IRC-Galleria

Gender

Gender

don't really care what gentlemen prefer.
Koska taas kerran kävi niin, että oli samaa ruokaa sekä koulussa että kotona, oon tehny havaintoja. Päivän ruoka oli hernekeitto, josta en tosin siitäkään huolimatta oo saamassa ihan heti tarpeekseni (sinappi<3).

Purkkihernekeitosta. Koska se palaa aina hyvin hyvin slightly pohjaan niin, että keiton jälkimaku on hernerokkaisen lisäksi aavistuksen savuinen, oon jo pitkään kelannu että se jäkimaku maistuu samalta, kuin hetki sitten tupakoineen pojan/miehen suudelma. Näit korsteeneja on maisteltu kyllä. (onko edes olemassa jätkiä, jotka eivät koskaan polta ?)


Täähän on asia, johon ei sukupuolen luulis vaikuttavan pienimmässäkään määrin. Empiiristen kokeideni tuloksena oon kuitenkin havainnu, että taannoin polttaneen tytön/naisen suudelma ei maistu tuolta. Kummallista, ja hämmentävää. Se maistuu paremmalta.



...ja hernekeitosta riippumaton havainto: mulla on jonkinsortin pakkomielle tulossa tästä tupakasta. Hiton outoa, koska en ole polttanut yhteenlaskennallisesti yhtäkään savuketta.
Mulle tuli eilen alakerrassa miestenfarkuissa vaellellessani, iltapäivän auringossa Tori Amosin musiikkia fiilistellessäni, että olis ollu tupakan paikka.
Niinpä otin esille savukkeen, ja rupesin tuoksuttamaan polttamattoman tupakan tuoksua, ja tuntua kädessä. Se oli taas taivaallinen. Palamaan en pistänyt, sillä se on suorastaan tuoksullinen raiskaus.


Mutta niin, että mitä ihmettä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.