IRC-Galleria

Hallax

Hallax

Let's pretend, happy end.

Kämppä ja kolme muutaTiistai 21.03.2006 13:32

Nyt ollaan sitten vihdoin ja viimein saatu kämppä alle. Tai siis ollaan jo yli viikko asuttu mut kuitenki. Kolme muuta suomalaista asuu samassa kämpässä, FallOut ja paku ja sen tyttöystävä emmi.

Sellaisessa kaksikerroksisse paritalon pätkässä majaillaan, kylmä on koko ajan. Niinku joka paikassa täällä. Mut kämppä on kiva, ihan erilainen fiilikseltää ku suomalaiset asunnot. Vuokrat on täällä ihan pilvissä, meillä on kolme makuuhuonetta, ja yksi vessa, niin vuokra on 1200/kk. Siksi täällä kaikilla on kämppiksiä, ei tarvi paljoo yksiöstä haaveilla. Mutta olis se jotenki tylsää yksin asuakin, eli mua ei haittaa kyllä ollenkaan. Mulla on niin huiput kämppikset.'

On nuo kämpät tosin kalustettuja valmiiksi, mikä hieman nostaa hintaa.

Tää viikko vielä aamuvuoroa ja ensi viikolla alan tekee yövuoroja. Ihan kivaa tavallaan, mutta haluaisin kuitenkin jäädä tähän tiimiin missä oon ollut nyt, kun on niin mukavia kaikki tyypit. Siellä yövuorossa on yks ääliö, jonka naamaa en siedä ollenkaan. Mut muut on mukavia, ainakin ne ketkä jo tunnen.

Meillä oli hyvät tuparit vähän reilu viikko sitten, meillä oli dj:kin siellä... Oli paaaljon populaa siellä. Ja mukavaa, as far as I remember.... :)

Mutta nyt sitte taas työntekoon....

-Halla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.