IRC-Galleria

Hallax

Hallax

Let's pretend, happy end.

Pistää mietityttämään.Torstai 15.12.2005 02:26

Olen huomannut sen, että ei parhaimmaksikaan vannottu ystävyys ole aina aivan sitä mitä luulee. Tässä lähdön kynnyksellä muutamat ihmiset, joita olen todella arvostanut, joiden olen luullut minua arvostavan ovat tehneet ihan käsittämättömiä asioita! Siis sellaisia, joille ei löydä mitään selitystä, en tiedä...

Monta päivää olen jo miettinyt, olenko kenties jotain väärää tehnyt. Mutta eipä ainakaan tunnu yhtään pahalta lähteä, kun osa ihmisistä teoillaan ja sanoillaan osoittaa miten merkityksetön olen-päivastoin, tuntuu, että haluan pois ja pian! Kyllä tämmöinen tilanne osoittaa, ketkä minusta ihan oikeasti välittää, ketkä ei. Minä kyllä tiedän, että uusilla ystävillä ei voi vanhoja korvata, mutta uskon, että uudet ihmiset voivat tuoda jotain paljon enmmän, jotain pysyvää ja todellista.

Vielä viestiksi niille jotka ovat asianosaisia, jos luette tätä, en varmasti tule vihaamaan tai ajattelemaan mitään pahaa teistä, olen taas oppinut lisää ihmisen ailahtelevaisuudesta. Kyllä tämä elämä opettaa, tämä nyt on ollut vaan vaihe minun elämässäni, siellä jossain voin aloittaa alusta. Uusi vaihe, uudet ihmiset, osa kuitenkin vanhoistakin säilyy. Jyvät punnitaan akanoista.

Olen jo pakannut matkalaukut, heh, tuntuu ihan hassulta, mutta kuitenkin. Tosiaan on kiire pois täältä!

-Halla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.