IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Jos sitä vaikka innostuisi...Tiistai 08.11.2005 01:38

Maanantai ilta, sateista, pimeää...
istun huoneessani kynttilänvalossa fiilistelemässä hyvää musiikkia (Bram Stoker´s dracula soundtrack) laput päässä..
Mietin tässä ensi vuoden alkua (jo tässä vaiheessa) ja odottelen tuli hännän alla, kirjaimellisesti, että tämä seitsemästi kirottu treenikielto loppuisi, ei ole mitään varmaa ajankohtaa milloin tuo H. hetki tapahtuu, mutta sitten alkaa sattumaan ja tapahtumaan, setä vetää radikaalisti elämäänsä uuteen uskoon =)
Tammikuusta suunnittelin aloittavani jonkun seuraavista:
a)kuntonyrkkeilyn
b)Thai Boxingin
c)Krav magan

ehkä jos varat sallivat samalla alkaa jousiammunta, tämä alkaa vetämään todellakin uutta linjaa, oli tarkoitus myös alkaa tuo paljon kohua herättänyt tupakointilakko, mikä tietysti herättää miljoonia ajatuksia..
tosin luulen että enemmän kohua herättää tämä paljastus että setä aikoo ylipäänsä rauhottua ja lopettaa sen mistä mut kuulemma tunnetaan "pelimieheilyn" saa nähdä mitä siitäkin tulee =)
aika keskittyä uuteen vuoteen uusin silmin, tavoittein ja toivottavasti, uudella tarmolla.

Tuntuu että pää on välillä kuin haminan kaupunki, täynnä kaikkea turhaa, ei meinaa uni tulla päähän ja se vähän haittaa elämää, ehkä noiden uudistusten myötä myös kuuppa rauhoittuu ja saan nukuttua?
ei voi tietää.
Mielessä pyörivät toki eräät nimeltämainitsemattomat naiset...
Ironista, ainoat naiset joita todella haluaisin ovat minulle saavuttamattomissa, joten toivon tavallaan tuon osoittavan heille jotain selkärankaa kun rauhoitun, tosin tuo on toive joka on täysin hakuammuntaa...

ehkä näihin sanoihin päätän ekan raapustukseni ja katson saanko tästä innostuksen pidettyä yllä ja kirjoitettua toistekkin tänne =)

Kaunista yötä ja rauhallisia unia kaikille niillä jotka tämän vaivautuvat lukemaan, ja niille tärkeille ihmisille jotka tietävät mitä tarkoitan, olette ajatuksissa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.