IRC-Galleria

YHYYYYYY!Keskiviikko 21.05.2008 18:12

olin tänää hammas lääkärissä ja se aika oli siin yhelt pääsin sisää viistoist yli ja nyt mulla on vielki toinen puoli turvoksissa ja mä en pysty kunnolla syömään!

nii ja satutin polvenki tänää ku halasin milkaa:DDDD nyt siihenki särkee:/

Ypäjä 17.5 <3Lauantai 17.05.2008 23:42

Oltiin tänään ypäjällä kattoo ku Pauliina meni siel. Ensin me myöhästyttiin pauliinan koulusta kun nukuttiin pommiin, mut nähtiin rataesteet. Meni aikas hyvin tuli kolmois sarjalta vika alas ja aika virhepisteitä. No sit me hoideltiin ponia Tiinan kanssa taluteltiin enimmäkseen ja siin samalla Ipsukin meni koulun joka meni aika kivasti! sit tuli ponin vuoro, kun Ipsu oli menny esteet. Se oli niin hieno kouluradalla et me ei huomattu mitään virheitä:DD ensin oli ponin maastis kuulema meni ihan hyvin ja ipsukin meni puhtaan mut hidas oli vähä ja viimeisenpänä kauan odotettu Unnan maasto eli kahen tähen rata! se meni puhtaaksi mut tuli aikavirheitä. Pauliina oli Ipsulla tuttarissa toka ja Unnalla vaativa A(?) kans toka:DD ja oli tooosi kivaa olla ponia hoitamassa (Duplo)!

CANON EOS 350D (digital)Torstai 15.05.2008 21:50

mä sainki tänää uudenvanhan kameran ja Emppu knas:Dmä kyl hain empun kameran postista maanantaina tai tiistaina!

[Ei aihetta]Torstai 15.05.2008 17:07

Ei kikkeli mä olin just tukejtuu nakinpalaan ku puhuin mamman kaa:DD
Oltiin tänä viikonloppuna kisois ja meni aikaas hyvin;D koulu meni ihan ookoosti mä jännitin vähän nii poniki oli vähä jännityny mut sitte ku se rentoutu ja mä rentouduin se meni ihan oikein päin. Koulun jällkeen oli esteet ne meni puhtaasti mut ei tyylillä. Esteiden jälkee olin 16. sit oli sunnuntaina maasto ja se meni TOOOSI hyvin tuli puhas, meijän eka puhas. olin sit koko kisan jälee 11/81(?) ja sijotuin nii ja sain teko lampaankarvan siistii:D ja Pauliina oli ponin kanssa toka ja Ipsun kaa 17 (vika sijottunu)!

SYRÄNMELLÄ:Hanna,Ida ja emil von tötterström

pisama jalka!<333Sunnuntai 04.05.2008 14:11

KATRILLA ON PISAMII JALASSA!:DDD