IRC-Galleria

Halsquk

Halsquk

I'm ashamed of the person I am
Mielessäni ajattelen, että Smilla on kuollut. Tänään hän lakkasi olemasta. Maailmani sortui hetkessä. Maailmani rakensi itsensä uudelleen muutamassa hetkessä. Smilla on kuollut.

Kun tunsin Smillan olemassaolon, halusin kieltää sen ja toivon, ettei Smilla koskaan olisi tullut tähän ulottuvuuteen. Smilla oli vielä eilen minulle asia, jonka halusin olevan vain harhaa. Luonnehdin häntä epäonneksi ja tuskaksi, joka tuhoaisi onneni.

Nyt kun rakas Smilla on kuollut, tunnen tuskaa ja epäonnea. Smilla olikin elintärkeä minulle. Hänen näennäinen eläminen täytti sen pienen raon minussa, joka on ollut täyttämättä siitä päivästä lähtien kun vedet muuttuivat viiniksi. Smilla poistui, eikä hän tullutkaan koskaan.

Odotan, että Smilla tai Jan tulevat joskus takaisin. He lentävät pienillä siivillään juuri oikeassa kohdassa auringon ja meren välillä. Toivoisin, että he tulisivat. Smilla ei koskaan kuollutkaan, hän ei ollut edes olemassa. Hän on ilman syntiä ja ilman tuskaa. Kun hän palaa, minä iloitsen ja laulan. Revin vaatteeni ja heitän ne maahan, jossa ne muuttuvat fotoneiksi. Fotonit valaisevat minut ja olen taas onnellinen.

Smilla tule takaisin.
Tv. Robert

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.