IRC-Galleria

GalaGala

GalaGala

Miksi pitäisi olla toisten kaltainen, kun heitä on jo niin paljon?

Netti toimii Insh´Allah..Sunnuntai 21.12.2008 03:43

Huoh.. Koko Sharmissa tai koko Egytptissä oli vuorokauden verran katkos netissä.. =( Itku meinasi päästä, kun ei päässyt Galtsuun, eikä tarkistamaan sähköpostiaan..

Noh, nyt onneksi joten kuten toimii, hitaasti, mutta toimii..

Eilen syötiin hienosti taas Addamin koruliikkessä, paikallista ruokaa, shish kebabia, eräänlaisia kaalikääryleen tapaisia kääryleitä, joissa oli riisiä ilmeisesti viinirypäleen lehtien sisään käärittynä, ohuita rieskoja ja kasviksia.. Hyvää oli =)

Kaupungilla käydään 3-4 kertaa päivässä, ja nyt on jalat aika hemmetin kipeet.. Lihaksia särkee, kun kävelee kilometritolkulla päivässä, ja ihanat Eden Rockin portaat pitää aina kävellä ylös ja alas kun menee jonnekkin, tai palaa hotellille.. Reilu 100 todella jyrkkää porrasta.. *Huoh*

Ostoksia on tehty, ja teetä latkittu litratolkulla.. :)

Hotellin hlökunta keksii kaikkea hauskaa juttua meille.. Ja samoin muutkin paikalliset tutut.. Hyvin on viihdytty.. Tosin valvottua tulee ihan liikaa.. :/ Noh, aamupalan jälkeen lauantaina nukuttiin parin tunnin päikkärit, jaksaa vielä valvoa ainakin tänään..

WR läksi tänään diskoon bailaamaan.. Jotkut mitkä lie hed kandi bileet tai jotain sellaista.. Mikä lie, ei paljon nappaa meikäläistä.. Ja eikä Akseli olisi sinne varmaan edes päässyt.. Mihinkäs minä olisin sitten Akselin laittanut siksi aikaa.. ? Noh, onneksi en viihdy diskomökässä, niin ei tarvinnut miettiä asiaa sen enempi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.