IRC-Galleria

Gnizhak

Gnizhak

kärsähärveli rules

LomaTorstai 19.06.2008 18:15

Asian laita on nyt niin että on Juhannus, joten olen vapaalla ja sitten alkaa kahden viikon kesäloma. Ajattelin rentoutua ja varmaan teenkin mutta käytännössä tarkoitus olisi tällä ajalla pakertaa teoriaosuutta insinöörityöhöni. Töitä itsessään ajattelin kuitenkin välttää joten pyrin pitämään galtsuvierailuni minimissä.

panda onnistui reissunsa aikana olemaan loggaamatta galtsuun... reissua en tee - ja galtsua tuskin tulee vältettyä - mutta voisi loman aikana kyllä olla tosiaan lomalla ja katsella esim. maileja vasta töihin palattua.

Selkeää on että onnistumiset lisäävät innostumista ja siksi onkin ristiriitaisuus että juuri ennen lomaa sain aikaiseksi pienen onnistumisen töissä ja nyt takaraivossa on hinku jatkaa tuon ominaisuuden kehittämistä. Siksi onkin ristiriitaista juuri loman alla saada koodausvaihde silmään. Toisaalta tuner taitaa (isyys)lomaltaan tehdä jotain hommia jotka tuntuvat miellyttävältä. Mä taidan kuitenkin olla koskematta koodiin ja yritän saada tota teoriaosuutta kasaan. Saa sitten vittuilla jos lomalta tippuu joku commit (paitsi ehkä yhen vois pistää kun tänään unohdin commitoida läpimurtoni) :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.