IRC-Galleria

:'(Perjantai 31.07.2009 18:43

5 kuukautta vanhan brianna lopezin ruumiinavaus paljasti että hän oli kärsinyt pahoinpitelyistä/hyväksikäytöstä koko lyhyen elämänsä ajan. viranomaisten mukaan tämä on kauheimpia heidän näkemiään tapauksia.
muunmuassa vanhemmat ovat syytettyjen listalla.
brianna todettiin kuolleeksi perjantai aamuna memorial medical center -sairaalassa elvytysyrityksistä huolimatta, sanoo sheriffi ed miranda.
perjantai iltana poliisi pidätti briannan vanhemmat, stephanie lopezin 19v., andy waltersin 21v. sekä 19-vuotiaan stephen lopezin (äidin kaksosveli). heistä jokaista syytetään lapsen kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä. waltersia syytetään tämän lisäksi sukupuoliyhteyden harjoittamisesta vauvan kanssa.
poliisit ovat puhutelleet kuutta aikuista ja kahta lasta jotka asuivat samassa kodissa briannan kanssa. sheriffin mukaan perhe on ollut yhteistyöhaluinen. ystävänpäivänä syntyneellä tytölle todettiin ruumiinavauksessa useita eriasteisia vammoja ja ruhjeita.
maanantaina sheriffi tarkensi tietojaan ruumiista löytyneistä vammoista: hänen mukaansa briannassa oli 11 eri vaiheessa paranemista olevia ihmisen puremajälkiä, useita mustelmia, kaksi murtunutta oikeanpuoleista kylkiluuta, kolme kallonmurtumaa, aivojen turvotusta ja jälkiä ravistelusta. myös briannan molemmat jalat olivat murtuneet, asiantuntijan mukaan jalkojen murtumat johtuivat siitä että lapsi oli nostettu rajusti jaloista ilmaan. tutkijat ottavat selvää syytettyjen hammaskartoista selvittääkseen kuka puremajäljet on aiheuttanut.
oikeuden papereissa mainitaan että walters on myöntänyt purreensa briannaa, mutta puolustautunut sanomalla ettei kuitenkaan "purrut irti palaa tytöstä". waltersin mukaan myös hänen 18 kuukautta vanha poikansa puri vauvaa. lisäksi stephanie lopezin väitetään purreen ja nipistäneen briannaa turhautuessaan tähän.
sheriffi kertoo että walters ja stephen lopez joivat olutta torstai yönä, jolloin he heittelivät briannaa ilmaan. lapsen pää osui kolmesti kattoon ja ainakin kaksi kertaa miesten epäonnistui ottaa vauva kiinni ennen lattialle putoamista. stephen lopez sanoi juoneensa kymmenen olutta, jotka walters oli ostanut. stephanie lopez ilmoitti juoneensa kolme olutta ja nukahtaneensa sitten. aamulla äiti oli löytänyt briannan lattialta eikä saanut lasta hereille. kysyttäessä mitä on tapahtunut, walters kertoi lopezille heidän "leikkineen vähän rajusti edellisiltana"...

...oikeudessa andy walters sanoo briannan olleen tajuissaan ja itkeneen ilmaan heittämisen jälkeen. walters kävi nukkumaan klo 01:30 eikä tiennyt missä brianna tuolloin oli. kolmelta aamulla walters heräsi ja löysi briannan makaamasta lattialta sängyn vierestä, hän kietoi lapsen huopaan ja laittoi hänet kehtoon. seitsemän aikaan briannan vaippa piti vaihtaa ja stephanie kysyi vauvan mustelmista, tällöin walters kertoi "leikkineensä rajusti" lapsen kanssa. walters vaihtoi briannan vaipan, kietoi sormensa ympärille kosteuspyyhkeen ja työnsi sen vauvan anukseen.
walters myöntää purreensa briannaa mutta puolustautuu sillä ettei hän ole ainoa perheenjäsen joka niin teki. walters kertoi stephanien nipistelleen ja heitelleen vauvaa menetettyään tähän hermonsa. lapsen eno, stephen lopez tunnusti heittäneensä briannaa ilmaan ottamatta tätä kiinni ennen lattialle putoamista. kuulustelun aikana stephen myönsi myös raiskanneensa vauvan. sekä eno että isä olivat useaan kertaan olleet sukupuoliyhteydessä briannaan.
klo 10 aamulla 19. päivä heinäkuuta stephanie huomasi ettei brianna hengitä ja soitti hälytysnumeroon.
klo 11:10 brianna kuoli sairaalassa vain viiden kuukauden ikäisenä.
linkki: http://www.youtube.com/watch?v=pkSN65cJKOE&feature=re

Kuinka arvokasta aika on?Keskiviikko 29.07.2009 16:16Oivaltaaksesi yhden ainoan vuoden arvon kysy opiskelijalta, joka on reputtanut lopputentissä.

