IRC-Galleria

Grace_Angel

Grace_Angel

yks dOku :D

mitä täs maailmassa OnTiistai 14.03.2006 01:57

Nyt ymmärrän kaiken että Olen tehnyt niin paljOn pahaa:( ja se alkaa itkettää :'( mä en tajua miten mä Olen vOinut Olla niin tyhmä ja ilkee tOisia ihmisiä kOhtaa:( minkä takia mun piti mennä tekemään kaikki päin vittua??:( miks?? mä en tajua Oikeesti.
Miks kaikki ei Olis niinkun jOskus ennen? et kaikki olisi ilOisia hengailis ja silleen, mut siihen tarvii paljOn kaikkee esimerkiksi rOhkeutta ainakin mun Osalta:/ mut miten ihmeessä vOisin sitä antaa ku en Osaa ku Olen muutenkin aika ujO ja kaikkea :/ hmm..
Mietin sitä kyllä aika paljOn ja OOn Ollut vihainen jOillekin ihmisille ihan turhasta.. miks mun pitää Olla tällänen et suutun tOdella helpOsti melkein kaikista asiOista? miks ei Olis paljOn helPompaa ja tOlleen.. pitäs varmaan alkaa miettii asiOita ettei suutu turhaan ja muutenkin.
nOh Onhan tässä maailmassa jOtakin hyvää esimerkiksi niksu ja ystävät ja perhe :) ja silleen jOidenkin kanssa tulee juttuun ja jOidenkin kanssa joten miks mä ihmetteln turhaa kyllä se aika vielä käntää mullekkin sen elämän tien :) Olen Oppinut paljOn mun tekemisistä ja silleen :)
Asiat pitää tehdä Oikein ja päätellä Oikein niin hyvä tulee :)
juu nOh ei mulla tässä muuta.

p.s. Paitsi et sieni puhuu unissa "tuu sinä kuule tänne"" vittu mä repesin :D
p.p.s sieni "jätä jämät? jätä jämät?" ja nukahti taas:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.