IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

~.*.~ Norton - Noora - Nortti ~.*.~Maanantai 30.01.2006 01:05

miltä se näyttää?
Se on se tummahiuksinen, sirompi, pienempi (jättiläisen rinnalla) ja nätimpi. Ainakin musta ja Makkesta (kyllä mä oman mielipiteeni tiän.. ja pakko se on Makkenkin olla ku ne on liimautunu toisiinsa kiinni :D). N:llä on sellaset ihme väriset silmät, jotka on eri väriset eri valaistuksessa.. Niissä on vihreetä ja keltasta, välillä ne näyttää ruskeiltakin. Ei sen tarvii käyttää edes meikkii ku se on niin kaunis. Se on mun silmissä ihan ylikaunis! Mä oon aina ollu kade Nooran siitä meripihkakorusta, joka on niiiiiiin ihana ja lumoava. Meillä on kai yhtä pitkät huikset, ehkä N on menny niissä jo vähän mun yli, ku Niko sai mut sillon leikkaamaan hiukseni ku me seurusteltiin. Mut Nortin huikset on sellaset mitkä menee helposti takkuun ja sit se huutaa, ku sattuu, ku niitä yrittää selvittää :).* SENSORED tämä yksi kohta tässä.. joka ei ees pidä paikkaansa.. * Nooran kengän koko on 36.

milleen se ajattelee?
Mä muistan sillon joskus ku me oltiin pienempiä, ku me meuhkattiin kauheesti, ni jos siinä oli yksikin aikuinen lähellä ni noora oli ku enkeli, ja jos me olttin ihan kahestaan vaikka yläkerrassa ni sit tavarat lenteli ja purukalustoo käytettiin ja hakattiin :D.. meidän omaa hauskaa. No ehkä se oli Norttonin omaakin hauskaa ku se on leijona, siis horoskoopissa.. :D
Pelkäs joskus muurahaisia..

Noora on ehkä vähän enemmän sellanen itsekseenolija ja vähän ujompi ja hiljasempi (ei koske kaveriseuraa :D ei tosiaankaan :D). Ei välttämättä tykkää mennä ihan kelle tahansa kertomaan asioitaan. Mut onneks se ainakin puhuu mulle kaiken :) . Tarvittaessa tosiaan menoo ja tunnetta ja kaikkee löytyy.. Tuntuu olevan aina ilonen ku nähään.. mut tiän et pinnan alla on toistakin juttuu, mikä ei pääse luottamusihmisiä kauemmas. Mä en oo koskaan nähny tän typyn itkevän .. :o NAURAA NAURAA NAURAA USEIN
Ei polta, ei RYYPPÄÄ (eli ei myöskään ole absolutisti) ja kai se sitten uskoo Jumalaan.
Nortilla on joku sellanen juttu aikojen takaa mikä vähän kalvaa sitä...

Noira tykkää lehmistä ja lampaista. Ja tällä hetkellä sil on himmppis yhteen hattuun.. Jokin aika sittense halus stetsonia ja sai sen :D .. hajamielinen suihkussalorvija :D
Sillon joskus ku ne asu vielä Ahlmannin lähellä Noora oli siellä aina.. ja varmaan olis vieläkin jos koulu ei veis niin paljon aikaa. Toisii sellasii paikkoi mitkä on rakkaita Nooralle on varmana Olkku, oma koti & Manse (siellähän se asuu) ja Turku.

no mitäs muuta?
Nortti asuu ei-rannikolla, siellä missä on se tehdas ja missä syödään mustaa makkaraa, ja missä on talvella aina kylmempää kun täällä. Sillä on yks isosisko, äiskä ja iskä. Nooral on ihan oma "muoti". Se ei mee muodin mukana ja sil on selkee oma tyyli. Huonekin on tietyn sellasen ihanan oman jutun mukainen: selkee, yksinkertanen, ei paljoo tavaraa, samaan kategoriaan kuuluvii koristuksii kuten unisiepparit ja sellasia roikkuvia tuikkulyhtyjä ja sitte kynttilöitä.. niillä saa sellasen ihanan hämyisän tunnelman *kateellinen* :D . Ja voi kauhee! Ei saa unhotaa sitruunamelissaa!!!! :D Nooralla oli kaks gerbiiliä, mut ne on jo kuollu. (toisen kuva oletusalbumissa)

