Plane Sight, which promotes the theory that President George Bush and his cronies are responsible for the attacks. His denial of the Jews achieves him the honor of being called an unwitting tool of the Jews.

Of course there are dozens more people who are wittingly or unwittingly working for or otherwise aiding the Jews to cover up the Israeli/Jewish 9/11 attack, but there are just too many to cover here.