IRC-Galleria

Fucusa

Fucusa

http://pagesperso-orange.fr/jpdesm/pentagoraen/pages-en/dam-inside.html

Selaa blogimerkintöjä

Kennedy Greer Hill KellermanTorstai 11.01.2018 04:08

MURHAAMALLA KENNEDYN ZIONISTIMAFIA OTTI USASSA LOPULLISESTI KAIKEN VALLAN KÄSIINSÄ.

JFKandtheunthinkable.jpg

Kaikki silminnäkijät, SS-Agentti Clint Hill, hoitohenkilöstö ja lääkärit todistavat Kennedyllä olleen ammottava luodin ulostuloreikä takaraivossa. Tämä verinen aukko oli jo Zabruderin filmiin retusoitu mustaksi, jotta virallinen valhe yhdestä takaa ampuvasta salamurhaajasta olisi uskottavampi.

Mr. SPECTER. What did you observe as to President Kennedy's condition on arrival at the hospital?
Mr. HILL. The right rear portion of his head was missing. It was lying in the rear seat of the car. His brain was exposed. There was blood and bits of brain all over the entire rear portion of the car. Mrs. Kennedy was completely covered with blood. There was so much blood you could not tell if there had been any other wound or not, except for the one large gaping wound in the right rear portion of the head.http://aijaa.com/KlxbTC Tekstitetty autosaattue

https://giphy.com/gifs/headshot-jfk-greer-l49JTlF3mZ2W31M5y Pääosuma

https://giphy.com/gifs/headshot-kennedy-greer-l49JSYhi8UWj4T7dm

http://aijaa.com/5Qfm4x Kennedy pääosuma gif
Keskittäkää katseenne auton keskellä istuvaan Teksasin kuvernööripariin, jotka ovat SS-agentti Greerin tulilinjalla, molemmat vilkaisevat hätäisesti kuskin suuntaan, ja suojautuvat sitten matalaksi, heidän kehonsa kieli ei jätä sijaa arvailuille, molemmat reagoivat EDESTÄ tulevaan uhkaan, eli kuskin ampumaan laukaukseen.

http://aijaa.com/qqRSuU piirros ylhäältä

http://aijaa.com/I6wgjv Greer ampumalinja


Greer ampumalinja


Vamma retusoitu


Warren komission "Kennedy" oikealla
Life Magasin osti kaikki oikeudet Z-filmiin 150 kilotaalalla, filmistä otettiin kuitenkin kehityksen yhteydessä heti 2 kopiota (poliiseille?), alkuperäinen filmi on leikelty, retusoitu ja muutenkin todella huonossa kunnossa, kopioita ei löydy mistään. Alkuperäinen filmi on edelleen Life Magasin lehden arkiston kassakaapissa.

Kaikki on sitä mieltä, että filmiä on leikelty ja ratkaisevia ruutuja on tökerösti retusoitu/väritetty, JFK:n takaraivon ammottava verinen aukko on väritetty mustaksi, verinen läiskä on maalattu kasvojen kohdalle ja SS-agentti Greerin kädestä on poistettu ase.

Melkoisen laaja salaliitto on ollut kyseessä, kun kuski Greer on ampunut viimeisen laukauksen JFK:n otsaan.http://aijaa.com/5Qfm4x Kennedy pääosuma gif

Kennedyn takaraivosta repeytyy luunpala irti ja jää roikkumaan vasemman korvan yläpuolelle nahan varassa, pala selvästi aukeaa takaa eteenpäin, huomioitavaa on, että kallonpalan kohdalla pitäisi näkyä nyt veristä aivomassaa, mutta kuvissa kohta on maalattu mustaksi, jopa Kennedyn hiuksia tummemmaksi.
Toinen n. 10 cm luunpala takaraivosta irtoaa kokonaan ja tippuu auton takaluukulle, Jackie yrittää tavoittaa sitä.
Billy Harper löytää sen myöhemmin tiensivusta.

http://www.jfkmurdersolved.com/images/harper2.gif

Kaikki Kennedyn nähneet lääkärit ja hoitajat todistivat, että Kennedyltä puuttui osa takaraivoa, siitä kohtaa oli jotain tullut ulos.

Ulos tuli räjähtävä luoti, jonka kuski SS-agenttiGreer ampui Kennedyn otsaan.

Viisikuvavertailu


6.png

Välittömästi murhan jälkeen JFK:n lehdistösihteeri osoittaa otsastaan kohtaa, josta luoti meni sisään Kennedyn aivoihin.
"Tohtori Burkley kertoi minulle, luoti meni sisään oikeasta ohimosta"

Jackie Onassis uskoi, että Lyndon B Johnson ja ryhmä Texasin vaikutusvaltaisia henkilöitä oli hänen miehensä salamurhan takana.

