IRC-Galleria

Fury

Fury

One does not simply login into Mordor.

Pitkät KalsaritSunnuntai 11.02.2007 19:38

Pitkiä kalsareita säilyetään yleensä kuivassa ja pimeässä paikassa. Kun talvi rupeaa olemaan ohitse, ne yleensä siirretään vaatekaapin etualalle. Pitkien Kalsareiden käyttö kuitenkin lyhentää Peenistä, joten niiden käyttö ei ole Tosimiesten mielestä suotavaa.
Todellisuudessa sepaluksen raosta puhaltava pohjoistuuli lyhentää Peenistä huomattavasti enemmän, kuin Pitkien Kalsareiden käyttäminen keskimäärin.

Pitkiä Kalsareita voi hyvällä omallatunnolla käyttää vain urheillessa, mikäli sinulla on kalsareihin sopiva Kalsaripaita. Tällöin kasvojen säilyttämiseksi käytetään kuitenkin termiä "Kerrospukeutuminen".

Pitkien Kalsareiden käyttö sisätiloissa ei ole suotavaa. Mikäli kuitenkin olet pukeutunut Pitkiin Kalsareihin ja joudut oleskelemaan sisätiloissa pidempiä ajanjaksoja, voi Muniin muodostua Rusakon Kokoinen Vaahtopallo. Tällöin ainoa mahdollisuus on vaahdon poistaminen kaapimalla, Munien huljuttelu viileässä vedessä ja alushousujen tuhoaminen tulella.

Mikäli Pitkien Kalsareiden käyttö alaraajojen menettämisen ehkäisemiseksi on välttämätöntä, on tärkeää että kukaan ei saa tietää. Pitkiä Kalsareita ei myöskään pidä pukea päälimmäiseksi, sillä tällöin Julkisuudessa liikkuessasi voit saada osaksesi Katseita ja Kohotettuja Kulmakarvoituksia.

Pitkät Kalsarit valmistetaan oudoista ja luotaantyöntävistä materiaaleista. Niissä on tavallisesti edessä luukku, josta Munat voi ottaa esiin. Tämä on ajankohtaista silloin, kun halutaan huvittaa kanssaihmisiä. Edellämainitun toimenpiteen voi suorittaa esimerkiksi hautajaisissa tahi kirkossa ehtoollisen aikana. Luukku on bi-direktionaalinen, joten siitä voidaan työntää tavaraa sisään. Sisään työnnetyt tavarat päätyvät useimmiten lahkeisiin, mikäli ne on tungettu sukkien sisälle.

Pitkiin Kalsareihin painetaan groteskeja ja omituisia kuviointeja. Tällä pyritään varmistamaan seuraavat asiat:

a) Kukaan ei halua vapaaehtoisesti käyttää Pitkiä Kalsareita.
b) Jostain syystä päällyshousunsa riisunutta voidaan pilkata armotta.
c) Pitkiä Kalsareita ei pueta päällimmäisiksi.

Tässä kaikki mitä minulla on sanottavaa asiasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.