IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 19.01.2006 18:46

We are all... lost.

"Suuren" fanijoukon toivosta.Tiistai 17.01.2006 18:12

Jatkan tätä kirjoittelua.

Mä huomasin tänään että mulla menee aika tosi hyvin :) Ilonen olo tuli heti ku mietin että mitäs mulle itseasiassa kuuluu.. Elämä on hieno asia tosissaan, mitä nyt muut tuntuu vähä sekoavan mun ympärillä.. Mut mitäs muista ku muut minusta. Täh?

Kokopäivän tänää radioseiskaa töis kuunnellu. Koneetki melkeen itestää korjautunu, asentunu ja kasautunu :D Ainut vaa että melkee itestää asiakkaatki pihalle menny. Kattoovat mua aina vaa oudosti ku istun tääl pipo pääs, kuulokkeet korvil, outo vihree paita päällä ja mul on sylis 2 näppistä, yks läppäri eessä ja kummassaki kädes on hiiri ja pyörin ku hullu tääl ku kattelen eri näyttöjä.. Kaiken lisäksi jos sattuu viel samanaikaisesti laulaa jotain ihan karmeeta trancebilemusiikkia ihan päin prcttä ni ei ihme ku asiakkaat katoaa..
"Jaahas, mitäs sinne...? Ai.. ne meni jo.."

Oon muuten kattonu 22 jaksoa tätä uutta lost sarjaa joka alkaa vissii nelosellaki näkyy täs joskus. Loistava (ellei PARAS*) sarja, suosittelen kaikille päiväkirjani fanittajille sitä pistein 9 / 10


Np: User - You belong (tosi hieno kappale, suosittelen)

Ps. Jos joku osais kertoo miten verkkokamera voidaan reitittimen kautta laittaa omalle koneelle ni ois kiva. Ku ei voi käyttää ees normi IP:tä.. Tai siis kun normi IP:n jos laittaa ni se menee sit suoraan nettiin koneelta. Ei kivaa-


*No tuskin tuo tähti tuolla tätä tarkotti, ihan normaali typo se oli. Lost on paras.

On perjantai, on loppiainen.Perjantai 06.01.2006 16:01

Ei töitä. Ihanaa! Ja asta tuli tänne. Sekin on. Sitten jos nukuttaa niin nyt nukuttaa. Mut on mulla kahvia ja silleen. Tämä on hyvää suomen kieltä.. Katotaas millane päivä tulossa, herättiin. Nyt kahvi. Kaikki on kahvissa. Minä olen kahvi.

BAM BAMBAM! Tiistai 20.12.2005 16:02

klo 14:02 Taas se paska biisi kuulu. hajosin :&


klo 23:00 Minulla on aika katala ja vaarallinen olo. Tai PMMP:llä lähinnä. Mutta ainaki kuulostaa paremmalta ku "aihattavahambam!" Maha kipeä ja tekee mieli tupakoida. Mutta en. Oli kova päivä töissä. Veikkasin, en voittanu. taas. kaan..

kohta
se on keskiviikko onneksi :)

Vittupirjo!Sunnuntai 18.12.2005 21:11

Näin parempi. Niin, sorruin kyllä. Kuten joku apinanaama kerkesi jo huudellakkin. Mutta poltin vain 2, ja humalassa. Selvinpäin en oo polttanu, enkä polta. Kännin piikkiin! Selkä rikki, ku riston penkit on nii hassuja pitkällä matkalla.. tai jotai.

*katse oven päälle*Lauantai 17.12.2005 22:42

Uutta. KANMOON! Ja semmoista, kiva päivä on ollunna tämä lauantai. Heräsin, oli hienoa, elän lauantaita. Hienoa sekin. :) Hei näännäännäänää Hei näännänääänäää!
Sinä lennät, me lennämme, kaikki lentää!
Elämä on hengittämistä. Täysin meinasin lipsahtaa polttamaan, mut viime hetkellä sain itteeni niskasta taas kiinni :) Vaikeempi päivä ku eilen.. Johtuen ehkä siitä ku en oo syöny nikotiinipurkkaa tänää yhtä paljo ku eilen. En tiiä.. Vaikeeta on :D Mutta perkele, kyllähän minä yhen ruumiin kurituksen voitan! Henkinen voitto tästä vielä irtoaa! Pelottaa tuleva viikonloppu ;)

Töissä täysin normipäivä. Ei mitään hienoa, ei mitään huonoa. Semmosta, normaalia...

Välillä toivoo että syttyis ees jotai tuleen ni ois vähä jännitystä..
"Bam bam, kuottavahabam, aimamies. Bambam!" outoja biisejä radiossa..
Ahistaa, tärisyttää, ahistaa vähä lisää, ja tuntuu että tekis mieli juosta afganistaniin! Helppoo olla polttamatta! NI EI! Ku kestäs pari päivää ni menis pahin ohi.. tai pari viikkoo.. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!

Onneks ei oo resettiä. Tiistai 13.12.2005 13:18

Reset nappi puuttuu, onneksi.. Jotain outoja pikakiinnitysjuttuja, ja uusiksi. Tuntemattomia ihmisiä, ja tunnettujakin. Jotkut vihaisia ja jotkut iloisia. on se :)

KonZalla, päiväkirjahuoneessa...Lauantai 10.12.2005 22:25

Täällä minä olen.. miksi? Tiedän kyllä mutta en kerro. On ollu aika outoa olla täällä, mutta toisaalta ihan mukavaa.. Tänää kattomaan tiktakkia (hajoa aki siihen!), pidä hauskaa siellä metsähallituksen pikkujouluissa.. Eihän sitä tiedä että mitä juttua saat aikaan niiden 50-55 vuotiaiden metsureiden kans ;) Tohtori tuntuuhyvältä soittelee täällä musiikkiaan. Hajotkaahan.

Np: Interphase - Dr. Feelgood

KIVVAAA! :DViel jos pääsis hohtokeilaamaan :)