IRC-Galleria

Grennie

Grennie

Surrounded but alone

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Eli myytävänä on kaksi digijärkkäri runkoa. Molemmat myydään alkuperäisine varusteineen (mukaanlukien laatikot, akut, laturit, käyttöohjeet, hihnat, dokumentit yms.). Lisäksi Joulukuun aikana jomman kumman paketin ostajalle laitan pakettiin vielä jonkun hyväksi havaitsemani kuvanmuokkaussoftan ja vaikkapa 2GB:n CF-muistikortin, jotta pääsee heti kuvaamaan. Jos et ole ennen kuvannut järjestelmäkameroilla, niin voin myös auttaa pääsemään alkuun uuden kameran kanssa. Selitän perustoiminnot, kerron pikkuisen perus valokuvaustekniikkaa ja annan materiaalia, jotka auttavat eteenpäin tarvittaessa :)

Konica Minolta 7D

Konica Minoltan ammattilaisille suunnattu digirunko.
Ollut mulla pari vuotta ja heti alussa kamera kävi huollossa, jossa poistettiin kyseisen kameran tyyppivika, vaihdettiin uusi suljin ja putsattiin kennokin. Kaikinpuolin siis uutta vastaava kamera. Tähän sopii kaikki Sonyn digijärkkäreihin sopivat lisävarusteet.

Mukaan tulee:
- Kamerarunko
- Sonyn 18-70mm objektiivi, hyvä yleisobjektiivi laajakulmasta pieneen teleen asti: http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=2299
- Konica Minoltan Pystykuvauskahva (kuten kuvassa)
- Toinen akku
- Patterikelkka (tämän avulla kameraa voi käyttää mös tavallisten AA-paristojen tai akkujen kanssa)
- Konica Minoltan alkuperäinen näytönsuoja, joka on ollut kamerassa kiinni alusta asti. Näyttö on siis naarmuttomassa ja muutenkin hyvässä kunnossa.
- Alussa manitsemani alkuperäiset varusteet











Sony α200

Sonyn enemmän aloittelijoille suunnattu digijärkkäri, mutta ei tällä edistyneempikään kuvaaja pelkää ottaa kuvia. Ollut mulla n. 1,5 vuotta. Ei mitenkään kovin kovassa käytössä ja hyvin pidetty.

Mukaan tulee:
- Kamerarunko
- Sonyn 18-70mm objektiivi, hyvä yleisobjektiivi laajakulmasta pieneen teleen asti: http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=2299
- Alussa mainitsemani alkuperäiset varusteet.




Olen kuvannut näillä jonkin verran, enkä ole löytänyt yhtäkään vikaa näistä laitteista. Olen teettänyt näillä kameroilla ottamiani kuvia jopa isoiksi paperitulosteiksi ja kuvanlaatu on ollut todella hyvä.

Hintoina ajattelin 7D-paketille 370€ ja α200-paketille 320€.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.