1. Murhan valmistelu, autoa jalan seuranneet agentit komennetaan pois edestä.

2. Varapresidentti LBJ jättäytynyt kauas autoletkan hännille, pois tulilinjalta.

3. Osuma selkään ei voit tulla korkealta, koska selän sisäänmenoreikä on ALEMPANA, kuin kurkun ulostuloreikä. Laukaus ammuttiin siis lähes vaakatasosta.

4. Kuski Greerin kehon ja vasemman käden liikkeet ovat synkronissa Kennedyn saaman pääosuman kanssa.

5. Conallyjen suojautumisliikkeet ovat synkronissa Greerin ampuman laukauksen kanssa.

6. Kennedyn pään raju liike, taakse ja vasemmalle, sopii edestä ammuttuun laukaukseen.

7. Kennedyn pään vammaa ei saa aikaiseksi kokovaippaluodilla, vaan kyseessä oli räjähtävä luoti.

8. Zabruderin filmiä on karkeasti ja selvästi retusoitu, Kennedyn pään ammottava verenpunainen aukko on väritetty mustaksi, naaman eteen on siirretty punainen veriläiskä, jonka oikea paikka on takaraivon kohdalla ja Greerin kädestä on poistettu ase.

9. Kennedyn ympärillä oli ammunnan alettua 10 hampaisiin asti aseistettua Salaisen Salamurhapalvelun agenttia, joiden ainoa tehtävä oli suojella Kennedyä jopa ruumiillaan, mutta ainoastaan yksi, Clint Hill, toimii niin kuin oli määrätty.

10. Salamurhakaksikko Greer ja Kellerman häiritsevät sairaalassa hoitohenkilökuntaa, he tyrkyttävät omia näkemyksiään luotien tulosuunnista ja takavarikoivat kaikki Kennedystä otetut röntgenkuvat ja filmit, lisäksi he estävät aseella uhkaamalla FBI agenttien tulon tutkimaan Kennedyn ruumista.

11. Kennedyä kuljettaneen auton takaosaa siivotaan, verta sekä aivonpalasia heitetään auton etuosaan, jotta tarina takaa tulleista laukauksista olisi uskottavampi.

12. Syntipukiksi valittu Oswald murhataan, jotta ei pääse todistamaan syyttömyyttään.

13. Kennedyn murhaa tutkinut komissio esittelee valokuvaa lähes ehjästä päästä, joka selvästikään EI ole Kennedyn pää. Kuvan miehellä on siili tukka jonka läpi päänahka näkyy kauttaaltaan. Kennedyllä oli pitkä ja paksu tukka jonka alta ei päänahka näkynyt.

14. Kaikki lääkärit, hoitohenkilökunta, silminnäkijät ja SS agentti Clint Hill kuvaa Kennedyn oikeassa takaraivossa olleen nyrkin mentävän verenpunaisen aukon, josta verta, kallonpalasia ja aivomateriaalia oli lentänyt ulos, virallisen valheen mukaan tällaista ei ollut olemassakaan.

15. Roy Kellerman tunnustaa kuolinvuoteellaan vaimolleen Kennedyn murhan takana olleen salaliiton. Kellermanin leski June kertoi 2.3.1992 kirjailija Vince Palamaralle, että hänen miehensä uskoi Kennedyn murhan taustalla olleen salaliiton.
Ehkä Roylla oli huono omatunto, ja hän puoliksi tunnusti vaimolleen, mutta ei kertonut sitä, että hän itse oli merkittävä osa tuota salaliittoa.

16. Kuusi paikalla ollutta silminnäkijätodistajaa teki havaintoja Kennedyn auton SISÄLLÄ ammutusta laukauksesta:

a) Mary Moorman sanoi nähneensä Greerin ampuvan taaksepäin, mutta luuli Greerin vastaavan salamurhaajan tulitukseen.

b) Jean Hill näki saman, mutta kun hän yritti kertoa autossa ammutusta laukauksesta, Senaattori Arlen Spector(33 asteen vapaamuurari) vaihtoi puheenaihetta tai sanoi "Nyt on kahviaika"

c) Austin P. Miller vastasi Arlen Spectorin kysymykseen "Mistä laukaukset tulivat?" sanomalla "from right there in the car." eli Kennedyn autosta.

d) Clinton J. Hill "..olin juuri tavoittamaisillani Kennedyn auton, kun kuulin jonkun laukaisevan revolverin kovaan kohteeseen......siinä oli jonkunlainen kaiku."

e) Hugh Betzner näki aseen yhden Kennedyn autossa olleen agentin kädessä ja kuuli äänen "Kuin ilotulitteita olisi laukaistu autossa"

f) Senaattori Ralph Yarborough tuli autoletkan kolmannessa autossa ja sanoi "Haistoin aseruudin autossa"

Tämän lisäksi kuusi muuta "hajutodistajaa" haistoi aseruudin Kennedyn autosta:

1.Senator Ralph Yarborough

2. Patrolman Joe W. Smith

3. Congressman Ray Roberts

4. Thomas C. Clifford

5. Elizabeth Cabell, wife of Dallas Mayor.

6. Robert W. Jackson

http://www.11syyskuu.net/Keskiviikko 04.10.2017 19:01

http://www.11syyskuu.net/

Ainoastaa juutalaiset luovat kaaosta ja terrorisoivat maailmaa.

