IRC-Galleria

Gobbyer

Gobbyer

On Hämeenlinnassa :3

SOOP DA WHOOP!Keskiviikko 22.08.2007 02:42

Huhhei, varmaan kukaan ei tätä blogia lue, mutta voihan tätä ite aina lukea tulevaisuudessa ja muistaa mitä kaikkea on päässä pyörinyt ja mitä tapahtunut, mutta eniveis!

Nolife: Sain SimCity 4ssa ensimmäistä kertaa hyvän alun kaupungille joutumatta turvautumaan uhkapelien laillistamiseen jne, virheenä olin aina nenen alottanut aivan massiivisista kaavoituksista, enkä odottanut budjettien tasaantumisia, vaan rakensin kokoajan kysynnän mukaan, FAIL'd!

Koulu: Jaa, oli tunnilla taas niin tylsää, että päätom tulostaa SOOP DA WHOOPIN ASCII -muodossa ja laitoin paperin koulun ilmoitustaululle :D Toivottavasti se on huomenna siinä vielä, kiva repeillä sille väsähtäneenä :p

Musiikki: Latasimpas 113 biisiä country ja vetäsin ne MP3-soittimelle, täytyy myöntää, että puolet on melko armotonta shittiä, ei edes kuulu juntihtava aksentti, banjo ja laulut on emoilua, mutta ei tosin kaikki, banjo soolot kunniaan!
Niin ja latasin netistä chocolate rainin "anon remixin", khyllä mahtava biisi kun kuuntelee olkkarin äänivehkeillä! RAWKS!

Elämä: Aatelin alkaa sosialisoimaan VÄKISIN muiden kanssa, yritän nyt puhua jotain kaikissa yhteisöissä ja joka ehkä kaveeraamaan kavereiden kavereiden kanssa, khattoo nyt.

Wimmen: Still be needin, arr :<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.