IRC-Galleria

Hallax

Hallax

Let's pretend, happy end.

Saksassa on outoa menoaMaanantai 23.01.2006 22:15

Täällä sitä on nyt oltu jo pidemmän aikaa, siis vähän yli kaksi viikkoa. Aika menee kuin siivillä ja olen ihan tosi hyvin viihtynyt. Opiskelutahti on rankkaa, huhhuh. Tänään oli koe, huomenna on kaksi koetta, ylihuomenna on koe, ja torstaina sitten todella iso ja tärkeä koe. Tähän mennessä olen oppinut ihan älyttömästi, siis ihan älyttömästi. Esim. lentokenttien koodit, ilmailuslangin,ilmailu ensi-avun, tulipaloista, lentokoneen rakenteesta ja vaikka mistä! Siis aivan sikana kaikkea, pää on liian täynnä tietoa, saa nähdä pääsenkö kokeet läpi.

Viikonloput on mennyt mukavasti juhliessa luokkakavereiden kanssa... Luokallani on italialaisia, espanjasta, saksasta, suomesta, ranskasta, itävallasta, irlannista ja portugalista porukkaa. Että on ihan värikäs joukko. Perjantaina oltii paikallisessa aiheuttamassa pahennusta.... Olut on liian halpaa ja varsinkin nuo italialaispojat on kovin ahkeria tarjoamaan viinaksia, kuten esim.tequilaa, mistä lie sitten johtuukin.... Heh, eipä taida olla taka-ajatuksia ollenkaan. 15. helmikuuta saamme sitten siivetjos saamme), sitten meidät lähetetään meidän valittuihin kaupunkeihin töihin. Minä menen valmistumisen jälkeen Ruotsiin, Nyköpingiin. Odotan innolla. Käyn tsekkaamassa sen paikan ensimmäinen päivä.

Tarkoituksena on vuokrata kimppakämppä kahden muun suomalaisen ja yhden portugalilaisen kanssa. Joten luvassa varmaan kymppikerho meininkiä.... Tai sitten orjan lailla raatamista. Mutta olen nauttinut todella paljon! Kirjoittelen lisää joskus....

-Halla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.