IRC-Galleria

Maailmankirjat sekasin ja pahasti !Lauantai 16.06.2007 18:41

Mun ja Henkan yhteiselämä on ollut yhtä vuoristorataa...
Ilman Henkan pitkää pinnaa sekä avaraluontoista suhtautumista minuun ja minun toimiin, olis meidän suhde ollut poikki jo aikapäiviä sitten.

Olemme saaneet jotenkin kiinni siitä kultaisesta keskitien päästä. Se vie aikaa ennenkuin pääsemme tien alkuun mutta hiljaa hyvää tulee. Minun tarttee enää osoittaa se hänelle kaikinmahdollisin keinoin niin kyllä tämä tästä<3 :)

Olen erittäin ylpeä itsestäni. Monen korviin tää kuulostaa oudolta taikka taikauskoselta, mutta meikäläinen on nähnyt tunnelin päässä valoa. Meinaten sitä että olen nyt vasta saanut luottamuksen 100% Henkkaan,osaan katsoa elämää muutenkin kuin vain napaani pidemmälle,halu tutustua esim. Henkan kavereihin on ihan mieletön. En ole koskaan ennen kokenut mitään vastaavaa.. Olen saamassa minulle tärkeitä henkilöitä takasin,olen saanut selvitettyä asiat äitini kanssa :) Mikään ei voisi enää mennä paremmin...

Tahdon kiittää Kultaani syvästi siitä,että antaa minulle vielä mahdollisuuden<3


Hyvät ihimiset ! Puhukaa murheistanne ja iloistanne. Ettei käy samalla tavalla kuin minulle, sulkeuduin omaan maailmaani jossa mielestäni kaikki oli hyvin,mutta toisin oli. Elämä minun kanssa oli kuulemma yhtä helvettiä. Koskaan ei tiennyt millasella päällä olin.. Se että pitää huolensa sisällä ei tee muuta kuin karkoittaa sinulle läheiset ihimiset kauas pois luotasi sekä itsellesi tulee huono olo.

Kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet tukea minua<3

Halein ja suukoin, Christina :)


P.S. Omistan kaksi paria korvia ja avoimenmeilen. Minulle voi tulla puhumaan vaikkapa rikkinäisestä sukasta jos se vaivaa ja sattuu kovasti :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.