IRC-Galleria

Lihansyönnistä Sunnuntai 04.10.2009 17:57

Tulin taas kirjoittamaan ajatuksia vähän pidemmän puoleisesti. Harmi kun mulla ei ole tässä yhtä hyvää kirjaa josta vois ottaa lainauksia aiheeseen liittyen. Noh, yritän ilman sitä. Kommentointi on edelleen sallittua, tietenkään haukkuja ei ole kiva kuunnella mutta en minä niistä välitä. Nimittäin olen vain ylpeä mielipiteistäni tätäkin asiaa kohtaan ja jos niitä ei kukaan muu arvosta niin ainakin itse arvostan.

En tiedä lihansyöjistä, että ajatteleeko ne edes pahemmin sitä mistä se liha on peräisin. Tuskin. Tai sitten ei vaan välitä. Ei häiritse syödä jotain mikä on joskus ollut elävää. Laittaa suuhun vaan. Tai työntää ruuan alkuperän mielestään pois. En ala tuomitsemaan ketään ihmistä tämän perusteella. Tai laita välejä poikki. Jokaisen oma asia se kuitenkin on.

Mun mielestä homman täytyis mennä niin että eläimet elis onnellisina, hyvissä oloissa ja kuolis luonnollisesti. Esim sairauteen. Se on väärin että täysin terveet eläimet tapetaan vain ja ainoastaan ihmisten ruuaksi. Ihan sairasta. En tiedä onko tämä nyt minkälainen vertaus mutta tuskin kukaan ihminenkään haluaisi kuolla vain siksi että joku vois syödä sen. Jos eläin kuolis luonnollisesti, esim sairauteen ja sitte joku söis sen, ehkä olisin eri mieltä lihansyömisestä. Mutta kun asiat ei mene niin.

Sitte, teurastamot. Miten helvetissä kukaan voi työskennellä sellasessa paikassa? Verta ja kuolemaa kaikkialla. Mun mielestä täytyy (anteeksi nyt vaan) olla vitun kylmä ja välinpitämätön jos pystyy sellasessa paikassa olemaan töissä. Ja tappamaan eläimiä. Missä niiden ihmisten tunteet on? Ei niillä varmaan edes ole. Ei ole edelleenkään tarkotus loukata ketään mutta tuskin tätä kukaan teurastaja lukeekaan. Mutta mä en vaan voi käsittää.

Aikoinaan tiesin yhden perheen johon otettiin possut, en muista mihin aikaan vuodesta. Mutta jokatapauksessa vaan sen takia että ne voitiin lihottaa jouluks. Ja sitte teurastaa. Onko sairaampaa nähty?

http://www.youtube.com/watch?v=VIjanhKqVC4 Siinä vielä video.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.