IRC-Galleria

Hallax

Hallax

Let's pretend, happy end.

Kuulumisia!Sunnuntai 04.06.2006 05:52

On minusta tullut jo vanha tms... Jo toinen viikonloppu putkeen kun ei jaksa ottaa. hehee!
Tulin näin lauantaiyön kunniaksi töihin kun ei kiinnostanut kotonakaa istua. Kivaa. Olen huolissani mielenterveydestäni.

Perjantaina pääsee Suomeen! Kivaa!!!!! Olen viikonlopun yli, maanataina takas. Pääsee näkee kaikki rakkaat viiden kuukauden jälkeen! Ei kyllä tunnu yhtään niin pitkältä ajalta. Täällä olen hakenut mielisairaalaan töihin, alkaa kyllästyttää tietokoneet ja olisi kiva tehdä jotain mitä oikeasti osaa ja mistä tykkää. Palkkakin nousisi ihan huomattavasti. Eli aivan loistavaa. Ja on se tullut tajuttua että hoitaja minä olen, vaikka kuinka yrittäisi jotain muuta itselleen uskotella.

Parin viikon sisällä muutamme rakkaan kanssa Dublinin keskustaa, kunhan löydetään kiva kämppä, ollaan kyllästytty tähän "tuppukylään" täällä Dublinin laitamilla, koskaan ei ole mitään tekemistä töiden lisäksi. Eikä aina jaksa keskustaan mennä bussilla, kun matka kestää 40-60 minuuttia yhteen suuntaan, matkaa nmyt on oikeasti ehkä se 15km.

Ihan mielettömiä bileitä on tässä ollut, itse niistä tosin aina kymmenen hujakoilla poistun kotiin nukkumaan(siis ei kyllä oikein kuulosta minulta) ja kaikki alkanut ihmetellä että noinko seurustelu vaikuttaa minuun. Näköjään... Hieman saanut kuulla vittuilua. Mutta kiva kuulla aina seuraavana päivänä kuka milloinkin putkasta suoraan töihin mennyt jne...

Nyt jos alkas kattoo jotai leffaa tms...

-Hallax

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.