Tajutaksesi yhden kuukauden arvon, kysy äidiltä, joka on synnyttänyt keskosen.

Ymmärtääksesi yhden tunnin arvon kysy rakastavaisilta, jotka odottavat tapaamista.

Huomataksesi yhden minuutin arvon kysy ihmiseltä, joka on myöhästynyt junasta, bussista tai lennolta.

Käsittääksesi yhden sekunnin arvon kysy henkilöltä, joka on selvinnyt onnettomuudesta.

Todentaaksesi sekunnin sadasosan arvon kysy pikajuoksijalta, joka on voittanut olympialaisten hopeamitalin.


* Aika ei odottele ketään. Arvosta jokaista hetkeä, joka sinulla on. *

* Tulet arvostamaan sitä vieläkin enemmän, kun jaat sen jonkun sinulle tärkeän ihmisen kanssa. *

PUNKKI !!!Keskiviikko 15.07.2009 21:52

Tossa katteltii Duutsoneita ja aloin katttoo et mitäs helvettiä tossa lattialla on. Mustikkaa? Ei meillä edes oo mustikkaa.. Otin sen käteen ni punkkihan se !! verta oli pitkin parkettia :S

Rockyllä on punkkipanta, paskat ne toimii... PRKL !

Kuusamo !Lauantai 04.07.2009 15:53

Eilen oli super hauska ilta-yö.. Lähettii Sampan ja Penan kans patikoimaan joelle kalaan.. Monen monta kilsaa patikoitii joen vartta pitkin. Upea kokemus ! Rakastan metsässä olemista..
Ei näkyny hirven hirvee eikä poron poroo, omituista :D
Pari harria tarttu mukaan ja muutama jotai muut kalaa :P

Tänää ois sitte Sampan syndet ja meijän 11kk päivä <3


Meijän Rocky on Lellona :PTorstai 02.07.2009 17:49

Leijona

Useimmat leijonakoirat otaksuvat olevansa paikallisen viidakon kuninkaita. Kun tuot leijonapennun kotiisi, tee heti selväksi kuka siellä on pomo. Aluksi Leijonat tuntuvat ylimielisiltä ja vaikeasti lähestyttäviltä. Kun olet ansainnut Leijonasi ystävyyden, sinulla on takuulla ikuinen ystävä. Leijonakoirat voivat olla vaikeita tuttavuuksia muille koirille, jotka eivät suostu olemaan osa niiden laumaa. Leijona olettaa, että sille tarjoillaan ensin ja että sen annos on suurempi kuin muilla. Ole siis valmis tietyn sorttisiin sekamelskoihin, kun esittelet Leijonaasi muille koirille tai päinvastoin.
Sopivat koirat: Oinas tai Jousimies tai toinen Leijona
Sopivat omistajat: Oinas, Härkä, Leijona; voimakas luonne kuten koiralla
Mieliväri: kuninkaallinen punainen tai keisarillinen purppura
Onnennumero: 1
Lempiruoka: paahtopaisti tai savulohi
Inhottavinta: epäkunnioittavan käytöksen kohteeksi joutuminen - siis kissanpojat, koiranpennut ja muut ryökäleet.
Laatusanat: viihdyttävä, itsekeskeinen, teatraalinen, vastuuntuntoinen

Lähde: Eve Devereaux "Helli Hauvaasi" suom. Uma Aaltonen

Kuusamo <3Tiistai 30.06.2009 20:06

Täällä ollaan jälleen, ihana paikka ^^ Rocky käyny uimassa ja saanu juoksennella vapaana, koira tykkää ^^

Ei vaan vois viettää paremmin kesälomaa! <3

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 02:50

Espoo rundi takana ^^ kiitos siitä kaikille ! Oli hurjan ihana nähdä teitä kaikkia ! ^^

Huomenna mattopyykille sekä kotona pyykkikone rullaamaan oikeen huolella. Sunnuntaina armoton pakkailu Kuusamoreissua varten :) Sieltä sitte telttailee jonnekki päin Lappia :PP

Espoo kutsuu jälleen n. 3 viikon päästä ^^ Likkojen kans juteltiin jospa Snappertuunaan mökkeilee oikee akkaporukalla sitten ;)) Koko saari raikaa taas :PP


Nyt nukkumaan että herää aamulla kaupoille ^^

[Ei aihetta]Tiistai 21.04.2009 00:49

Se että menettäisin käteni, ei tunnu yhtä pahalle kun se että menettää tosiystävän.
Minulle jäisi toinne käsi paikkaamaan menetetyn tehtäviä, mutta milläs paikkaat tosiystävän? - Et millään...

[Ei aihetta]Torstai 16.04.2009 14:42

Kohta Hyrylän terveysasemalle.. V*tun vatskrampit !

Ylihuomenna <3Perjantai 06.03.2009 00:40