IRC-Galleria

GayMood69

GayMood69

i think you really cool i like you a lot

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.06.2010 01:05

Kadun yli kävelee mummo, jolla on lasten vainut. Tyttö kurkkaa lasten vainuihin, muttei nää muuta kuin räsyyntyneen nuken, jonka otsassa on numero 99. Valot ovat jo vaihtuneet punaisiksi. Mummo säihkähtää jollakin tavalla tyttöä ja hyppää sivuun. Bussi tulee eikä pysty jarruttamaan, vaan ajaa mummon päälle. Tyttö miettii ettei se hänen syynsä, ottaa nuken ja menee kotiinsa. Illalla hän laittaa nuken viereensä nukkumaan.
--
Aamulla herätessään häntä puristaa rinnasta, eikä nukkea näy missään. Hän katsoo peiliin ja sitten aamun lehteä, jossa luki mummosta, jonka otsassa oli lukenut nro 98.Tyttö vilkaisi vielä kerran peiliin ja katsoi otsassaan olevaa numero 100: a.
--
Seuraavana iltana hän katsoo kauhuleffan "mitä tapahtuu nukkuessasi?" Hän meni noin kello 23:30 nukkumaan, muttei saanut unta vaan mietti mitä tapahtuu nukkuessa. Parikertaa hän sen kuiskasikin itsekseen. Hetken kuluttua, kun hän oli nukahtanut radio pamahti päälle, huoneen ovi meni edestakaisin auki ja kiinni, vaatekaapinovi aukeni...
Nukke nro 99 astui puukko kädessä. Tyttö huusi vielä ääneen: Olenko tehnyt oikeasti jotain tuon arvoista? Tytön sängystä löytyi verta muttei ruumista. Nukke nro 99 ja 100:a ei löydetty. Jos haluat ensi yöstäsi turvallisen kopioi tämä 1 minuutissa blogiisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.