IRC-Galleria

GaGaRa

GaGaRa

gaggara maggara! Kakara Pakara!!!!

Uusimmat blogimerkinnät

pööööööööööööö!!!!!!!!!!Tiistai 27.12.2005 03:04

väsyttäää sairaasti...meen kohta nuqquu, tulin vaa kirjottaa jotaa nopeesti.. pitkästä aikaan...viimeks kirjotin tänne yli viikko sit... olin katos koko viikon viimeviikolla töissä...oli pikkasen kädet kipeet lauantaina töiden jälkeen ku joutu niitä kukkia laittamaan pakettiin... mutta oon ollu näköjään aika kilti tyttö ku pukki toi lahjoja... sain kameran ja mp3 ja kaikkee muuta pientä.... tarpeeellista mutta myös kaikkee krääsää.. se mp3 on kyl ihan magee...tyksin siit... :) osasin jopa laittaa ne piisit siihen joten olen erittäin ylpeä ittestäni... tänää oltiin leffassa... cellon kanssa käytiin kattoo tyttö olet tähti... mentiin vähän ajoissa... istuttiin eka 3 tuntii mäkissä vaan ja sit leffaan istumaan.. mutta leffa yllätti mut mukavasti...se oli parempi ku luulin...ja se oli hauska kans... :) elikkä tyytyväinen olen.... rahat ei siis menny hukkaan tällä kertaa...mutta juuh...ei tässä kummempia oo sattunu... sain ihan jees todistuksen... pariin numeroon pettyny mutta muuten tyytyväinen... : ) vitisit et ulkona on kylmä.... hyyyiii... sinnehän kuolee.... hyyyi hyyi hyiiii.... vitisit et joululaulut saa hyvälle mielelle....oikeesti... niit on ihana kuunnella... siis ei mitään suomenkielisiä joulupuu on rakennettu lauluja vaan kunnollisia joululauluja... oi joi joi...ne saa vaan hymyilemäään... :) lepposa joulu kyl oli... vitsi pitää hankkii luistimet et pääsisin pitkästä aikaa vähän luistelee... tekee mieli...en hirveesti tykkää... tai siis ykkään luistella mutta jos joudun luistelee kauan ni kyllästyn helposti enkä sit haluu lähtee uuestaan luistelee... hiihtelemäänki ois kiva päästä!!! just siistii kaatuilla jossaa metsässä... mut kiva siin hiihdellä aina ku jotku 70-80v mummut ja papat menee ohi ja naurahtaa silleen ilkeesti... hihihiii.... tai sit vaan kuvittelen.. vitsi pitää päästä alennus myynteihin sit ku tulee kunnon myynnit... hahahahh!!!! ja sit ku saan palkat ni huh huh... tulee hauskaa!! lisää vaatteita..
sain ton robbie williams kirjan joululahjaks ni siinä mulle hauskaa lukemista hetkeks...hehehhh!!! systeriki sai mp3...mut mun on hienompi...se on paljon stylempi...siin on hienompi näyttö, väri on hienompi ja siihen mahtuu enemmän biisei... :) :) kauhee oon... no mutku mun on hienompi... :)
nyt meen tutimaan ku nukuttaa hirveesti... kohta on uusvuos...jejeejjee!!! sillon pitää päästä moikkaa kaikkii ihQ kavereita ja pitämään kunnolla hauskaa... ja sit kaks päivää sen jälkeen ni on se leikkaus...jeij!!! mua vähä alkaa jo jännittää ja pelottaa se..... mutta nyt oikeestikki meen... moi moi!!
ÖITÄ KAIKILLE!!! JA JOULUJA!!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3biisi: the ark - let your body decide

