IRC-Galleria

Gizette

Gizette

can make you smile

Vaihdetaan elämäPerjantai 23.05.2008 04:28

Tämä päivä meni hienosti kunnes oli jo niin myöhä, että erottiin viiilma:n kanssa Ikean edessä sen mennessä kiinni. Lähdin bussipysäkille kahden ison sinisen ikea kassin + ison painavan paketin kanssa. Jossain vaiheessa eksyin ja soitin viiilma:lle, jolta sain kuulla olevani oikealla suunnalla.

Hetki myöhemmin otteeni kylppärin kaapin paketista lipesi ja se laskeutui mukavasti suoraan pottuvarpaan päälle, joka varmaan murtui. Irvistellen laahustin kimpsuineni ja kampsuineni löytämälleni pysäkille, josta pääsinkin aivan täyteen bussiin.

Viimein päästyäni kotiin astuin ensimmäiseksi kissan kusilätäkköön. Pesin eteisen lattian. Aloin asentamaan juuri ostamaani puista wc-istuinta, kun huomasin, ettei se vi**u ollutkaan oikean kokoinen.

Menin raivoissani keittiöön hakemaan jotain vettä väkevämpää; ihanan huurteista lonkeroa, kun astuin toiseen kusilätäkköön. Pesin keittiön lattian. Olin juuri keräämässä pesuvehkeitä pois, kun heilautin kyynerpäällä lonkerolasin sisältöineen juuri pestylle lattialle. Pesin lattian toiseen kertaan.

Vein pesuvehkeet siivouskaappiin, jonka kulmaan kolautin turvonneen varpaani.

Ja nyt helvetti otan buranan ja menen nukkumaan ja toivon ETTEI METEORIITTI ISKE MUN KÄMPÄN PÄÄLLE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.