IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

mmm....Keskiviikko 23.11.2005 18:23

Uuuu.. nyt tuli sit uudet lelut vihdoin kaupasta... sellanen Nokian iiiiso puhelin mis o Symbianin series 80 ja wlan <3
Sit sain kans mun uuden AL2416Wn ... mukavia leluja molemmat...


Toisaalta... kulti määrättiin eilen seisomaan tos pihalla vaan pidemmän aikaa. Katotaan nyt et miten pärjään ilman sitä =.(

SynttäritTorstai 10.11.2005 11:40

Jooh,

21v.. 'jee'

yllättävän paljon tuli onnitteluja, mutta muutama minulle tärkeähkö henkilö näköjään unohti, tms. Nooooh, nyt voi olla niille sit vielä pitkään vihanen ja mököttää kunnolla.

No mutta kiitos kuitenkin teille kaikille jotka muistitte <3

Poliiseja ja siviilejäSunnuntai 30.10.2005 04:43

Uh,

tulinpas juuri ajelemasta tuolta... ja voihan perkele ku oli paljon poliiseja. Mikäköhän niilläkin taas oli menossa... varmaan joku "kiusataan hemmoa"-viikko.

Ajelin tuossa lahden motarilla ihan tasaan 100km/h koska tiesin, että takana on sivarikytät. No kyllähän siitä muut autot ajo ~120-130km/h lasissa ohi mut eipä ne lähteny mun takaa.. Siinä ne ajaa körötteli ehkä 15metrin päässä. Eli aivan liian lähellä motarivauhdeissa.

Mitäköhän muuta oli tänää... Ainii poliiseja oli paljon. Nii ja baareihin oli aivan uskomattoman pitkät jonot. Varmaan siks et nyt kohta pitäis kelloja siirtää tunnilla taaksepäin ni saavat sitten kaikki känniääliöt nukkuu aamulla tunnin pidempään. Ehkä ne luulee, että krapula hellittää huomattavasti nopeammin. Ja mikä idea nyt tuollakin on tälläisellä säällä jonottaa sisälle. Olihan Helsingin keskustassa 10 astetta lämmin, mutta huhhuh mikä tuuli.

Mukava autoLauantai 29.10.2005 05:52

Uh,

kylläpäs sitä taas tuli ajeltua tänään. Ensin Turusta Helsinkiin ja sitten riittävästi stadissa kavereitten kännikuskina...

Onneks oli sellanen kiva auto alla. Sisäpiiri kyllä tietää millä autolla olin liikkellä. Harmi vaan et tänäänkin palo sit 70litraa bensaa taas, mut toisaalta. Enpä ainakaan käyttäny niitä baarissa, vaan lämmitin maapalloa ja edistin fossiilisten polttoaineiden tuhoamista =)

Liukasta ja paljon miljonäärejäTorstai 27.10.2005 20:24

Niin...

lottoajia kyllä löytyi liikenteestä taas kerran. Jos nuo kaikki ihmiset viettäisivät vaikka tuon liikenteessä sekoilemisen ajan kioskilla veikkaamassa niin voisi HIEMAN kasvaa tuo Loton pottikin viikonloppuisin.

No annetaan nyt anteeksi kun tie olisi ehkä voinut olla liukas kun se oli sulanut, jonka jälkeen kuivunut auringossa ja ja.. niin ulkona oli siis +5 astetta... No mutta siinähän voi olla mustaa jäätä?!

Kai tuohon taas pitää totutella, että kaikki lottoavat liikenteessä kun tulee talvi.

Iiiiihana aamuTorstai 27.10.2005 10:09

Njoo, mitäs nyt täs sit laittais. Koko yön ollu hereillä ku toiminu välil kännikuskina ja yrittäny sit välil taas toisaalta lukee tenttiin.

Ihana sää tuolla ulkona, voin jo kuvitella IS ja IL lööpit "TALVI YLLÄTTI AUTOILIJAT"...
Eihän tuolla oo kun hmm... no reilu aste pakkasta, mutta illalla oli vielä tiet ihan märkiä, nyt ne on jäässä. Ja ylläri... kesärenkaat alla molemmissa autoissa.

Pitäis varmaan viedä ne jonnekki liikkeeseen et ne vaihtais talvinakit alle mut eiköhän se oo vast ens viikon juttuja.
- Vanhemmat »