pöö!!!Sunnuntai 18.12.2005 16:23

mooooi.... leivoin aamulla juustokakun... en oo maistanu vielä mutta toivottavasti se on hyvää, näytti ainaki ihan hyvältä.. : D eilen kaivettiin esiin pleikkari ja pelattiin joku 3 tuntii sitä... kaikkii erinöaisii pelei... jotaa ihme pelejä... mutta pelaamis taito oli kuiteski vielä tallella...onneks!!! : D tänää tänää... mitä sitä keksis tänää... sunnuntait on aina sellasii et vaan hilluu himassa tai on koneella eikä oikeen tee mitään kunnollista... sunnuntaisin ollaan vaan!!! no mut... joo!!! ei oikeestaan taaskaan mitään kunoolista asiaa... kirjotan vaan kaikee mitä tulee mieleen... jeesjees!!! enää viikko jouluuun...jeij!!! en oo ostanu vieläkään mitään lahjoja...ehkä kohta vois harkita niiden ostoa... torstaina menin sinne itikseen ettii kenkii mut ei vaan löytyny... olihan siellä hienoja mut kokoja ei löytyny.. isoin numero oli aina 40... : ( ainiii sit kävin ottamas tragus lävärin... ei se silleen sattunu ollenkaan, nipisti vaan silleen... :) oon ihan kikseis täst... nyt haluisin toisellekki puolelle mut emmä viitti vielä ainakaan ottaa... :) no mut ei tässä kummempia... oon koko ens viikon töissä...kääk!!! ja huomenna pitää mennä veri kokeeseen... :( hyi!!! no mutta... hei hei!!!meen syömää suklaan kalenterista!
HAUSKAA JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3biisi: lou reed - perfect day

nänänänäääää!!!Torstai 15.12.2005 15:36

juujaa... koulussa ollaan... nää muut kirjottaa kahta esseetä mut mun ei tarvi koska oon jo valmis... ku tein ne etukäteen himassa... hähähähä... pahis.. uuuh... tänää koulun j'älkeen suoraan itikseen.... sieltä pitäs löytää kengät ja sit ehkä jotaa lahjoja tai jotaa kikivaa...sitten itiksesta suoraan duuniiin... :O siellä sitten yhdeksään asti... sitten himaan... jee!!! siinä tän päivän suunnitelmat... huomiseks pitää kekkaa jotaa kivaa... eipaksa... pitää síttebki kirjottaa toi toinen essee... hitto.. en jaksas...mut pakko... moimoi!!!


biisi: mike oldfield - moonlight shadow

heipähei!!!Maanantai 12.12.2005 00:28

siitä on melkeen viikko ku viimeks kirjotin... tai no ei nyt ihan mut melkeen.. : ) fabi lähti perjantaina sinne chileen.. yhyyy... :'( no mut ainaki sillä on hauskaa varmaanki... täällä menee kaikki ihan hyvin.. prismassa olin taas nyt v.loppuna yhteensä 10 tuntii duunis.. huomenna the arkkii tavastialla...woow!!! :) vähäks siistii.. jee... saain ne liput sinne darknessin konserttiin.. ja vielä seisomapaikat... ihanaa!! ihanaa!! tulee olee hauskaa!!! ;)
apua... en oo ostanu kenellekkään mitää joululahjoi... en kyl tiiä ees et kenelle pitäs ostaa ku sovittiin kavereiden kesken ettei osteta mitään toisillemme... :) mut joo...haluun ostaa jollekki jotaa ni tulee hyvä mieli.. :) tulevala viikolla ei oo paljoo mitää ohjelmaa paitsi se huominen keikka mut ei sit muuta... js kääk!hammaslääkäri!! noooo!!! no mut ei se kyl nii hirveetä ees oo ku oon tottunu käymään niin usein!!! eplkkä tarkastus tällä kertaa onneks!!! :)
ainii, oi vitsiku BHG oli hyvä keskiviikkona... minä tietysti pomppimassa eturivissä.. uuh ja ilmast bissee sain.... ;) elikkä hauskaa oli!!! pompin ja riehuin kunnolla!!
ens viikonlopuks on pakko keksii jotaa super hauskaa koska en oo tehny mitään yliyliylihauskaa pitkään aikaan.. joten on pakko!!! :) :) :) :) :)
uuuh...oltiin kattoo harry potterii lauantaina... emmä nyt tiiä oliks se hyvä... ihan katottava mut ei oo tarvetta nähä uudestaan ainakaan vuosiin... :) siis se on sellanen et se on hyvä jos sen kattoo joka 3 vuos.. :) se loppu silleen ärsyttävästi kesken mut joo no ihan sama... :) tänää en tehny mitään... hilluin vaan pyjamassa himassa koko päivän ja olin koneeella ja katoin vaa telkkuu... :) teki hyvää kerranki vaan olla.. eikä mennä ulos taa mitää.. :) uuh...tekis nyt mieli glögii... vaik joinki jo tänää mut nyt tekee mieli lisää.. :) ostin sen talvitakin torstaina et nyt pitää vaa löytää kunnon talvi kengät... tiiän kyl jo mitkä haluun.. sellaset hienot.. :) oliksne nyt mustat... :) pitää mennä hakee ne sieltä kkaupasta joku päivä tässä piakkoin..!
hei mutta nyt kohta katselemaan idols - äänestystuloksia!! hehee... ilkka saa luvan tippuu... sen ei ois pitäny päästä jatkoon edes alkukarsinnoista!! se vaan ei osaa laulaa...tai siis osaahan se laulaa muttei hyvin... ei kuulosta nätiltä... :) elikkä se sais luvan tippuu... no mut ei sillä' kyl oo plajoo välii.. ei se mun maailmaa kaada jos se ei tippuiskaan... kamalaa!
mutta nyt heips toistaiseksi!!! öitä kaikille apinoille siellä!!! moimoi!!! GYYD NAIT!!
trai trai trallallaa!!!! <3<3<3<3<3<3<3