Juutalaisvetoinen Usa hyökkää oopiumin takia Vietnamiin saamme vietnamilaisia elätettäviksemme

Juutalaisvetoinen Usa hyökkää oopiumin takia Afganistaniin saamme afganistanilaisia elätettäviksemme

Juutalaisvetoinen Usa hyökkää öljyn takia Irakiin saamme irakilaisia elätettäviksemme

Juutalaisvetoisen Usan tuella juutalaisvaltio Israel terrorisoi Lähi-Itää saamme palestiinalaisia elätettäviksemme

Juutalaisvetoinen Usa/CIA terrorisoi Etelä-Amerikkaa luonnonrikkauksien ja kokaiinin takia saamme latinoita

Juutalaisvetoinen Usa laatii suunnitelman "Arabialainen kevät", ja laittaa asialle ulkoistetun esinahkansa NATO:n, NATO pommittaa Libyaa 26 000 kertaa ja saamme libyalaisia ja maassa olleet vierastyöläiset elätettäviksemme.

Sama toistuu nyt Syyriassa, mutta ilman NATO:n pommikampanjaa

Juutalaiset illuminazionistit iskivät New Yorkiin tappaen heti yli 3000 ihmistä, tätä False Flagiä seuranneissa sodissa on kuollut ja haavoittunut jo miljoonia ihmisiä, sadat tuhannet ovat joutuneet maanpakoon tänne Eurooppaan meidänkin elätettäviksi.

http://www.911missinglinks.com/

Now you will discover the definitive truth about 9/11 and learn why even the most popular movies on the subject have failed to address the evidence exhaustively presented in this video. The facts will make it abundantly clear that the so-called 9/11 Truth movement has been infiltrated and is ultimately controlled by the same criminal group who masterminded the attacks. As they say, if you want to control the dissent you lead the dissent. Utilizing evidence from the FBI, CIA, NSA, US Armed Forces Intelligence sectors, Foreign Intelligence organizations, local law enforcement agencies and independent investigators, Missing Links goes where no other 9/11 video has dared to.

KIITOS juutalaisvetoinen USA

Kahvi tappaa hitaastiTiistai 28.03.2017 13:21

http://keskustelu.suomi24.fi/t/8790884/kahvi--myrkky-

http://www.tohtori.fi/?page=4031888&id=7806006

1. Kahvi näännyttää aivojen hyvän olon välittäjäaineet

Kofeiini vahingoittaa kykyämme tuottaa hyvän olon kemikaaleja. Esimerkiksi serotoniini on kemikaali, jota useimmat meistä eivät saa tarpeeksi, mikä voi johtaa masennukseen. Kofeiini taas kuluttaa serotoniinin loppuun. Yksinkertainen totuus on, että kofeiini on halpa piriste, joka tuhoaa kehomme hyvän kemian.

2. Kofeiini vahingoittaa lisämunuaisia

Lisämunuaisia pidetään elinvoiman varastokeskuksena, perimässäsi olevana energiasäiliönä. Ne auttavat tuottamaan aivokemikaaleja, jotka saavat ihmisen tuntemaan olonsa energiseksi, keskittyneeksi ja valmiiksi työskentelemään.

Kofeiini sitä vastoin on keskushermoston stimulantti, joka saa lisämunuaiset tuottamaat adrenaliinia – hormonia, jota keho tarvitsee hätätapauksissa. Kofeiini kuitenkin myös rasittaa lisämunuaisia. Jos kofeiiniherkkyytesi on heikentynyt tai olet yksi niistä ihmisistä, jotka väittävät voivansa nukkua kolme espressoshotin jälkeen, lisämunuaisesi ovat todennäköisesti lakanneet vastaamasta. Tämä altistaa sinut monille terveysongelmille.

3. Kofeiini alentaa seksihaluja

Kun lisämunuaiset ovat rasittuneet, ne eivät tuota riittävästi seksihormoneja, kuten testosteronia. Alhainen testosteroni = vähäisemmät seksihalut.

