IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Mör..Maanantai 21.11.2005 15:50

Päivän biisi: ERA - Don't forget

Kahentoista aikaan tulin kotiin ku oon kipeenä vieläki.
Sain Elinalta "sairaslomaa" tiistain ja keskiviikon, mutta sitten se sano että oo vaikka koko viikko pois niin paranen kunnolla. :P
No torstainahan mulla on ne salibandyn koulujenvälisetkin että sillonkaan en oo menossa kouluun mutta kai sitä sitten perjantaina vois..

Päähän sattuu, kurkkuun sattuu, kuumetta on, ääntä ei tuu, hengitystiet tulehtunu, helvetillinen nuha, korvat lukossa. Tuntuu, että saattaisin olla hieman kipeähkö.

Saksankokeisiin luen ja surffaan OPITissa tehtävästä toiseen.
Liimola lupas ostaa karkkipussin niille jotka saa kympillä alkavan numeron. Ehkä mun täytys hikettää ees kerran sillä mä teen kyllä IHAN MITÄ TAHANSA karkin vuoks.

Kerspeles tänään olis reenitki mut ei pääse.. Täytyy Naksun ja Viivin surffata sielä ihan kaksisteen. No joo. VIIVI ON KONE!

Hmm..Perjantaina on liikuntaa. Pääsen taas hokittaan poikien kanssa. xD Se on aina yhtä hauskaa. Varsinki Q oon ainoo joka osaa luistella suurin piirtein. :P No minkäs sille voi. Jotkut osaa soittaa, jotkut osaa pelata. Mä en osaa kumpaakaan mut silti mä häröön kumpaaki.
Mitähän mää tässä taas selitän voi jumankeuta...

HAA! Mika tippu BB:stä. Tässä vaiheessa en kyllä olis halunnu pudottaa enää ketään. Niillä on niin tiivis yhteisö. Ehkä Terhi olis voinu pudota mutta sitten se olis taas ihan erilaista Q Tiina olis ainoona tyttönä.. Kyllä sille varmaan se kävis mutta kuitenki. :D
Ja kerpele sillähän on muuten poikakaveri. No joo. Lintsistä olis tullu sille hyvä uus hoito. :PP

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.