IRC-Galleria

miltä se näyttää?
sillä on pitkät vaaleet hiukset (ihan aito blondi,mutta ei mieleltään) ja jonkin aikaa sitten sillä oli vielä pitemmät ennen kun se meni leikkaamaan ne. henna on se pitempi puolikas meistä. se joka vois mennä vaikka missiksi. onhan sillä siihen paljon tarvittavia aineksia; kaunis, pitkä, iloinen luonne, hyvä ryhti, kaunis hymy, sosiaalinen yms yms..
meissä on todellakin paljon samaa ulkonäöllisesti. mun mielestä enemmän kun mulla ja niinalla. meillä on samanlaiset nenät, mun vasemmassa kädessä ja hennan oikeessa kädessä on luomet samoissa kohtaa, kasvon muodot aikalailla samanlaiset, ruumiinrakennekkin on samaa näköä.
henna ei todellakaan ole mikään pissis tai teini. eikä se pukeudu muodin mukaan vaan sillä on omanlainen tyyli. vähän aika sitten se tykkäs pukeutua peessiin ja ruskean ja vihreän sävyihin (kyllä varmaan vieläkin) mutta nyt se on hurahtanut valkoiseen enemmän. ostihan se ne valkoset bikinitkin ja sai joululahjaksi valkoset nahkalutkuttimet, vaikka ei ne sen mökki reissun jälkeen enää niin valkoset ollu.. :D
hennalla on ihan älyttömän hienoja koruja joita se usein pitää yllään (*kateellinen*) yleensä sillä on kaulassaan meiltä rippilahjaksi saatu kalevalan medaljonki, johon voi laittaa sisälle valokuvan. niin ja sitähän kai ei saanut kukaan nähdä, paitsi vip henkilöt XD. korvissaan se piti pitkään sellasia reinkaita joista oli kulunut värikin jo pois. ja joskus sillä on mariannekarkit korvissa.
kädessään hennalla on sellanen puinenhelminauha, jonka se on tehnyt rippileirillä isosena ollessaan. se oli muistaakseni jonkinlainen rukousnauha ja joka pallura siinä merkitsee jotain tiettyä vaihetta rukouksesta. oliskohan ollut niin että sellanen pieni valkonen helmi tarkoitti hiljaisuutta..?

entäpäs luonne?
henna on aina ollut sellanen tosi varma tekemisistään, tietää yleensä aina mitä on tekemässä vaikka tekiskin jotain spontaania ja hullua. niinkun jo sanoinkin henna on sellanen iloinen ja sosiaalinen ihmisten parissa ja ihan kahden keskenkin. joskus kyllä aina ei ole aihetta olla iloinen.. :( kun miettii lähitapahtumia, jotka hennalle eivät ole olleen niin suotuisat. mutta mä oon varma että henna vielä pääsee niistäkin yli. on se sen verran kova pala että kestää tollaset, kunhan saa sulatella sitä jonkin aikaa.
henna on aika tunteikas, herkkä tietyissä asioissa, haaveilee PALJON, ja innostuu helposti kaikesta uudesta ja kun se jostain oikeen kunnolla innostuu niin se on menoa sitten, muusta ei puhutakkaan enää. ja jos se johonkin juttuun mieltyy se haluaa just sen, eikä mitään muuta vaikka parempiakin versioita saattais löytyä. henna ei todellakaan etsi itselleen vain kunniaa ja loistoa vaan pitää vaatimattomasti aisoista jotka jonkun muun silmin ei näytä niin loisteliailta. mutta hennan hoivissa näistä vaatimattomistakin asioista tulee suuria ja kadehdittavia. työpaikan suhteen se on kyllä erijuttu :D henna nimittäin haluaa työn josta saa MANIA ja paljon.
henna on aika suorapuheinen ja avautuu läheisilleen helposti. koulussa henna on 10 tasoa ja sellasesta saa olla aikas ylpeä.

hennan familyyn kuuluu äiti ja isi, johon hennalla menee joskus hermot, eikä ihan vähääkään. hennalla on myös isosisko(puoli) miia. joskus kauan sitten hennallakin oli gerbiilejä (yht.5 kpl) mutta ne on jo delannu. yks gerbiili (peessi) niiden piti täyttääkkin mutta täyttäjä tunaroi jotain ja ne ei sitten saanutkaan sitä takasin..
pienempänä henna tykkäs paljon hevosista, pitää varmaan vieläkin. sillä oli barbeille sellaset hienot hevoset joilla me aina leikittiin. harmi vaan ettei henna koskaan saanut mennä ratsastustunneille vaikka olisi halunnutkin, maksoi liikaa.

mitäs henna harrastaa?
ehkä pitäisi kysyä mitä henna EI harrasta. henna on harrastanut/ harrastaa: bodyboxing, pojat, partio, isoskoulutus, baletti, suunnistus, kuoro, koulun toiminnat, päiväkirjan kirjoitus, nenällälentäminen, gerbiilit, mese&irc-galleria, musiikin kuuntelu, käsityöt, tampereella asuminen, kaikenlainen hulluttelu, valvominen, yölliset hiipparoinnit, johnny depp leffat, auringonkukat, kolhon mökki, maskun mökki, ... näitä riittää.

mitäköhän vielä? henna osaa kirjoittaa haltiakirjoitusta, heiluttaa nenää, puhua ii-kieltä, liikuttaa pikkuvarvasta sivulle ja ottaa siihen väliin kimblenappulan, taittaa sormet silleen oudosti niistä päistä vaan alaspäin, tärisyttää silmiä, piirtää talojen pohjapiirroksia, laulaa jonkun kanssa kaksiäänisesti, .. näitäkin riittää!

että sellanen kuvaus.. tälleen tänään , niin kun henna aina kirjottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.