IRC-Galleria

Gravitas

Gravitas

Taasen uusia kujeita - eikä loppua näy

Duunit etenee kovaa vauhtiiMaanantai 08.09.2008 11:25

Oon tässä viimeaikoina työstänyt kovasti useampaa uutta webpalvelua pystyyn, nyt alkaa vähän näkyvempiä tuloksia tulla jo tuutista ulos.

Suosittelu ja social shopping palvelu RunToShop mitä ollaan työstetty nyt non 5kk on vihdoin siinä kunnossa että testiversio (open beta) on kaikille auki:

http://www.runtoshop.fi

Ton idis on että jengi suosittelee tuotteita/palveuita joista ne todella diggaa jne. Itse suosittelen tällästä roipetta siellä:

http://www.runtoshop.fi/shop/name/Tanenkiska

Arctic Startup blogi julkaisi just pari tuntia sitten tekstiä asiasta ja mukana on Runin bileissä pienessä laitamyötäisessä tehty videohaastattelukin ;-)

http://www.arcticstartup.com/2008/09/08/runtoshop-beta-is-live/#comment-1786

..en sentäs alkanu huutaa videolle kahden kilon siikaa :)

Kaikki palaute tosta on tervetullutta!

Ja sit on tosiaan vielä tuloillaan pari muutakin palvelua mitä on tullut työstettyä.

Yks niistä on http://www.enca.fi joka on kauppa- ja vaihtopaikka eurokolikoiden keräilijöille. Se on tällä hetkellä invite-only betassa, kertokaa jos haluutte invitet.

Sit on http://www.vakuutuskone.com palvelu joka tekee vakuutus- ja finanssituote vertailuita. Tuolta voi jokainen käydä tsekkaa esim. maksaako liikaa autovakuutuksesta tai kotivakuutuksesta ja millasia säästötilidiilejä löytyy. Hyödyllistä infoa siis!

.. alkaa olla sekä duuni että harrastus kehitellä kaikenlaisia "kuluttaja webpalveluita" ja tsekkailla mikä niistä lentää. Noissa kaikissa on mielestäni reippaasti potentiaalia. Social shopping on vetäny tosi hyvin jenkeissä ja toi vakuutushomma taas UK:ssa ja jenkeissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.