4. Kofeiini vahingoittaa hedelmällisyyttä

Naiset tarvitsevat riittävän määrän progesteronia tullakseen raskaaksi ja kantaakseen lapsen loppuun asti. Kun olemme stressaantuneita, kehomme vaatii yhä enemmän kortisolia. Lisämunuaisten rasittuessa keho ei pysty tuottamaan riittävästi kortisolia, jolloin keho käyttää kortisolin valmistukseen niin paljon progesteronia kuin se tarvitsee.

5. Kofeiini aiheuttaa unettomuutta

Kaikkihan tietävät, kuinka tärkeää on saada rentouttavaa unta yön aikana. Kofeiini kuitenkin vähentää unen määrää ja tutkimusten mukaan yli 2-3 kupillista kahvia päivässä juovilla unen laatu on huonompi.

6. Kofeiini aiheuttaa aliravitsemusta

Kofeiini estää tiamiinin, B-vitamiinien, kalsiumin, mineraalien, natriumin, kloridin, kaliumin, magnesiumin ja sinkin imeytymistä. Kaikki nämä ovat elintärkeitä hyvälle terveydelle.

7. Kofeiini nujertaa vastustuskyvyn

Glukokortikoideiksi kutsutut hormonit, joihin kuuluu myös kortisoli, toimivat vastustuskyvyn jarruna. Tiedemiehet ovat havainneet, että ylimääräinen glukokortikodien tuotanto (joka johtuu stressistä ja kofeiinista) voi perusteellisesti nujertaa vastustuskyvyn.

8. Kofeiini lihottaa

Kilpirauhasemme kontrolloi aineenvaihduntaamme. Kilpirauhasen vajaatoiminta johtaa hitaaseen aineenvaihduntaan ja sitä kautta lihomiseen. Kofeiini rasittaa lisämunuaisia, ja kilpirauhaset toimivat niiden kanssa yhteistyössä. Tarvitsemme terveet lisämuniaiset, jotta kilpirauhanen toimisi kunnolla. Jos siis rasitat lisämunuaisiasi kahvilla, hidastat samalla aineenvaihduntaasi.

9. Kofeiini voi vahingoittaa maksaa

Kofeiini hajoaa maksassa entsyymien avulla. Mitä enemmän entsyymejä prosessiin tarvitaan, sitä vähemmän niitä on saatavilla muiden kemikaalian hajottamiseen verenkierrossa. Liiallinen kofeiininkulutus saa siis maksan toimimaan vähemmän tehokkaasti.

10. Kahvi on tuote, johon käytetään eniten tuholaismyrkkyjä maailmassa

Kahviin suihkutetaan runsaasti tuholaismyrkkyjä, ja sitä kasvatetaan kemiallisilla lannoitusaineilla. Monet näistä saattavat tappaa jopa työläisiä. Paahdetusta kahvista on tutkimuksissa löydetty yli 1000 eri kemikaalia. Näistä kemikaaleista 19 on tunnettuja karsinogeeneja. Kofeiiniton kahvi on itse asiassa jopa pahempaa, koska kofeiinin uuttamiseen käytetään kemiallisia liuottimia.

Suomi24 linkkejäLauantai 11.03.2017 06:35

http://keskustelu.suomi24.fi/t/12489404/usan-aggressio-rajumpaa-kuin-natsi-saksan#comment-76611813 USA:n aggressio rajumpaa kuin Natsi-Saksan

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13276389/paperittomalle-taysi-sosiaaliturva- Paperittomalle täysi sosiaaliturva.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13273098/mita-enemman-judet-touhuavat-sita-useampi-heidat-huomaa- Mitä enemmän Judet touhuavat, sitä useampi heidät huomaa.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13275804/pankkiirit-murhasivat-tanaan-33-000-ihmista! http://keskustelu.suomi24.fi/t/13275804/pankkiirit-murhasivat-tanaan-33-000-ihmista!

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13275333/ai-etta-oikein-henkilollisyyspaperitkin-jaivat-autoon Ai että oikein henkilöllisyyspaperitkin jäivät autoon?

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13275981/meniko-lavastukset-putkeen-pariisissa#comment-76613793 Menikö lavastukset putkeen Pariisissa?

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13275486/tallainne-lehti-charlie-hebdo-oli-todellisuudessa#comment-76614036 Tälläinne lehti Charlie Hebdo oli todellisuudessa

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13275030/ranska-pommitteli-iloisena-libyaa#comment-76614585 Ranska pommitteli iloisena Libyaa

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13276281/foxnewsin-mukaan-osama-kuoli-joulukuussa-2001! FOXNewsin mukaan Osama kuoli joulukuussa 2001!

