IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Onneks ei oo resettiä. Tiistai 13.12.2005 13:18

Reset nappi puuttuu, onneksi.. Jotain outoja pikakiinnitysjuttuja, ja uusiksi. Tuntemattomia ihmisiä, ja tunnettujakin. Jotkut vihaisia ja jotkut iloisia. on se :)

KonZalla, päiväkirjahuoneessa...Lauantai 10.12.2005 22:25

Täällä minä olen.. miksi? Tiedän kyllä mutta en kerro. On ollu aika outoa olla täällä, mutta toisaalta ihan mukavaa.. Tänää kattomaan tiktakkia (hajoa aki siihen!), pidä hauskaa siellä metsähallituksen pikkujouluissa.. Eihän sitä tiedä että mitä juttua saat aikaan niiden 50-55 vuotiaiden metsureiden kans ;) Tohtori tuntuuhyvältä soittelee täällä musiikkiaan. Hajotkaahan.

Np: Interphase - Dr. Feelgood

KIVVAAA! :DViel jos pääsis hohtokeilaamaan :)

Kohta on itsepäisyyspäivä.. Maanantai 05.12.2005 17:47

Töissä. Taas. Miksi aina töissä? Eikö muka oikeesti oo ATK-liikkeessä työntekijällä muuta hommaa ku kirjotella päiväkirjaa IRC-Galleriaan? (no itseasiassa on mutta ei vaan aina jaksa.. Toiv. Pomo ei lue tätä :D) Kävipähän tuossa asiakaskin välissä, JEE! Mutta nyt oon kai jo jonkinlaisen elämänki löytäny, ei oo enää elämä samaa soopaa mitä ennen :) Kivvaa. Oli mukava käydä HOHTOKEILAAMASSA viikonloppunakin joo.. Siis varasin ihan väärästä paikasta keilauspaikan ja jäipä se hohtokeilaus sitten siihen. :/ Mutta muuten loistoweekend takana :) Huomenna itsenäisyyspäivä ja saa taas vaan nostaa hattua isänmaan veteraaneille. Ja ajattelinpa sen kunniaksi lähteä kaverin kans metsään vähä sisseilemään, sukset jalassa syvyyteen, ja makkarat paistumaan! :D Tästä tähän. Söin muuten äsken A4 kokoisen paperin, joku sopimus..

Can I have some shoes?Tiistai 08.11.2005 11:33

Töissä ollaan.. Ihan hassua, ei oikee osaa tajuta että perjantaina 20v.. Millon minä oikein näin paljon vanhenin. Kun oon edelleen tällanen teini. Varmaan viel 45v oon viel joku teiniIHQ. Ikiteiniys on ihan jees varmasti.Koittas hankkia elämän. Vieläkin... :/

Faki faki, it`s tyysdei.Tiistai 01.11.2005 13:37

Olen töissä. Tylsää. Suurin tavoitteeni tälle päivälle on päästä C&C Generals: Zero Hour:ssa eräs tehtävä läpi.


Ei, en elä.


Todella tylsää.

Faki faki, it`s mandei.Maanantai 31.10.2005 15:12

Rakas bittikasa joka elät irc-gallerian servereillä, tänään kello 13.10 tajusin että olen n0lif3. Ajattelin olla tekemättä asialle mitään. En etsi elämää, elämä löytää minut. (Filosofimaanantai)

Olen töissä. Tylsää.
- Vanhemmat »