IRC-Galleria

Hallax

Hallax

Let's pretend, happy end.

DublinissaMaanantai 01.10.2007 17:57

Kyllä se jo kolmen päivän päästä muistui mieleeni, miksi halusin pois täältä!! Tililläni piti olla 1300 euroa veronpalautuksia, kun tänne saavun ja nyt sitten perjantaina kävi ilmi että tilini on suljettu ja plaah. Lähdenpä sitten tästä kohtapuoliin erotoimistoon juoksemaan, perjantai meni pankeissa juostessa ja soitellessa. Onneksi Liinu antoi joustoluotoa, ettei tarvinnut selvinpäin iltaa viettää ja nyt sitten jännittää miten tässä oikein käy kun kaverilta lainasin 400 ennen reissua kun piti kakkosvaihe ajaa. pitäs saada nyt ne rahat, mutta Irlannin tuntien ei se niin helppoa ole. Huh huh.

Mutta onneksi on myös mukavia aioita sattunut, kuten, sain seksiä lauantaina, eikä tarvinnut ite tehä juuri mitään, lähdin baarista kotiin niin mies tuli taksilla sitten parin tunnin päästä perässä. Eh eh. En ollut siis liian hyvännäköinen. :D Saatoin olla pahan näköinen.

Mutta siis, mukavaa on ollut kierrellä paikkoja ja syödä kaikissa ihanissa paikoissa joist on miljoonia muistoja. ja kaikki tuoksut ja tunnelmat, niitä ei ole ollenkaan muistanut!!! Mille tuoksuu vessanraikastin Woolshedissä, miten ovet aukeaa vääriin suuntiin ja hanat on tyhmiä. Miten pankkiautomaatit eivät toimi ja miten irkut puhuvat. ja miten niitten puheesta ei meinaa saada selvää, mutta jotenkin oudosti ihanalle se kuulostaa.

Kyllä täältä voimia saa, mukava tulla uutena ihmisenä kotiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.