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13276353/lantta-laajoilla-iskuilla länttä laajoilla iskuilla

http://keskustelu.suomi24.fi/t/12257037/libyan-kaaos#comment-76616763 Libyan kaaos

https://www.youtube.com/watch?v=rz5l7mxmTNo&list=PL-65CfLvSiLNwvcwW7HqTw3zQi9AsQ6-i 911 Missing Link ISRAEL 10/14

https://www.youtube.com/watch?v=5jwieqSNpnM&list=PL6_rp2hRcKv724IcUb_PTlJ47n93fv1zR Zionist Israel - 9/11 They Did It! - Dr. Alan Sabrosky (Jewish)

https://www.youtube.com/watch?v=aDrSr_h0A7I Missing Links 911 - Israel

https://www.youtube.com/watch?v=5sTraaeOqEc Go to www.911missinglinks.com !!!!

https://www.youtube.com/watch?v=TkKbTgtq7ho 911 SOLVED IN 2 MINUTES! 9/11 MISSING LINKS.COM

https://www.youtube.com/watch?v=YC8j-uvZUI0 911 Missing Links Israeli Mossad Involvement - Full Documentary

https://www.youtube.com/watch?v=3qFa9_JjlYc
9/11 Missing Links [FULL Length]

https://www.youtube.com/results?search_query=911missinglinks

http://keskustelu.suomi24.fi/t/8708748/exxonille-ja-shellille-irakissa-super-#comment-68553829 Exxonille ja Shellille Irakissa super-

http://keskustelu.suomi24.fi/t/2034278/miten-oljyvarat-ryostetaan Miten öljyvarat ryöstetään?

http://keskustelu.suomi24.fi/t/2034508/irakin-perustuslaista-sopu#comment-68554113

http://keskustelu.suomi24.fi/t/11974573/fukushima-nyt-kuolee-elaimia-!-!-!

http://keskustelu.suomi24.fi/t/3876962/irakin-oljyvarat-ulkomaalaisille#comment-68554022

http://keskustelu.suomi24.fi/t/1501432/sota-oljysta---usan-aloitteesta#22000000006635327

http://keskustelu.suomi24.fi/t/1527531/usa-ryostaa-irakin-oljyn

http://keskustelu.suomi24.fi/t/12293592/kanada-on-siirtynyt-selkeasti-israelin-tukijaksi!

http://keskustelu.suomi24.fi/t/12301942/holohuijaus-osa-3

http://keskustelu.suomi24.fi/t/12230729/britannia-oljyryosto-usan-ainoa-motiivi-irakissa-

http://keskustelu.suomi24.fi/t/12329406/usanismi-pelottava-mielisairaus-#comment-68516010

http://keskustelu.suomi24.fi/t/12328848/usa-ohittaa-venajan-oljyntuottajana

http://keskustelu.suomi24.fi/t/12331881/usan-2-70--halpaduunit-tulevat-euhun

http://www.rense.com/general63/TWIN.HTM

http://magneettimedia.com/sionistit-yrittivat-ostaa-kansallismielisen-puolueen-englannissa/

http://magneettimedia.com/isil-terroristijarjestolla-yhteyksia-israeliin/

Opetelkaa uimaan ja ei syytä huoleen!Sunnuntai 01.01.2017 06:29

EI SYYTÄ HUOLEEN!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701012200047842_uu.shtml

Sipilä: Isisin joulupukkiaiheisesta uhkauksesta ei syytä huolestua
Sunnuntai 1.1.2017 klo 00.12

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201701012200047847_ul.shtml

Yökerhon uudenvuoden juhliin hyökätty Istanbulissa - ainakin 35 kuollut ja 40 haavoittunut
Joulupukeiksi pukeutuneet hyökkääjät avasivat tulen Istanbulin yökerhossa, jonne uuttavuotta juhlimaan oli saapunut satoja ihmisiä.
Sunnuntai 1.1.2017 klo 01.25 (päivitetty klo 04.35)


Opetelkaa uimaan omassa veressänne, niin se vain menee.

Me elämme avoimessa yhteiskunnassa, jossa on terroristejakin, ja terrori-iskuja nyt vaan sattuu, viranomaiset ei pysty niitä estämään.

Me Länsimaat hyökkäämme ympäri maailmaa tappamaan miljoonia miehiä, naisia ja lapsia, tietenkin on luonnollista, että joku vetää herneen nenäänsä näistä meidän ryöstelysodista ja haluaa kostaa.

Mutta se nyt kuuluu pelin henkeen, me pommitamme ja he kostavat, teidän on nyt vaan pakko hyväksyä vallitsevat tosiasiat, ja opeteltava uimaan omassa veressänne.

