IRC-Galleria

Gobbyer

Gobbyer

On Hämeenlinnassa :3

Hirveät limut!Torstai 25.09.2008 07:21

Ok, kuten eilen tuli hetkellisestä mielenjohteesta kirjoitettua hirvee ranttays _väärän_ makuisista purkkapaloista, nyt kirjoitan 2 eri limu kokeilu kokemuksesta, joita TE ette tule kokemaan, koska kumpikin on viety pois markkinoilta... WONDER WHY?!

Mutta ensimmäiseen topikkiin, jonka moni (Tosi monihan tätä lukee <_<) voi jo arvata. Eli kyseessä on Olvin pari vuotta taaksepäin laneeraamat fiasko limujen maut. En muista niitä tarkalleen, mutta muistan niistä ainakin 2. Yksi oli MANSIKKA-RAPARPERI, jota en koskaan maistanut... Wonder why siihenkin. Ja toisena on se juoma, jonka ostin mielenkiinnon takia. Ja se toinen juoma on....

OLVIN MOTHER FUCKING SALMIAKKI LIMONADI, MMMM </3

Ekana tosta limusta tulee mieleen "Hei! Salmiakin makuista nestettä! Ehkäpä se maistuu TUXille tai Salmarille!" (TUX = Hyvin vahvasti salmiakin makuinen yskänlääke. Salmari = Salmiakki koskenkorva, 21% vahva alkoholijuoma, jossa vahva salmiakin maku).

Mutta kirjaanpa pari juttua ekana Salmarista ja TUXista, joiden maku on lähes identtinen, kumpikin on maustettu HYVIN vahvasti salmiakilla, joka peittää alkoholin maun taakseen lähes täydellisesti. TUXissa taas salmiakin maku poistaa lääkkeen hyvin etovan maun taakseen.
Jos ette tiedä mille Salmari tai TUX maistuu, hankkikaa hyvä syy vetää lärvit tai yskä.

Noin, nyt on selitetty miltä OLETIN Salmiakki Olvin maistuvan ja oh boy... Olin hyvin hyvin hyvin paljon väärässä. Juoma maistui vedelle, jossa oli salmiakin sivumaku ja se oli melko makeaa... Ja kaikkihan tiedää, että salmiakki on tehty suolasta... Niin miksi joku firma saa päähänsä, laittaa suolasta tehtyä ainetta, sokeripitoiseen veteen. Ai niin, juomassa ei ollut edes hiilihappoja! Tai ei ainakaan niitä poreilevia hiilihappo systeemejä, eli periaatteessa se oli kylmää sokerivetä, jossa oli lillutettu hyvin pieniä määriä salmiakkia, jolloin juoma ei edes maistunut salmiakille, tosin kuten TUXissa ja Salmarissa.

Lopulta otin ne pari hörppyä... Menin sanattomaksi, odotin 5 min, otin toisen siemauksen ja kaadoin loput ARMOTTA maahan. Siinä kohtaa maata ei varmaan ruohokaan kasva enään ikinä.
Luultavasti loput OLVIN (Moar like OLFAIL) varastot kyseisestä juomasta kaadettiin jonnekkin niin jumalan selän taakse, jonne edes radiaktiivista jätettä ei viedä.




Noni, se oli se eka hirveä juoma, oikeasti sitä ei voi kuvailla sanoin, se pitää itse kokea, mutta valitettavasti(TOIVOTTAVASTI) kyseinen juoma on poistettu kauppojen hyllyiltä, ite en ainakaan muista nähneeni sitä missään, tai ehkäpä oma muistini vain ignoraa aina sen Godawful juoman olemassaolon....
...Hyllyistä puheenollen, olin kerran TET päivän jälkeen HYVIN janoinen ja menin ystäväni Timon kanssa työpäivän jälkeen K-kauppaan ostamaan limukkaa. Timo osti Batman-Colaa ja itse en yleensä osta muuta kuin coca-colaa lasipulloissa (OH TEH TASTE <3) Mutta... Näin hyllyssä yksinäisen pullon, jollaista en ollut koskaan nähnyt, siitä pullosta ei ollut puolen metrin säteellä MITÄÄN muita tuotteita. Se pullo oli PAKKO saada, vaikka se oli keskiverto 0,5 litran limupulloa reilusti kalliimpi. Kyseessä oli (En muista / en HALUA muistaa kyseisen limun nimeä, vissiin joku Kiuru tjms.) joku suomalainen bisnesidea tehdä TERVAN makuista, kyllä T-E-R-V-A-N makuista limua.
Menin aivan inoissani kassalle, tunsin oloni NIIN elitistiksi, kun sain kaupan AINOAN terva limun, iCAME!

Limun koostumuskin oli jännä, vähän olutta tummempi, taas puuttui hiilihapot tai sitä oli hyvin vähän, ja limussa lillui pieniä mustia hiutaleita, jotka näki kun katsoi limua aurinkoa vasten. Hiutaleet olivat kummiskin niin pieniä, että niitä ei tuntenut suussa, kun joi kyseistä juomaa. Tai sitten niitä ei tuntenut, koska aivojen prosessoinnista 100% meni tilaan HYI HELVETTI MITÄ TÄMÄ PASKA ON?!

JA VOI KHYLLÄ, se oli vissiin KAUHEINTA juomaa, jota olen koskaan maistanut. Kun ostin limun, lähetin innoissani vissiin koko kännykän nimilistan läpi ja lähetin porukoille tekstaria "Ostin kaupasta TERVA limua! lololol" Vastauksina tuli takaisin about "Mitä? :o" "Onko hyvää :)" "Ei kiinnosta?" ja "Who the fuck are you?"

Kun olin juonut limua, lähetin jokaiselle uuden tekstarin, jossa kerroin kyseisen juoman olevan aivan kammottavan makuista, ja kaikki lähetti "XD" tai "OLIKO YLLÄRI?!"

Mutta anyways, on with the show! Juoman makua pystyy helposti kuvailemaan... Vettä, johon 50-vuotias eunukki on liuottanut suullaan gifuja. oi kyllä. Kun juomaa joi, se oli ihan "MEH, ihan ok, maistuu kylmälle, märälle ja hiilihapolliselle gifulle" Mutta voi jumaliste kun se jälkimaku puski, maistui aivan, kun olisi vetänyt kielaria 50-vuotiaan eunukin kanssa (Ei sillä, että mulla mitään kokemusta olis...........................................) Mutta joo, juodessa se maistu ihan gifumaisen hyvälle, vaihva maku ja kaikki. Mutta sen jälkeen maistu vesi, joka maistui gifulle, joka on aivan horrible.

Tätäkään kokemusta ette voi kokea, koska en ole kyseistä juomaa kauppojen hyllyillä nähnyt, itseasiassa pullo näkyi seuraavan viikon omassa jääkaapissa, koska kukaan ei kehdannut juoda sitä eikä sitä raaskinut poiskaan heittää kun maksoi mitä maksoi, mutta lopulta se kammotus oli pakko päästää päiviltää ja kaataa lavuoriin.

K-Kaupassakin siitä pullosta oli vissiin se puolen metrin sako muihin pulloihin, koska juoman maku oli niin legendaarisen overwhelming, että muut pullot liikkuivat tahdonvoimalla poispäin kyseisestä myrkystä. Tosin eihän pulloilla edes ole omaa tahtoa? WRONG, pulloilla on vain YKSI tahto ja se on päästä pois terva limun läheisyydestä!

Oho, tulipa pitkä, no jatkan huomenna! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.