IRC-Galleria

Furefuri||

Furefuri||

Work-a-holic and dogmama
APUVA!

Meiltä nuorilta lähtee työ- ja harrastusmahdollisuudet alta!

Kiimingin kunta on päättänyt jättää 4H-Yhdistyksen rahoitusta koskevan päätöksen pöydälle, mikä
tarkoittaa käytännössä yhdistyksen toiminnan loppumista 1.4.

Tästä seuraa:

· Nuorilta viedään mahdollisuus työhön

4H-Yhdistyksen työpalvelunuoret käyvät töissä työn tilaajalla esimerkiksi siivoamassa, hoitamassa eläimiä, kotiavustuksessa, pihatöissä tai muissa vastaavissa työtehtävissä. Useille nuorille 4H-toiminta on ainoa keino saada omia tuloja. Asiakkaille 4H:n työpalvelu on huomattavasti edullisempaa kuin useilla muilla palveluntarjoajilla.

· Lasten harrastusmahdollisuudet loppuvat

4H-Yhdistys järjestää lapsille erilaisia iltapäiväkerhoja, joissa lapsilla on mahdollisuus viettää aikaa ja oppia hyödyllisiä taitoja sekä luoda sosiaalisia suhteita muihin lapsiin. Useille syrjemmällä asuville lapsille nämä kerhot tarjoavat ainoan mahdollisuuden harrastaa koulun ulkopuolella. Kerhoja vetävät 4H-yhdistyksen palkkaamat ja kouluttamat nuoret.

· 4H-Kahvio (Syke –kahvio) lakkautetaan

4H-Yhdistyksen kahvio toimii tauko- ja virkistyspaikkana erityisesti nuorille ja sijaitsee optimaalisesti nuorisotilojen yhteydessä.

· Kaikki tulevaisuudessa järjestettävät tapahtumat perutaan

4H-yhdistys on järjestämässä myöhemmin vuoden aikana erilaisia tapahtumia, kuten moottoritapahtumia, suuren valikoiman retkiä eri kohteisiin, koulutuksia sekä erilaisia kilpailuja.


Jos yhdistyksen toiminta loppuu, lähtevät nuorten ja työllistettyjen työpaikat ja harrastemahdollisuudet sekä kerhoissa käyviltä lapsilta kehittävät ajanviettomahdollisuudet.

Nuorison pahoinvointi tulee lisääntymään työpaikkojen ja harrastusmahdollisuuksien menettämisen seurauksena, mikä on vastoin Suomen hallituksen esitystä nuoriso- ja lapsipolitiikan tehostamisesta.

Jos haluatte että nuoret saavat pitää työnsä, käykää allekirjoittamassa adressi, jonka viemme kunnanhallitukselle ensi viikon maanantaina.

4H-nuoret kiittää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.