....ja, KUKA HELVETTI KUTSUI 36.000 ISIS TEROA SUOMEEN?????????!!!!!!!http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201612312200047830_ul.shtml

Merkel kehotti kohtaamaan täynnä vihaa olevat murhaajat myötätunnolla


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201612312200047765_ul.shtml

Valvontakamerat ja 1500 poliisia - uuden vuoden joukkoahdistelu ei voi toistua Kölnissä.Kaikki pääpuolueet ovat Suomessakin yhtämieltä siitä, että hallitsematon terojen hyysääminen rikastuttaa valtavasti.

...ja vasuriviherpellet säestää: ISIS TEROT PORRRRRRRRRRRRVARIN HOTELLIIN DUUNARIN KUSTANNUKSELLA!

Ja terojen lomailu Suomessa kustannetaan lisäveroilla, moottoripyörävero, venevero, tievero, jne jne

Mutta onneksi rikollisen korruptioeliitin dollarit ovat veroilta turvassa USAtanan hallitsemassa Panamassa.

Iraq öljy ISIS SyyriaTorstai 22.09.2016 07:55

1. Usa hyökkää ryöstämään Irakin öljyn, 1,5 miljoonaa irakilaista (Sunni muslimeja ja todennäköisesti tulevia "kapinallisia" eli I$I$ teroja) saa turvapaikan Assadin Syyriasta.

2. Usa asettaa Iraqin nukkehallituksen joka myy öljysopimukset
alehintaan ulkomaisille öljy-yhtiöille

3. Usa kokee jatkuvaa vastarintaa, poistuu maasta, mutta jättää 50.000 sotilasta ja Cian tukikohdan

4. Kissinger luovuttaa West Qurna-2 öljykentän Venäjälle

5. "Syntyy" I$I$, jonka johtajaksi paljastuu moSSad/Cia agentti I$I$raelin juutalainen Simon Elliot

6. I$I$ lähetetään Syyriaan?? (öljyputki Irakista Välimerelle) perustamaan Caliphaattia??

7. Usa, ISISrael, Turkki ja Saudi-Arabia tukee ja aseistaa I$I$-terroristeja

8. Venäjä tulee mukaan uutena pelaajana pommittamaan I$I$ teroja

9. I$I$ terot tapetaan, loput pakenee turvapaikanhakijoiksi Eurooppaan

10. Usa tekee Suomen kanssa sopimuksen 36.000 I$I$ teron vastaanottamisesta "turvapaikanhakijoina" (optio + 10.000 teroa)

11. Syyriaan tulee pikkuhiljaa rauha, Venäjä, I$I$rael ja Usa jakavat jälleenrakennusurakat, mukaan lukien öljyputken rakentaminen Irakin öljykentiltä Välimerelle. Euroopan hallitukset, hyväuskoisina, yhteistuumin rahoittavat osan hankkeista sadoilla miljoonilla euroilla

12. WIN WIN, Usa/I$I$rael/Venäjä koalitio sai öljyputken Välimerelle ja pääsivät eroon suuresta osaa Irakin vastarintataistelijoista, nurkassa istuu Eurooppa aasinlakki päässä ihmetellen Venäjä boikotteja ja muita kummallisuuksia.

Raportti: Miehittäjät kaappaavat Irakin öljyvarat
julkaistu 29.11.2005 klo 14:54, päivitetty 29.10.2008 klo 17:22
(YLE24, Lähde: AP Graphics Bank)
Yhdysvallat, Britannia sekä niissä toimivat öljy-yhtiöt ovat saamassa määräysvallan valtaosasta Irakin öljyvarannoista, kertoo öljyalaa seuraavien kansalaisjärjestöjen raportti Crude Designs: The Rip-Off of Iraq's Oil Wealth.

Varapääministeri Ahmad Chalabi on järjestöjen tietojen mukaan hyväksymässä yhtiöiden esittämän mallin, joka olisi Irakille erittäin epäedullinen.

Raportin mukaan Irak sitoutuisi sopimukseen, jossa yhtiöille taattaisiin 42 - 162 prosentin voittomarginaali, vaikka normaali tavoite on noin 12 prosenttia. Irak menettäisi jopa 164 miljardin dollarin öljytulot.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016092122352353_ul.shtml

Trump haluaa Irakin öljyn: "Se ei ole varastamista vaan vahingonkorvaus"

Näytteleekö Trump tyhmää, vai onko tosi, ettei kukaan ole kertonut tälle idiootille, että Irakin öljyt on jo moneen kertaan ryöstetty ja myytykin.

Vai yrittääkö Trump "legitimoida" Irakin öljynryöstön jälkikäteen.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=yuC_4mGTs98

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/65663fc3-d738-46eb-b7c1-fb5a56771c02

– Yhdysvallat pyytää Britanniaa, Ranskaa, Saksaa ja muita eurooppalaisia liittolaisia ottamaan takaisin yli 800 meidän Syyriassa kiinni ottamaamme Isisin taistelijaa ja asettamaan heidät oikeuden eteen. Kalifaatti on valmis kaatumaan, Trump kirjoitti Twitterissä.

