IRC-Galleria

HannaMO

HannaMO

ig ja kik: hannabeibs

[Ei aihetta]Tiistai 29.09.2009 20:09

Ajattele, että saisit nyt soiton, jossa kerrotaan että paras ystäväsi olisi kuollut. Miltä se tuntuisi?
Et pystyisi enään ikinä sanoa hänelle, kuinka paljon häntä rakastatkaan. Kaikki kokemuksenne
yhdessä olisi enään muisto mielessäsi. Kaikki ympärilläsi muistuttaa sinua hänestä. Voit enään vain syyttää
itseäsi siitä, että et arvostanut häntä silloin niin paljon, kun hän vielä oli kanssasi. Miltä tuntuu, kun kaikki
suunnitelmat murskautuvat hetkessä vain ajatukseksi siitä, miten kiva kesästäkin olisi tullut, kun olisit
saanut nauraa kaikille tyhmille jutuille hänen kanssaan. Enään se ei ole mahdollista.
Jos yhtään välität kavereistasi, lisää tämä päiväkirjaasi niin he tietävät että välität ja rakastat heitä. Jätä tämä vitun tietokone rauhaan, ja mene viettämään aikaa kavereittesi kanssa, se saattaa olla kohta liian
myöhäistä. Ajattele että istut koneella kun kaverisi tekee kuolemaa.

[Ei aihetta]Tiistai 29.09.2009 18:11

sain just kuulla et LA on muutto siipeen <tuuletus>
siitä sit seuraava muutto onki omaan kämppään <sydän>

[Ei aihetta]Perjantai 25.09.2009 16:43

Tähän mennes oleva tieto: saaan oman kämpän tammi-helmikuus <tuuletus>
^ saattaa viel muuttuu ;s toivottavasti ei.. tai no jos muuttuu nii sit toivottavasti sillee
et saisin aikaesemmi :p

sitä ootelles.. <vink>

wEntyLauantai 19.09.2009 19:13

Tee tämä sisaruksestasi, tai KUOLET huomenna!

Mikä hänen nimensä on? - Eve
Minkä ikäinen hän on? - 15
Oletteko riidelleet kertaakaan? - juuh.
Tietääkö hän kaiken sinusta? - ei..
Entä voitko kertoa hänelle asioita joita et voi muille kertoa? - khyll..
Tietääkö hän ihastuksesi? - kyllä :)
Kuka on hänen paraskaveri? - öö.. vissii minnä
Mikä on hänen kengännumeronsa? - 37-38
Onko hän pitkä? - mua pidempi :p
Hänen lempivärinsä? - kaikki melkee.. mut kaipa se on se musta :)
Millainen hänen musiikkimakunsa on? - kaikki menee..
Milloin viimeksi näit häntä? - tänää :)
Parasta hänessä? - luottamus,hauskuus :D
Mitä hän vihaa? - idioottei ihmisiii..
Mitä hän rakastaa? - Jonii ja mua koska mä oon niin ihana(lihava) :D ja muit hanipöit :)) <3
Oletko nukkunut hänen vieressään koskaan? - khyll :)
Syökö hän mitä tahansa? - melkee kaikkee.. :D
Mikä on hänen lempiharrastuksensa? - jalkkis,dokaus ja joni &lt;vink&gt;
Osaako hän laulaa? - juuh.
Mitä lehtiä hän tilaa? - ei mitää..
Mikä saa hänet raivostumaan? - paskan jauhaminen ja muu tollane paska..
Omistaako hän puhelinta? - juuh..
Juoko hän alkoholia? - juuuh.. sukuvika ;D
Jos sinulle itsellesi tulisi kauhea rahapula, auttaisiko hän sinua? - juuh :)
Voisitko kuvitella että hän löisi jotakuta? - joo :DD
Jos sinä joutuisit sairaalaan, olisiko hän ensimmäisien joukossa katsomassa sinua? - juuh..
Uskaltaako hän itkeä jos sinä olet näkemässä? - juuuuh :))
Oletko ikinä ollut hänen kans samalla luokalla? - ei, mut tarhas oltii samas ryhmäs :D
Onko hän sinulle tärkeä? - ONN !! &lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Lauantai 19.09.2009 17:33

[Ei aihetta]Perjantai 18.09.2009 02:29

Shino sanoo:
muhahaha
koht on pakkasta <34
HannaMO sanoo:
hyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Shino sanoo:
ahhh
kaikki muut tärisee ihan vitun kylmissää ja meitsi ite vetelee shortseis
HannaMO sanoo:
no oot iha ihme sekasikiö[Ei aihetta]Lauantai 12.09.2009 21:40

hahah :D ei vittu mikä PE ilta/LA aamu :DDD

Juhiksen,Ramin ja Hessun ihana alaston puska hyppy &lt;virne&gt;

äääähhhh.. ootte sekopäit :D &lt;sydän&gt;

Kiitos kaikille illast/aamust !! &lt;pusu&gt;

[Ei aihetta]Tiistai 08.09.2009 15:57

Mitä Blondi hämmästelee käydessään WC:ssä?
-Sitä kun joutuu vetämään itse housunsa alas.


hahha :DDD

vähä hyvä ;DDSunnuntai 06.09.2009 19:18

Ohjeita maahanmuuttajille:

Tarkista ensin, että sinulla todellakin on jokin järkevä syy muuttaa Suomeen. Varmista myös, että olet tulossa Suomeen yksilönä. Älä tule Suomeen heimona, klaanina, laumana, vähemmistönä, kansanryhmänä, rosvojoukkona tai valloitusarmeijana.

