IRC-Galleria

Gide

Gide

Elämä kouluttaa..

Blogi

- Vanhemmat »

Vauva tulossa...Perjantai 24.03.2006 19:48

Jep jep... Onhan se sillein että vauva tänne nyt on tulossa... xD

Paska mäihä... :/Lauantai 11.03.2006 15:37

Joo eilen tosiaan otin kultsin kanssa pienen paini matsin ja se astu mun jalan päälle ja tänään kävin sitten kuvauttamassa sen jalan ja joo...Murtumahan siellä komeili..

Mikä meni väärin?Perjantai 10.03.2006 23:06

Otin Kultsin kanssa paini ottelun ja hävisin... Mikä meni pieleen kun hävisin? (500kg vas 70kg...) :/

Elämää?Torstai 23.02.2006 23:15

Mua häiritsee se että mun omat ajatukset on niin sekasin, etten kohta tiiä enää omaa nimeenikään.. Hmmm...Tää on oikeesti jo aika karmivaa.. Mut kuitenki aika normaalii ainaki multa... Haluisin vierelleni jonkun ihmisen jonka lähellä olla.. Mutta kuitenki juoksen karkuun kaikkia jotka yrittää auttaa ja olla lähellä ja tukena.. Haluisin jonkun jonka kainaloon käpertyä mutta kuitenki sit jos tulee tilaisuus, mulle tulee vaa sellanen olo, että tää ei oo hyvä.. Tästä ei voi seurata mitään hyvää.. Ja, että tää loppuu kohta ja taas kaikki katoo.. Kaikki menee pois. Kaikki hukkuu.. Se kaikki hyvä mitä siinä hetkessä oli. Kaikki se mitä mä tunsin kaikki ilo ja ehkä rakkaus, mut sit jos se hetki särkyy ja se ihminen lähtee ja jättää mut taas yksin kylmälle sohvalle.. Mitä mä sit teen? Mä en oikeesti tiiä.
Se ajatus pelottaa.. Kaikki se että mitäs jos mä jäisin tas yksin.. Jos mun vierelle nyt tulis joku ja sit se jättäs mut taas yksin.. Miten mä sit oisin? Miks mä ylipäätään mietin sitä että mun vierelle tulis joku kun ne jotka yrittää mä ajan pois tai juoksen karkuun...

Haaste kaksi Lauantai 18.02.2006 18:11

Haaste

eli paljastan 5 asiaa joita pelkään ja haastan viisi uutta ihmistä tekemään samat asiat:

1. Mä pelkään korkeita paikkoja

2. pelkään menettäväni rakkaimpani eli Hevoseni <3

3.pelkään että kadotan kaikki tärkeät asiat elämästäni omilla toililuillani. (Aika outoa...)

4. Pelkään yksin pimeässä kävelemistä..

5 Pelkään ystävieni puolesta..

Haastan:

Knatja
Asumi
Iltsu-
irtomustikka
R-evo

HaasteMaanantai 06.02.2006 18:21

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä.(eli kirjoittamaan samanlaisen stoorin omaan päiväkirjaansa ja antamaan haasteen seuraavalle viidelle) Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Jokin ihme pakko liikuttaa koko ajan jotain ruumiin osaa.. kättä tai jalkaa.

2. Jos olen yksin kotona/Huoneessani/kävelemässä tai jossain lauleskelen jotain ja yleensä musiikin tahdissa.

3. Puhun monesti tietokoneelle ja muille esineille.... xD

4. Haluan erottua pukeutumisellani massasta.

5. Puhun hevoselleni aivan kuin se ymmärtäisi kaiken. xD <3

Haastan:
Asumi
Knatja
Tiinaaaa__
[Minn^a]
soppaidiootti

Jotain...Maanantai 23.01.2006 22:41

Ihanaa saan mun vaavin viikonloppuna kotiin jos vaan on sellaset ilmat että sen voi hakea! <33 ihan kamala ikävä sitä pientä.<33
En tiiä mitä tekisin ilman sitä. Se on mun elämäni valo. Mun rakkauteni.. Ihanuus..

??Keskiviikko 21.12.2005 18:38

Miksi kaikki on niin vaikeeta? Miks tuntuu siltä et mikää ei onnistu? joo voi tuntuu et mulla on päässä vikaa (no joo ehkä mulla onki) Mut tuntuu vaan et kaikki se mitä tapahtuu on vaan paskaa. Tuntuu et tästä rotkosta on jo vähän vaikeempi nousta. Tuntuu et tää on syvin rotko mihin oon ikinä joutunu ja sen seinät on jyrkimmät eikä sieltä pääse ihan helposti ylös. Tuntuu et sinne tiputetaan vaan paskaa niskaan koko ajan. Tuntuu et täällä ei saa muuta kun paskaa niskaan. Tuntuu et ei oikein enää itekkään tiiä missä mennään eikä tiiä mitä pitäs tehä. Tekis mieli tehä vaikka mitä mut mitää ei saa aikaseks. olipas taas järkevää mut saipahan ainaki osan asioista pois mielestä.
- Vanhemmat »