Trumpin mukaan epätoivottavana vaihtoehtona on taistelijoiden vapauttaminen.
– Yhdysvallat ei halua katsoa, kun nämä taistelijat täyttävät Euroopan, jonne heidän odotetaan menevän.

Tämä kirjoitus on tällä hetkellä Suomi24 portaalin sensuroiduin kirjoitus.

Kenneth Adelman play Abdallah Al-NafisiTorstai 22.09.2016 07:50http://aijaa.com/tuA4ch


KUIN KAKSI MARJAA
Professor Suggests Biological Jihad
http://www.youtube.com/watch?v=ceucbA3desY
"Kuwaitin Professori Abdallah Al-Nafisi" Al-Jazeera TV:ssä Helmikuussa 2, 2009 suggests a Biological attack:
"Neljä paunaa pernaruttoa tämän kokoisessa salkussa"

Former Reagan adviser Ken Adelman voting Dem
http://www.youtube.com/watch?v=AzI_UQbSq2Y
Usan X-presidentin Reaganin entinen neuvonantaja, juutalainen Kenneth Lee Adelman,
http://downwithtyranny.blogspot.com/2008/10/who-knew-kenneth-adelman-is-african.html
Jyrkän linjan juutalainen neonkonna, joka on tunnettu palestiinalaisten/arabien vastaisista vihamielisistä ja typeristä mielipiteistään

Ozark ihmemaa OZMaanantai 22.08.2016 06:38

http://mvlehti.net/2016/08/22/nain-tehdaan-propagandaa-syyriasta-katso-ja-opi/

https://vimeo.com/54786793

Usassa vallankaapanneet illumiNaZionisti-khazarijuutalais-rotat ovat jo kaivaneet mukavat turvakolonsa kallion sisään.

Ozark

Oz=ihmemaa-Oz johon mennään Teksasista nopeasti.

Teksas paikka jossa khazarijuutalaiset tekivät vallankaappauksen murhaamalla Usan presidentin JFK:n

Ark=paikka jossa pelastuu tuholta

Conspiracy Theory – Season 3, Episode 7: “Ozarks”

Could the end of days truly be upon us? Members of the international elite – including the Illuminati – seem to think so, and have chosen the Ozark Mountain region of the United States to hide out from the apocalypse.

The Conspiracy Theory team finds what appears to be construction on underground cities hidden in mountain caverns and tunnels, blocking off formerly public entrances with iron bars and heavy security.

An apparent influx of banks in the rural region also seems suspect, but when they hear about round the clock construction on the biggest private house in America, reportedly built entirely of military grade materials and owned by a D.C. defense contractor, Jesse suspects something big may be happening here – just below the surface.

Mutta siihen asti khazarijuutalaisten säälimätön propaganda ja terrorismin tukeminen jatkuu keskeytyksettä 24/7/365.

ISIS, ISIL, IS terroristit SuomessaKeskiviikko 04.11.2015 04:33

http://svenska.yle.fi/artikel/2015/11/03/skypo-fler-asylsokande-medfor-hot-mot-nationella-sakerheten

Skypo: Fler asylsökande medför hot mot nationella säkerheten

Många asylsökande kommer från områden där det förekommer radikalism, vilket kan öka intresset för våldsam extremism också i Finland, säger Skyddspolisens chef Antti Pelttari.

Bland dem som sökt sig till Finland finns enskilda individer som kan ha kopplingar till våldsamma grupperingar, säger Pelttari.

Dessa individer och grupperingar kan enligt Skyddspolisens bedömning vara redo att utföra våldsaktioner.

Krigare finns redan i landet

Inrikesminister Petteri Orpo (Saml) bekräftar att det bland de asylsökande finns några som misstänks ha deltagit i terroristverksamhet. Om det finns bevis för sådan verksamhet beviljas inte asyl.Bland de asylsökande kan det också finnas personer som är mottagliga för extremislamistiska ideologier eller som försöker radikalisera andra.

Vidare finns bevis för att personer från Finland har rest till bland annat Irak och Syrien för att krigaSuomen virkamiehet ja poliitikot toivottavat terroristit tervetulleiksi Suomeen.

Usan ja ISISraelin terroristit saivat turvapaikan Suomesta.

