IRC-Galleria

GaGaRa

GaGaRa

gaggara maggara! Kakara Pakara!!!!

Uusimmat blogimerkinnät

heipähei!!!Maanantai 12.12.2005 00:28

siitä on melkeen viikko ku viimeks kirjotin... tai no ei nyt ihan mut melkeen.. : ) fabi lähti perjantaina sinne chileen.. yhyyy... :'( no mut ainaki sillä on hauskaa varmaanki... täällä menee kaikki ihan hyvin.. prismassa olin taas nyt v.loppuna yhteensä 10 tuntii duunis.. huomenna the arkkii tavastialla...woow!!! :) vähäks siistii.. jee... saain ne liput sinne darknessin konserttiin.. ja vielä seisomapaikat... ihanaa!! ihanaa!! tulee olee hauskaa!!! ;)
apua... en oo ostanu kenellekkään mitää joululahjoi... en kyl tiiä ees et kenelle pitäs ostaa ku sovittiin kavereiden kesken ettei osteta mitään toisillemme... :) mut joo...haluun ostaa jollekki jotaa ni tulee hyvä mieli.. :) tulevala viikolla ei oo paljoo mitää ohjelmaa paitsi se huominen keikka mut ei sit muuta... js kääk!hammaslääkäri!! noooo!!! no mut ei se kyl nii hirveetä ees oo ku oon tottunu käymään niin usein!!! eplkkä tarkastus tällä kertaa onneks!!! :)
ainii, oi vitsiku BHG oli hyvä keskiviikkona... minä tietysti pomppimassa eturivissä.. uuh ja ilmast bissee sain.... ;) elikkä hauskaa oli!!! pompin ja riehuin kunnolla!!
ens viikonlopuks on pakko keksii jotaa super hauskaa koska en oo tehny mitään yliyliylihauskaa pitkään aikaan.. joten on pakko!!! :) :) :) :) :)
uuuh...oltiin kattoo harry potterii lauantaina... emmä nyt tiiä oliks se hyvä... ihan katottava mut ei oo tarvetta nähä uudestaan ainakaan vuosiin... :) siis se on sellanen et se on hyvä jos sen kattoo joka 3 vuos.. :) se loppu silleen ärsyttävästi kesken mut joo no ihan sama... :) tänää en tehny mitään... hilluin vaan pyjamassa himassa koko päivän ja olin koneeella ja katoin vaa telkkuu... :) teki hyvää kerranki vaan olla.. eikä mennä ulos taa mitää.. :) uuh...tekis nyt mieli glögii... vaik joinki jo tänää mut nyt tekee mieli lisää.. :) ostin sen talvitakin torstaina et nyt pitää vaa löytää kunnon talvi kengät... tiiän kyl jo mitkä haluun.. sellaset hienot.. :) oliksne nyt mustat... :) pitää mennä hakee ne sieltä kkaupasta joku päivä tässä piakkoin..!
hei mutta nyt kohta katselemaan idols - äänestystuloksia!! hehee... ilkka saa luvan tippuu... sen ei ois pitäny päästä jatkoon edes alkukarsinnoista!! se vaan ei osaa laulaa...tai siis osaahan se laulaa muttei hyvin... ei kuulosta nätiltä... :) elikkä se sais luvan tippuu... no mut ei sillä' kyl oo plajoo välii.. ei se mun maailmaa kaada jos se ei tippuiskaan... kamalaa!
mutta nyt heips toistaiseksi!!! öitä kaikille apinoille siellä!!! moimoi!!! GYYD NAIT!!
trai trai trallallaa!!!! <3<3<3<3<3<3<3


biisi: europe - carrie

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.