IRC-Galleria

Grace_Angel

Grace_Angel

yks dOku :D

hassu aamu!!!Lauantai 17.12.2005 17:29

aamu ei alkanut hyvin :( ei siis Ollenkaan :( mua rupes heti vituttamaan :) venasin et tuula Olisi päässyt meille tänään sen jätkänsä kanssa, mutta en sitten tiedä pääsekö se :( mua vituttaa se ihan vitusti mä OdOtin et tällä kertaa se Olis päässy mä OOn venannu vitun kauan et tuula pääse meille!!!!
mitä mä teen????? pyysin yhtä kamua että se vOisi tuOda tuulan mun luOkse, mutta se ei suOstunut. se On yks mun hyvistä ystävistäni mut se sanO et sillä on muuta menOa tänään sanOin että tuO sen päivällä eikä illalla :( mut eij ei sekään auttanut.. jOskus tuntuu siltä että kukaan ei edes välitä mun mielialOista tai mistään muusta sellaisesta..
tuntuu että se ei edes halua että tuula tulee mun luOkse.. ne On kyselly kyytiä jOka paikasta mut ne ei saa.. miks se kamu ei vOi tehdä tätä mun mieliks.. luOttamukset menee aina niin väärin ja kaikki muutkin.. jOs mulla Olis autO mä hakisin ne heti nOh tarvitaan siihen ajOkOrtti mut jOs Osaisin ajaa mä lähtisin jO nyt!!! mut ei OO vOi vittu miten mä saan ne meille tänää... tää Oli mun kauhein aamu nyt ku en tiedä mitä pitäisi tehdä!!! sanOkaa te????? annankO kaikkien mennä näin!!!!
muuta se suOstu heittämään ne, jOka Oli ihana kuulla, mut en enään ymmärrä jotakin mutta en Ole saanut siitä vielä mitään selvää siis mun ajatuksista :/ kaipa se elämän aikana tulee.
musta On tullut kamala ihminen :( juOn liikaa. kOht ei OO aivOsOluja ku ne On mennyt kaljan ja muidenkin juOmien mukana pOis päivästä :D mut sit ei ainakaan pysty ajattelemaan, jOka On aina välillä ihan hyvä juttu niin ei ainakaan rupea vituttamaan :D:D
jOO mut ihanaa tuula ja makru tulOssa meille tänään ku mun paras ystävä suOstu tuOmaan ne mun luOkse ja Olen sille tOsi kiitOllinen siitä asiasta, jOO mut ei mul sitten muuta tässä Ollut :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.