Venäjän suorittamat pommitukset Syyriassa levittävät khazarijuutalaisten perustaman ja aseistaman terroristijoukkion lokoisille eläkepäiville ympäri Eurooppaa.

http://mvlehti.net/2015/11/13/onko-tama-tappaja-nyt-suomessa-turvapaikanhakijana-k-18-kuvia/

ISIS/ISIL/IS on Usan ja Israelin luomusMaanantai 16.03.2015 03:27http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=13157

Kenraali Wesley Clark: Liittolaisemme rahoittivat ISIS:tä tuhotakseen Hizbollahin

ISRAELIN ILMAVOIMAT TASOITTAVAT ISIS TERRORISTEILLEEN TIETÄ DAMASCUKSEEN JA LIBANONIIN.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1421630010324.html

19.1.2015 5:47 Israel teki sunnuntaina helikopteri-iskun Syyriaan Hizbollah-järjestöä vastaan. Uutistoimisto Reutersin mukaan iskussa kuoli kuusi henkilöä.
Libanonin Hizbollahia lähellä olevan lähteen mukaan iskussa kuoli järjestön edesmenneen johtajan, Imad Moughniyahin, parikymppinen poika Jihad.

Lähteen mukaan kuolleiden joukossa oli myös Hizbollah-komentaja Mohammed Issa.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1421636739585.html
19.1.2015 11:21 ISIS/ISIL-Terroristijärjestön varsinainen kohde on Libanonin Hizbollah, jonka se haluaisi kukistaa.
Terroristijärjestö Isis on Telegraphin mukaan viime aikoina värvännyt ja harjoituttanut taistelijoita Syyrian ja Libanonin välisen rajan tuntumassa. Lounais-Syyriassa sijaitseva Qalamounin alue on sotilaallisesti tärkeä Syyrialle, mutta se saattaisi pahimmassa tapauksessa toimia myös rajanylityspaikkana terroristeille.

http://www.magneettimedia.com/israel-auttaa-aari-islamistista-terroristijarjestoa-leviamaan-syyriassa/

-Israelin tuoreet iskut Syyrian hallituksen puolella taistelevia Iranin Vallankumouskaartin ja Hizbollahin sotilaita vastaan osoittavat, että juutalaisvaltio tahtoo äärimmäisestä väkivallastaan tunnetun IS-terroristijärjestön voimistuvan.


https://www.youtube.com/watch?v=QdwksvcSzLE al-Baghdadi, a Mossad agent named "Elliott Shimon" report

-Published on Aug 7, 2014

Abu Bakr al-Baghdadi, so-called ,” the head of ISIL (Islamic State in Iraq and the Levant) is not only an agent of Mossad, the Israeli named "Simon Elliott" or "Elliott Shimon.
Publish Site American Veterans Today, a report in which he said that the leader of the "Daesh" Abu Bakr al-Baghdadi, is not only an agent of Mossad, the Israeli named "Simon Elliott" or "Elliott Shimon," was trained to head the organization Daesh in order to spread chaos in the Arab countries neighboring Israel.

The report, published by the site, the "Abu Bakr al-Baghdadi," was born to Jewish parents and picked up Israeli intelligence services, to get highly trained to spy, and then been planted in one of the countries to assess the organization "Daesh", which was published chaos throughout the Arab world and the demolition of states, which increases the chances of Israel's control over the region.

https://www.youtube.com/watch?v=TaH9LyYGjbk ISIS leader Abu Bakr Al Baghdadi is a Jewish Mossad Agent


https://www.youtube.com/watch?v=7OF5Gr086kw Zionist Author Admits ISIS is Israeli Secret Intelligence Service


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015011919047649_ul.shtml

19.1.2015 klo 14.36 Iranilainen kenraali kuoli Israelin iskussa Syyriaan

Iran vahvisti maanantaina, että sen vallankumouskaartiin kuulunut kenraali sai sunnuntaina surmansa Israelin ilmaiskussa Syyriaan.

Iskussa kuoli myös kuusi Hizbollah-järjestön taistelijaa.

Hizbollah kertoi sunnuntaina omalla televisiokanavallaan, että taistelijat olivat tiedusteluretkellä. Ilmaisku tehtiin lähellä Kuneitran kaupunkia Golanin kukkuloiden Syyrian puoleisessa osassa.

Libanonilainen Hizbollah-järjestö tukee Syyrian hallintoa ja on lähettänyt taistelijoita maahan. Hizbollah kävi verisen sodan Israelia vastaan kesällä 2006

http://svenska.yle.fi/artikel/2015/05/22/kontrollerar-nu-halften-av-syrien

Turkiskt stöd för IS

Den turkiska underrättelsetjänsten ska ha hjälpt till med att förse islamistiska rebeller i Syrien med vapen.

Det kommer fram i hemliga dokument som nyhetsbyrån Reuters tagit del av. Turkiet vill få bort Syriens president Bashar al-Assad.

Vapensmugglingen har hjälpt extremistgruppen IS eftersom flera rebeller senare anslutit sig till extremistorganisationen.