IRC-Galleria

Funebre

Funebre

sso electrocute
Hei en kestä.
Onneksi koulua ei ollut paljoa, en kestänyt. Ei että mulla olisi ollut mikään krapula tai muuten huono olo, koska ei ollut, mutta en kestänyt muuten vaan. Elin ne kaksi tuntia osittain kattomalla niitä kuvia ja osittain kirjottamalla niitä lauseita ylös, jotka enää muistin. Niitä oli joitain. Joitain kivoja, joitain niin tärkeitä. Kaikkein tärkeintä kuitenkin oli se kun Billy opetti meidät vastaamaan kysymykseen "Are you a Finn?" ja lopulta me opittiin se.
Kaikilla pojilla oli hauskaa ja ne kysyivät sitä vuoroitellen. Se oli hassua kun Matt opetti sitä, sitten myös Davekin. "Repeat me : No... I'm a dolphin"
Oih, ja kun Dave sanoi "No", meillä oli liian kivaa. Ne ihmettelivät miksi, ihmekkös tuo. Mutta aina se "no" oli niin.... xDD Mutta lopulta se ei suostunut sanomaan sitä, sanoi vain että "Yes" ja kerran jopa "maybe". Me oltiin kuolla.
Oli liian upeinta ikinä.
Saunassakin Riinan, Iiriksen Benin ja Markin kanssa x) Joskin vaatteet suunnilleen päällä. Tai noh, ei Benillä niin paljoa. Mutta ei siellä saunassa sitten lopulta kauaa kestänyt olla kun ... Noh, satunnaisesta syystä jouduttiin poistumaan xDD

Se oli vaan jotain liian taivaallista. En ymmärrä mitä nyt. Tulevat kai kyllä kesällä takasin festareille ja jotain, muttei riitä. Tänään olisi Lahden keikka, MUTTA EI RIITÄ. Ikävä niitä keikkoja, se on niin rokkia ettei tosikaan. Jotenkin niin ihanaa elää sitä Riinan kanssa.

Mutta mä menen nyt, kuolemaan ikävään ja muistojen aiheuttamaan tuskaan. AH!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.