IRC-Galleria

Unet.. Mitkä Unet?Perjantai 28.12.2007 08:46

hitto.. tähän se taas meni.. ennen yhtä alkujaan menin nukkumaan.. ja taas joskus 3 kieppeillä heräsin, enkä kumma kyllä saanut unta.. Pitänee aamulla vetästä oikein kunnolla kahvia.. Samalla vaikka kun porukoiden luona käyn.. Auton katsastuskin on eessä tuossa huomenna.. siis tänään..pitäiskö samantien käydä hakee apteekista kofeiinitabletteja..

Sen jälkeen kun vaikutus kunnolla alkaisi johan voisi olla hilpeä työpäivä.. kyllä ne koffarit ainakin intissä toimi.. viime yönä 7 tunnin unet.. työpäivä kun loppu niin alkoi väsyttää aikamoisesti..
Mutta piankos sitä piristyi hieman.. Tuosta jo mieleen putkahtikin muisto jouluaaton jälkeisestä yöstä.. ennen 12 nukkumaan ja seuraavana aamuna pääsin ylös noin klo 15 ja sekin ainoastaan puhelinsoiton takia.. Lupauduin hakemaan töistä hyvän ystävän.. On mukava jos pystyy auttamaan kavereita..

Piti katsoa illalla 24 maratoonia.. 5 jaksoa putkeen.. joillekin iso määrä joillekin ei.. ja joillekin siitä välistä.. itelle ehkä siitä välistä.. saa olla meinaan pirun hyvä sarja, että jaksaa suuria määriä katsoa.. Nykyään aika harvat sarjat siinä onnistuvat.. Itse olen onneksi löytänyt monta siinä onnistunutta.. en jaksa luetella tähän katso yhteisöistä.. Varmasti niitä useampiakin on, mitä siitä listasta löytyy.

Kello näyttää jo aikapaljon.. toivottavasti vatsa kestää sen kofeiini määrän mitä ois tänään tarkoitus vetää.. huhuh.. mutta kait sitä vois kohta taas yrittää mennä nukkumaan.. Onhan tässä jo melkein 4h oltu valveilla.. Älkää ihmetelkö tätä avautumis määrää.. miettikää itsenne tässä asemassa.. ei oo helppoo joo.. Kohta pääsee laskettelemaan Talmaan.. Jee.. Lehden mukaan siellä on jo rinteet hyvänä.. huom niko.. millos mennää :D

Älkää sitten jaksako valittaa mahdollisista pilkku ja piste virheistä, joita tämä kirjoitus on täynnä.. Minä en ainakaan jaksa nyt sitä sen enempää alkaa miettiä..
Mutta joo kyllähän tähän voisi vaikka kuinka vielä kirjoittella, mutta joskus se on pakko lopettaa.. :D:):D

- -
- Edit - Joskus hieman ennen 11 jolloin olin laittanut herätyksen olin nukahtanut.. Pieni muistikuva siitä että laitoin herätyksen pois. nyt on siis joku tunti tullut lisää nukuttua.. huoh
- -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.