Ei se tällä hetkellä harrasta mitään. Ellei Makkee lasketa mukaan XD..
Se löysi vähän aikaa sitten jotain kultaa itselleen. Joo se taitaa oikeesti olla kutakimpale. Makke meinaan (eka yhteinen kuva on se mökki-kuva oletusalbumissa). Ne näyttää nyt jo niin avioparilta :D ne vaan sopii yhteen. rakkaus rakkus - niin kadehdittu kuin rakkaus onkaan. :) tai no eihän sitä voi ihan harrastuksettomaksi sanoo kun kuunteleehan se paljon musaa, on koneella ja lukee IRC-quotista niitä juttuja ja nauraa ja näyttää niitä mulle. Ja kyllä se kirjojakin lukee, ainakin enemmän ku minä.

muita talentteja?
Tää kuvan kaunis Noora tosiaan ajattelee loppuun ennen ku sanoo asiansa ja on looginen.
Noora on tooosi taiteellinen ja ihan sika hyvä piirtämään.
Ihana lauluääni, sillon ku uskaltautuu laulamaan lujempaa.
Rehellinen, sydämellinen, ystävällinen, tunteellinen..
Osaa kuunnella ja lohduttaa ja selvitellä ongelmia.
Mulle ihan ÄÄRETTÖMÄN tärkee ja rakas - elämän tärkee ja aina mun serkku!

Tosi lentävälausahdus, mistä on tullu jo ihan kunnon sanonta meidän suvussa on lähteny Nooralta yhtenä kesänä ku oltiin rautajärvellä:
"No sitä mä tarkotin!" ihanaa :D

~.*.~ Noin. Mä lisään tänne kyllä tarinaa sitä mukaan ku muistuu mieleen. ~.*.~

Meistä vähän informaatioo. :DMaanantai 30.01.2006 00:34

Me - Nonna ja Heera

Kuin siskokset, kuin kaksi marjaa (ajatuksilta kai), kuin paita ja peppu (sopii sitten arvailla kumpi on kumpi XD).. LIstaa voisi jatkaa ikuisuuksiin. No joka tapauksessa me ollaan tunnettu toisemme ihan koko ikämme voisi ainakin pääpiirteittäin sanoa (Noora on Hennaa puoli vuotta vanhempi - ja siksi ei ole voinut tuntea Hennaa ensimmäisinä kuukausinaan :D) .. Kaikkea hullua ja vähemmän hullua on tullu tehtyä näitten yhteisten seittämän toista vuoden aikana, mut kyllä me aika rauhallisia silti ollaan. Haha näkisitte meidän ihme kuvasarjoja, mitkä on otettu keskellä yötä joskus aamu neljältä ja missä on niin omituinen juoni XD... Yö on parasta aikaa. Yleensä me mennään kävelemään keskellä yötä jotain meidän vakio lenkeistä (yks yö lähdettiin kävelemään ja mentiin hallilaan), tai mennään sillalle laulamaan (kuva oletusalbumissa) tai sitten keksitään jotain ihan häröö, kuten valokuvat, mustalaisen päiväkirjaa, jatkotarinaa...

Me ollaan aika romanttisia kaksistaan. Haaveillaan asioista sun muuta. Tuijotetaan kuuta ja puhutaan syviä. Ollaan sellasia tarkkailijoita, ja ajatellaan aika pitkälle mitä sanotaan, ennen kun tokastaan jollekin jotain. Seurauksia täytyy kato miettiä. Joo ja kyllä me kai molemmat ollaan optimistejä, ja otetaan se vastaan mitä elämä tuo. Me ollaan jokun lähteen mukaan uskollisia ja luotettavia, niin puolisona kuin ystävänäkin. Me ollaan aika paljon sellasia luonto-tyyppejä. Ihanaa isua metsässä ja mulkata kuuta tai järven tai meren rannalla ja tuijottaa vettä... Kai sitä vois sanoo että me tunnetaan toisemme läpikotaisin ja ollaan niin samanlaisia: Tiedetään välillä mitä toinen on sanomassa, ajatellaan samoja juttuja, tykätään samanlaisista biiseistä, samanlaiset arvot, samantapaset haaveet esim. yhteinen kartano -idea, meillä on kuulemma samanlaiset nenät ( ja menkatkin on aika useesti samaan aikaan) ja tietty että me ollaan puu-horoskoopissa molemmat sypressejä eli kuoleman puita..

Juuh, vaikka me ollaankin tosi samanlaisia, kyllä meistä erojakin löytyy. Esimerkiks meillä on aika erilaiset miesmaut, meillä on eri horoskoopit, meidän nimet alkaa eri kirjaimella, asuinpaikat, hiustenväri, simmujen väri, koko.. me ollaan siis ulkoisesti aika erilaisia - vois jopa sanoo että vastakohdat.
MEIDÄN OMA SIVU AVATTU :D :D
- Vanhemmat »