IRC-Galleria

Hallax

Hallax

Let's pretend, happy end.

Hienoa!Lauantai 11.02.2006 01:26

Olen nyt ollut kohta kaksi viikkoa täällä dublinissa, jea. Olen saanut työpaikan IBM:ltä, musta tulee Technical Customer Support Agent, mitä kaikkea se sitten tulee pitämään sisällään. Maanantaina alkaa työt. Palkka on ihan hyvä siihen nähden ettei tiedä mitään tietokoneista. Kunhan olen jotain oppinut, alan tekemään yötyötä, ihan hyvä mäihä, kämppikseni Timon tiimiin liityn sitten. Eli apu löytyy sitten läheltä. Olen ainoa nainen siinä yöhommassa, tulee varmaan aika kivaa...

On täällä kyllä ollut upeaa, ihan sellainen kotois olo on kaikeasta huolimatta, vaikka ruoka nyt on aika kallista ja huonompaa ravintoloissa kuin esim. suomessa. Muutaman tosi halvan vaateliikkeen olen löytänyt, mutta pitää jaksaa odotella sitä palkkaa... Täällä maksetaan joka viikko, mikä on kyllä ihan hyvä systeemi. Ekan palkan tosin saa vasta kahden viikon päästä.

Eläimiä on kova ikävä, pitäisi varmaan etsiä joku maatila ja hiipiä sinne eläimiä paijaamaan, kun täällä silloin tällöin näkee vilauksen koirasta, eikä se riitä ollenkaan minulle... Kirjoittelen taas joskus, nyt voisi katsoa jonkun leffan vaihteeksi.

-Halla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.