IRC-Galleria

Garo

Garo

tänään geokätköilee. jei
Videon alkuun haluttiin jaffan ja shalafin irkkauskohtaus, joka ei paljastaisi vielä videon todellista luonnetta. Videon piti alunperin näyttää pelkästään irkkaukselta, tosin mukaan haluttiin kamerazoomaus, jotta tekstistä saisi paremmin selvää. Vasta irkkauksen loputtua kamera siirtyisi ulos irkki-"valokuvasta" ja lähtisi pyörimään pitkin virtuaalista pöytätilaa kuvaten muita valokuvia.

Kohtaus jaettiin kolmeen eri kompositioon: Pohjalla on irssi-ikkuna, joka esittää putty:n ja irssin kokonaisuudessaan: irssi on kuvattu yhtenä isona kuvana ja yksittäiset tekstirivit ovat yksittäisiä kuvia, jotka paljastetaan tietyssä kohtaa aika-janaa. Päälimmäisenä on lisäksi kaksi efektilayeriä: yksi tekee Cell Pattern -efektillä kohinaa, jonka tarkoituksena on saada pinta muistuttamaan näyttöä ja toinen on ns. adjustment layer, jolla tehdään Glow-efekti tekstille. Lopputuloksena saadaan hieman monitorin pintaa muistuttava kuva.

Irkki-ikkunan kamera-ajo -kompositiolla tehdään kamera-ajo ikkunan eri kohtien välillä. Kompositiossa on irssi-ikkuna -kompositio 3D-avaruudessa, jota kuvataan avaruudessa liikkuvalla kameralla.

Kolmannessa kompositiossa (irkki-ikkuna) asetetaan irkki-ikkunan kamera-ajo -kompositio, sekä tämän komposition viimeinen frame yksittäisenä kuvana. Pohjalla on lisäksi valkoinen väriläyeri (ns. solid layer), jolla tekee kompositioon valkoiset reunukset.


Katso myös muut osat:
Garo Osa 1: Taustakuva
Garo Osa 3: Pöydän animointi ja kuvatekstit
Garo Osa 4: Taustan häivyttäminen huomiokuvia varten
Garo Osa 5: loppukohtaus

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.