biisi: europe - carrie
hyvää itsenäisyyspäivää kaikille kaikille ihmisille... "oi maamme suomi..." hihihihiii... tänää herättiin siinä 12.55.. tai siis noi muut herätti mut...vaikka mulla oliki aivan ihanat unet...naapuri valitti taas viime yönä ku oltiin liian meluisii fabilla...vitut!! meistä ei oikeestikkaa lähteny ees mitää ääntä...se hom! oikeesti vituttaa sairaasti!!! oltiin ihan vitun hiljaa ja yks vaa osaa valittaa koko ajan... no onhan fabilla ja niillä jo 2 varotusta...yks vielä ni ULOS!!! hahahahh... ei kyl ees oo hauskaa... elikkä fabilla ei kuunnella musaa lujalla enää usein kello 12 jälkeen.. koska sen yhen urpon takii... HOMO oikeesti!!! no... huomenna taa skouluu...jee!!! vitun siistii!!! pitäs mennä himaa tekee se aine huomiseks... ja lukee kokeisiin.. mulla on tällä viikolla joka päivä koe...jee!!! ruotsi, bilsa ja ranska ja sit pitäs tehä kai 3 vai 4 ainetta ja sit pitäs lukee kirja mitä en oo vielä hakenu enen 15.12 ja tehä siitäki esitelmä...oon pulassa... en oo alottanukkaa mitää noista vielä!!!!!!!!!!!!!
no mut ihan sama... en stressaa asiaa...sama se... mut nyt meen hyppelee... moimoi!biisi: travis - sing

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuh jeah!!Maanantai 05.12.2005 16:27

huomenna ei oo kouluuuuuu!!! jeah jeah jeah mama!!! : D saa nukkuu ja siis se tarkottaa sitä että tänää saa pilettää... vitut mä mitää alan piletttää...oon kunnolla kerranki...olin juomatta v.loppuna ja oon erittäin ylpee ittestäni...wooow!!!!!! : D
prismassa prismassa aija jai jai jai... pitää saada rahaa...jeee!!! : D no ei mulla tässä oikeen mitää oo sattunu... kohta meen himaa leipoo pullaa ku mutsi pakottaa... : D ihnaa!!! mut nyt vois mennä tästä hei ... hihiihihi... pakko päästä provinssiin ens kesän pakko!!! : D


biisi: ricky martin - she bangs

hehee!!!!!Torstai 01.12.2005 17:21

jee!!! n oo kipee enää...paitsi välillä sattuu päähän sairaasti ja huimaa!!!! mutta ei oikeen muuta!!! jeee!!!! pitäs hankkii nopsaa jostaa jotku hienot ruskeet kengät ja neule...hehee!!! ja laukku ei oo vaikee juttu.. hirvee nälkä oikeesti...en oo syöny yhtäään mitää tänää... juonu vaa jotaa 2 lasii mehuu... arggg.... ruokaaaaa!!!!!!
no joo....en ollu tänääkäään koulussa vaikka oisin ihan hyvin voinu mennä...mut jos mutsi kieltää ni sitä kannatttaa totella...hihiih!!! : D enhän mä nyt paa vastaan jossen saa mennä kouluun.. : D :D hihihiih.. : D pakko saada darkness liput..ihan pakko...aivan pakko...muuten suutun ja punaiseksi muutun.. nyt se laikkaus päivä on varmistettu... 03.01.06... :D vuoshan alkaa hyvin.!!! whiiii!!!! : D :D
mut nyt syömähän...ja pukeutumaan sinne ihnaan juhlaan.... wheij!!
hej hej
hej hejbiisi: jem - so sorry

