IRC-Galleria

Grennie

Grennie

Surrounded but alone

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Studioraportti, osa 4Lauantai 27.06.2009 15:36

Hei lapsukaiset ja aikukaiset.

Luminosityn projekti etenee. Kahdessa päivässä saatiin äänitettyä kitaroita, joista nyt on n. 95% äänitetty. Vielä pitäisi muutama soolo ja liidi nakata narulle. Espoon keikkajärkkääjä Sampsa Pietilä kävi viime kerralla haistelemassa meisinkiä, kun 5 karvaista ukkoa sääti pienessä kopissa ääntä narulle. Ihme mies tuo Sampsa, kun matkustaa noin pitkän matkan tänne ja käyttää aikansa noin.

Tällä hetkellä biiseissä on raitoja kutakuinkin 30 (10 rumpuja, 10 kitaroita ja loput sitte syntikoita tai muita härpäkkeitä), joten melko massiiviseksi tuo raitamäärä tuosta vielä nousee, kun käydään säätämään bassojen, laulujen ja loppujen syntikoiden kanssa.. tietysti efektiraidatkin tuohon vielä täytyy lisätä.

Mut kitaroista tuli hyvät.. ja vaikkakin tässä vaiheessa ollaan vielä koeäänitysvaiheessa, niin muutama biisi alkaa kuulostamaan jo suht valmilta kauralta.. toisaalta muutamassa taas on se tilanne, et niistä ei oikeen saa vielä mitään tolkkua.

Tässä on myös otettu kuvia ja videoita, joten ehkäpä jotain materiaalia jossain muodossa tulee jossain kohdassa näytille :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.