IRC-Galleria

Vuosi 2005 mokineenTorstai 29.12.2005 17:00

Vuosi alkaa olla lopuillaan. Oli kyllä hyvä ja monipuolinen vuosi. Vuoden alussa ei paljoo tapahtunu. Helmikuussa oli sit lukiolaisen yks huippukohdista eli Wanhojen tanssit. Kivaa oli, vaikka illasta, kolmen tunnin mittaisen esityksen jälkeen jalat alkokin jo olla kaikkee muuta ku kunnossa. Jatkoilla oli sit senkin legendaarisempaa :D. Mä en siellä mokaillu, mut hyvä ystäväni kyllä senkin eestä. Viikko tanssien jälkeen oli vielä suurempi asia, pääsin ensimmäistä kertaa Uniklubin keikalle, Ouluun 25.2. Oli unohtumaton keikka, vaikka en teen päässytkään.

Maaliskuussa tapahtui kans paljon. 6.3. tästä tytöstä tuli täysikänen. Se ei juuri miltään tuntunu, vaikka muuta kuvittelis. En ees juuri juhlinu synttäreitä. 5 päivää synttäreiden jälkeen sain sit ajokortin, teoria oli menny ekalla edellisenä päivänä läpi ja inssi meni kans ekalla sit seuraavana päivänä. Sit se kunnon harjottelu alkokin.

Kesäloman alku oli hieno. Vietettiin Iinan kaa paljon aikaa yhessä, ekaks päättäjäisinä mä olin yli 14 tuntii kuskina - sen kunniaks Iina vei mut sit juhlimaan pari päivää sen jälkeen ja sitä tuskin kukaan unohtaa, en mä ainakaan :D. Kesä oli välillä melkosta juhlimista, ja koska olin uusi, vapaamielisempi minä, myös miessotkuja :D. Kävin myös elämäni ensimmäistä kertaa Untorockissa, vaikka se tossa lähellä onkin. Myös Qstock tuli nähtyä. Tapasin kesälomalla paljon uusia, ihania ihmisiä, kiitoksia heille kaikesta <3.

Syyskuussa se alko: yo-kirjoitukset. Niitä oli ootettu siitä asti, ku lukioon mentiin. Kirjotin syksyllä kolme kieltä, joista tuloksena kaksi E:tä (B-ruotsi ja C-saksa) sekä yksi erittäin pieleen mennyt A-englanti, josta tuli C :/.

Syyslukukausi meni tosi nopeesti. Sit tuli lukion pikkujoulut. Ne meni totta kai selvin päin, miten muutenkaan ;). Käytiin Siitarissa, Vaalan paikallisessa pikkubaarissa pienellä porukalla ja hauskaa oli :D. Joululoma alko sit torstaina, periaatteessa keskiviikkona 21. päivä, koska sillon vietettiin niitä pikkujouluja. Loman alku meni hyvin, torstaipäivä vähän huonovointisena, mutta siitäkin voi taas syyttää vaan itteään. Lahjaks sain vihdoinkin sen digikameran ja paljon muuta, esimerkiksi Bloodpitin Mental Circus -levyn.

Summauksena siis koko vuodesta: kiltistä perhetytöstä tuli vähemmän kiltti ja ulospäinsuuntautunut ja menevä. Tapasin idolini monta kertaa, kävin itse asiassa vuoden aikana viidellä Uniklubin keikalla, niitä en unohda koskaan <3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.