IRC-Galleria

Lukio päiväKeskiviikko 23.11.2005 18:23

Tänä aamuna kun jouduin nousemaan kouluun olin aivan uninen. Sääkään ei ollut ihan paras mahdollinen, sillä oli hyvin sumuista. Jouduin heti koulu aamuna menemään lukioon sillä meillä oli tutustumis päivä. Tulin sinne viimetingassa mutta ajoissa kuitenkin <hymy>.
Siellä kerrottiin lukion mahdollisuuksista ja eri opiskelu puolista <cool>. Jos en keväällä tiedä mihin kouluun menen seuraavaksi niin taidan ottaa lukion, koska se kuulosti hyvältä paikalta <hymy>. Siellä me sit mädännyttiin noin tunni, ehkä vähän ylikin <hymy>.
Päästyämme takaisin luokkaan aloimme opiskella normaaliin tapaan matematiikkaa. Sitä kesti vain tunti ja ruokailu alkoi <hymy>.Ruokalassa oli tänään hernekeittoa (Se ei ollut kovinkaan hyvää). Söin ruokalassa kahden hyvän kaverini kanssa ja se voitti ruuan menne tullen <hymy>. Sitten mulla alkoi soveltava, joka oli keramiikka (Soveltava=Savesta keramiikaksi).
Teimme siellä joulu aiheista pikku työtä <cool>. Siellä aika sujui ongelmitta <hymy>. Siinä samalla ehti myös rupatella. Keramiikan jälkeen kateni olivat kuivat ja oudon tuntuiset (Onneksi se lähtee pois <hymy>). Ja iltapäivä meni hyvin <hymy> <sydän><sydän><sydän>. Niin että tälläinen päivä oli Marraskuun 23 päivä <hymy> <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.