IRC-Galleria

Funebre

Funebre

sso electrocute
Ja hommahan on tällänen : Rattlesnake Remedy on helVetin Hyvä, pojat on helVetin ihania ja koko bändihän on helVetin ROCK.
Oli hassua keikan jälkeen päästä takas bäkkärille (kun paikka oli periaatteessa kiinni) selittämällä järkkärille että me _tunnetaan_ ne, tai jotain sellasta... Eteenkin vielä se että se sinällään on jopa totta o.O Ja hahaa, Mark jopa myönsi että ne (tai oikeastaan se ja Lee) on meille ne heleVetin kaljat auki x) Whoa! Lahdessa kai sitten joo. Pitäsi se maili lähettää. Grrrh, kun tietäs mitä siihen. No on se ihan suht hyvin kasassa. Joo-o. eikä siihen mitää ihmettä.
MUTTA SE OLI NIIN KAMALAN HYVÄ!
Ihana, kun se manageri (Ian?) muisti jopa meiät ja sen takia oli että tulkaas tapaa poikia.. Gah..
Dave oli kauhean vähäsananen ja jotenkin ihan omituinen. Muut kaikki oli just niin sitä miltä näyttikin xDD Whoa. Outoa kun muistan vieläkin 100prosenttisesti miten Dave tapitti miuta silloin Kampissa, siellä metroportaissa. Ja siitä kuitenkin on vaan pari päivää. Silloin katto lähinä että uuh, råkkipoikia jotka puhuu englantia ja haluaa Tavastialle.. Hmm.. Tavastialle... Ah. Ja näin - nyt Riinan kanssa ollaan jotakuinkin sydämmemme menettäneitä xDD Vittu Kun Ovat Brittejä. Toisaalta ei siinä olisi mitään hohtoa jos ne olis jotai Ala-härmäläisiä.. Mutta joo... Nukkuu pitäisi kai tämän kaiken jälkeen.. .Tulin just himaan... Mut kuuntelen tätä levyä vielä pari tuntia.. Ummm... tätä EP:tä on kiva kuunnella kun viimiset 10 tuntia on soinut tämä Reach for The Line päässä.
((Ai niin ja Daven ruttaus oli ihanin ja aidoin<3sydänsydänsydän)



"Do you have any cock"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.