IRC-Galleria

Gobbyer

Gobbyer

On Hämeenlinnassa :3

Oh fuck, not again...Maanantai 29.09.2008 20:43

Joh, tossa viikonloppuna tapahtuneen ultimate tälläistä-EI-VOI-tapahtua tapahtuman johdosta on taas menossa mieli muussiks.

Aluksi oli pari päivää olo "Oh man I totally suck at everything and everyone is better than me at everything."

Ja sitä asiaa ei voi muuta kun voivotella.

Paitsi, jos se olotila menee niin pahaks, että alat ajattelemaan "Tai sit alan treenaamaan kaikkea, jotta MÄ olisin parempi kaikessa kun kaikki" Joka aiheuttaa sen, että mulla on nyt tällä hetkellä hirveä tarve olla kaikessa parempia kun muut. Muuten tulee semmoinen "Fuck I suck olo"

Eli pakkomielteinen tarve olla parempi kun muut. Jos vaikka olisi kisa, jossa on miljoona osaanottajaa ja tulisin toiseksi, en luultavasti saisi siitä mitään tyydytystä, koska on edelleen se yksi henkilö, joka on mua parempi.

Ja se herättää itsessään vihaa itseään kohtaan, koska en ole tarpeeksi hyvä, joka pakottaa mut treenaamaan vielä enemmän.

Ja kun sitä ajattelee alkaa nousemaan silmitöntä vihaa, jota ei voi purata mihinkään, siis vihaa tasolla, että alat tärisemään ja puremaan hammasta, kunnes saat tehtyä jotain, jossa olet tosi hyvä.

joten lähden nyt lenkille, jotta kunto nousisi aivan helvetin hyväksi, jotta mulla olisi edes parempi kunto kuin muilla.

Eli ulos, thanks. --->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.