IRC-Galleria

Gazethehaze

Gazethehaze

im gonna be a superstar musician, kill myself and go down in a flame of glory

timantit..Keskiviikko 08.04.2009 03:30

sanokaa mua kyyniseks, mutta oon aina ollu sitä mieltä että timantit/timanttikorut ovat mitättömiä, turhan kalliita ja tylsiä.
miehet, jotka käyttävät timantteja mainostaakseen heidän jatkuvaa varakkuutta ja valtaa, ovat yksinkertaisesti epävarmoja. Timantit on mitä hallitsijat pitivät yllään, kunnes tavalline kansa ryöstivät palatsin ja polttivat sen maan tasalle.
se että sulhasen täytyy kehittää maksu suunitelma korukauppiaan kanssa, että kuinka monta kuukautta palkansaantia se tarvittee, että saa laitettua timantin hänen morsiamen sormeen, on laimeaa.
Tartteetko timantin? Miten olis etumaksu talosta?
Monet timantit on kaivettu riski alttiiden ja alipalkittujen afrikkalaisten toimesta, jotka joutuu elämää paskoissa olosuhteissa siihen pisteeseen asti, kun monet ihmiset käyttää termiä 'veri-timantit', ei nosta kovin suurta huolestuksen merkkejä.
Joten lyödään sinne minne todella sattuu: lompakkoon. Kun ihmiset luulee timantin ostaessaan, että he tekevät varman sijoituksen heidän tulevaisuuteen, he ovat väärässä. Kun yksittäinen kappale korua saattaa nousta arvossa ajan mittaa , se johtuu todennäköisesti henkilön maineesta kuka sen omisti.
Lause 'timantin on tytön paras ystävä' on tyttä paskaa. Kun yritiät uudelleen myydä timantin, sut siiretään timantin ostopalveluun, tai panttilainaamoon. Joka antaa sulle vaan pienen osan mitä maksoit siitä. Hyvä bisnes älykkyys olis paljon parempi ystävä tytöt.
Fakta on, että timantit ei oo harvinaisia. Suuri mainostaminen ja merkkimanipulaatio joka saa ne vaikuttamaan harvinaisilta on ollu messissä vuosikymmeniä. Kun joku maksaa tuhansia euroja jostain niin pienestä joka vain nousee arvossa, saa mut miettimään että lauseessa 'timantit on ikuista', on jotan totta.
Timantin ikuisesti erottaa maksavia idiootteja kiiltävistä kivistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.