uu mama!!!Keskiviikko 30.11.2005 18:59

hei ihanaa... alan jo vähän parantuu... syöny pillereitä vaan..hihihi!!! pääsen leikkaukseen 03.01.06.. jeij!!! eikä mun tarvi maksaa mitää ku tapiola maksaa kaiken!! elikkä säästetään 1800 euroo... ei paha!!! : D oon vaan löhöilly himassa... mut si abi eiku fabi tuli ja rikko rauhan..no ei vaiskaan..se vaan tuli istuuu koneellle.. : D
mut joo..ainaki oli seuraa... tänää pitää mennä palauttaa peliasu ja tällästä..jeij!! sit saan jotaa tunteja prismasta töitä!! jiej!! vähä rahaa mulle!! kelpaa hyvin mulle!! : D en mä paa vastaan.. : D jee!!! sain tänää selville et the darkness tulee suomeen maaliskuussa...jee!!! sinnehän mä menen!!! :D whiwii!!!! hirvee nälkä mulla...en oo tehny muuta ku juonu vettä ja mehuu tänäää...pakko saada jotaa ruokaa...kääk!!! ainii ja sit pitäs löytää joku asuste huomiseks!!! apua!!! oon pulassa oikeesti!! en tiiä yhtään mitä pistäää päälle!! : / no mut joo!!! kyllähän mä jotaa hienoa keksin!! niiku aina!!! oon hirvee doku!!! en oo ollu juomatta nyt 5 v.loppuun peräkkäin...alkaa jo hävettää..oikeesti!! ei hitto hei!!! no joo mut ei sille mitää maha!! ei pysty ees kirjottaa ku vatsa kurnii niin!! A-P-U-A!!! :D
mut nyt tästä lepäilee ku alko pyöryttää ni vitusti!! ai helvetti ku sattuu päähän ja VATSAAN!!! koitan kestää tämän kivun!! ;)biisi: leonard cohen - hallelujah

eikä!!Tiistai 29.11.2005 21:12

mä en kestä... 39,5 astetta kuumetta...vitun siistii!!! ei helvetti!!! en päässy siihen tän iltaseen elton john konserttiin ja vituttaa sairaasti... : D huimaa vitusti ja särkee päähän.. arggg.... :/ hei mut elton johnin sijasta voin vaikka vittu kattoo salkkareita...jeij!!! : D ja sit leikkaus tulossa... whiii!!! mulla on pusu tauti... "kissing disease" elikkä suutelevat nielurisat...haha!!! : D no jut ei siitä enempää... pitäs mennä hakee se joku ihme kirja jostaa tikkurilan kirjastosta... :D aini ja sit pitää kirjottaa se aine... :( no ihan sama...
kohta on joulu... :D ootan enemmänki vaa sitä lomaa enkä sitä niiku joulua.. : D vaan pelkkää lomaa... : D saa olla rauhassa...ja nukkua niin pitkään ku haluu eikä tarvi kokoajan stressaa jonku koulun takii... mut nyt vois mennä suihkuun ja sit mennä kattoo telkkarii ku tulee salatut elämät, oc , muodon vuoksi ja se ihme 4D... ihme tv addikti vamppi... :D
mutta heipsan hei!!! <3<3biisi: keane - cant stop now

hihii!!!Maanantai 28.11.2005 18:12

jee!! back in school!! kaikki normaalia normaalia!! oon varmaan tulossa kipeeks ku on kokoajan sellanen tunne et on kuumetta, on kylmä, päätä särkee ja huimaa, ainii ja kurkku on kipee... ei kiva juttu... :(
huomenna pitäs tehä vaikka mitä... oikeesti... kouluu...sit on int.evening harkat kahelta sit on se lääkäri neljältä ja sit viel elton john konsertti... whooo!!! päivä menee ainaki nopeesti!! hihi!!!
mut nyt vois mennä syömään ku on nälkä ja massu kurnii kamalasti ruokaa...elikkä pakko mennä... : D
joo mut moi!!!


biisi: pmmp - pikkuveli