IRC-Galleria

To youPerjantai 09.03.2007 19:17

I'm all I've left undone
I'm all I haven't won
Lift me up my soul's so hollow
Lift me up

You can make me scream internally
You can make me breathe eternally

heikki silvennoinen soittaa rumpuja.Maanantai 05.03.2007 18:17

niin se tekee. suu auki kaiken lisäks. hauskaa on se. katsokaa tuolta -->

http://www.youtube.com/watch?v=SHoY51VCluI&mode=related&search=

siis aivan loistavaPerjantai 09.02.2007 22:52

viikonloppu pitkästä aikaa himassa ja löysin devin townsendin ocean machine levyn pitkän ajan jälkeen uudestaan. kuinka mahtavaa musiikki voi olla parhaimmillaan? tulee niin mahtavia fiiliksiä ja uppoutuu vaan täysin lyriikoihin ja ambienssiin. täyteläistä.. kohta krokotiilimiäs! \o/

täh?Perjantai 12.01.2007 21:40

miten jengi jaksaa rustata päiväkirjaansa hirveitä sepostuksia? onkstäänytsittesitä stressinhelpotusta. mulle on. ei. saattaa olla. eei o. ei mulla o stressiä. pitäskö olla, häH?! no mut soitampa vähä kitaraa ja otan oluen.

idiootti täällä taasLauantai 16.12.2006 03:19

Niin. Taas punaviinin voimin galleriassa perjantaina tähän aikaan. Mikähän mua vaivaa? Miks aina tällöin täällä? Älkää silti peljästykö! Join vettä, nottei tuli rapul. Ja tietenkin se tulee... Onneks sentään winampin shuffle vaihto Sheryl Crown Panteraan. Näihin tunnelmiin, näihin sanoihin.
SHEDDING SKIN!

ah, niin rakas päiväkirjaniLauantai 02.12.2006 02:24

Niin, no rakas ja rakas. Fiilis on sekava. Juon laivasiideriä (siis SIIDERIÄ, Minä! Miksi?) ja oon koneella. Tähän aikaan? Perjantaina? Maailman kirjat sekaisin... Ja kirjoitan tekstini vielä jotenkuten äidinkielellisesti oikein(?) Musiikki kovassa kuuntelussa kun kerrankin aikaa olla koneella kun ei ole pitkin ynpäri änpäri etelä-suomea... ja.... niiin. no. sekavuuksia kerrassaan. kissat on urpoja!

lamb of godLauantai 11.11.2006 18:59

nii ostin uuen levyn. avausraita potkii niin kovaa päähän että ei sitä edemmälle vielä pysty ees kuuntelemaan. kuuntelen kuitenkin. mutta en vielä. nyt päättämään hollola.tk:ta. jännittävää tulee. mulle muttei muille.

ja vakavampaa: Caron kohtalo on vaakalaudalla 10 vuoden iässä. muistan vielä kun se pentuna kiusasi isompiaan ja oli villi ja valpas. nyt on toisin. syöpä on viemässä tehot beagle"vanhuksesta".. perseestä tämä.

lillallooTorstai 26.10.2006 02:03

aiina väsyttää perkele. ikinä en mee enää näin aikasin nukkumaan ellei o pakko. pako. pako tuli eilen, hyvä on se muttei eilen ollut. huomenna tulee losti. se on kauniit ja rohkeat nykyään. bongasin stone sourin uudestaan 4:n vuoden jälkeen, tai yhen biisin. yhen uuden biisin. hyvä on se. eiku nyt siis nukkuu.

-anteeksi

nyt jumalauta!Torstai 31.08.2006 01:27

big brother boikottiin! ihan hirveetä kuraa! miten tollanen skeida voi olla niin suosittua, että kaikki siitä hölisevät. joku roti...

sekava aamuPerjantai 19.05.2006 13:23

Kuuntelen Faith No Moren - King For A Day-levyä ja olo on vähintäänkin sekava. Aah, Mike Patton. Hieno mies! Vähän niinkuin Les Claypool...

Pitäis lähteä autoja kattomaan ja kiertelemään ja ehkä vähän koeajamaankin. Vierotusoireet ajamisesta rupeavat puskemaan päälle :s