Suomessa eletään suomalaista elämää. Alla on käsitelty joitakin suomalaisia tapoja ja perinteitä, jotka saattavat vaikuttaa sinusta oudoilta. Ne ovat kuitenkin suomalaisten mielestä oikein hyviä tapoja ja perinteitä.

TYÖ

Suomessa on tapana elättää itsensä ja perheensä tekemällä töitä.

RUOKA

Possu on hyvää syötävää. Siitä saa monenlaisia herkullisia ruokia, kuten grillimakkaraa, grillikylkeä ja kinkkua. Suomalainen ruoka on hyvää, sanoivatpa ranskalaiset mitä vaan. Suomessa saa syödä lehmää, veripalttua, sikaa ja piimää. Täällä tarjoillaan monia kummallisia ruokia, kuten mämmiä tai viiliä talkkunan kera. Sen sijaan Suomessa ei tarjoilla paistettua pikkuvauvaa riisipedillä. Myös eläinrääkkäys on Suomessa kielletty, joten eläintä ei saa kiduttaa leikkaamalla kurkun auki ja vuodattamalla se kuiviin. Uuni on tarkoitettu ruuanlaittoa varten. Uunissa ei saa lämmittää jalkasalvaa.

NAISET

Suomessa naiset ovat yhtä arvokkaita kuin miehet. He saavat ajaa autoa ja liikkua yksin myös kamelin päivämatkaa kauemmaksi kotoa. Naiset saavat valita aviopuolisonsa itse. Hyvin usein myös naiset käyvät töissä. Naiset voivat käydä uimahallissa samaan aikaan miesten kanssa, mikä on hyvin kätevää, koska siksi ei tarvita erillisiä uimahallivuoroja miehillä ja naisille. Muutenkin Suomessa on tasa-arvoinen meininki: nais- ja mieslääkärit ja hoitajat voivat hoitaa kaikkia potilaita. Tämä on hyvin kätevää, koska silloin ei tarvita erillisiä sairaaloita naisia ja miehiä varten. Suomessa naisia ei laiteta mustaan säkkiin. Mustaan säkkiin laitetaan roskia.

LAPSET JA KOULU

Suomessa tytöt ja pojat voivat leikkiä keskenään. Myös tytöt saavat käydä koulua yhdessä poikien kanssa. Kaikki saavat koulussa saman peruskoulutuksen. Juuri sen takia sen nimi on peruskoulu. Kuvis ja musa ovat ihan kivoja aineita. Niistä ei saa vapautusta uskonnollisista syistä. Myös tytöt voivat jatkaa koulunkäyntiä peruskoulun jälkeenkin.

SEKSI

Suomessa lasten sukuelimiä ei silvota. Sen takia on aivan luonnollista, että vähän vanhempina tytöt ja pojat alkavat seurustella keskenään. He saavat valita seurustelukumppaninsa ihan itse. Usein tytöt ja pojat kokeilevat seksiä jo melko nuorina ennen avioliittoa. Se on ihan OK. Mutta se ei ole OK, että aikuinen harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa. Myös yhteenpuristettujen reisien väliin sutiminen on seksiä, joten aikuinen mies ei saa harrastaa sitäkään alle 16-vuotiaan kanssa.

Kesällä naiset tykkäävät kulkea vähissä vaatteissa ja miehet tykkäävät katsella vähäpukeisia naisia. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että katsoa saa, muttei koskea. Siis ilman lupaa. Nainen voi myös milloin tahansa peruuttaa antamansa koskemisluvan. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa. Se ei suomalaistenkaan miesten mielestä tunnu kivalta, mutta raiskaaminen on Suomessa kielletty. Housuja jalkaan vaan ja uutta matoa koukkuun.

Suomalaisia ei juurikaan kiinnosta, mitä toiset makuuhuoneissaan puuhailevat, kunhan sitä ei tungeta heidän naamansa eteen. Homoseksuaalisuus ei ole Suomessa rikos. Se tarkoittaa sitä, että homoja ei saa tappaa.

Suomessa HIV-tartunta ei parane raiskaamalla neitsyen. HIV- positiiviset tuntevat oman vastuunsa ja pyrkivät kaikin tavoin olemaan tartuttamatta virusta eteenpäin.

Pimppiin ei laiteta saksia.

USKONTO

Suomen pääuskonto on luterilaisuus. Muitakin uskontoja on paljon, ja ihmiset saavat vapaasti valita oman uskontonsa. Monet suomalaisen kulttuurin perinteet pohjautuvat luterilaisuuteen, ja suomalaiset kunnioittavat niitä, vaikka monet ovatkin eronneet kirkosta. Kirkosta eroavia ei tapeta.

SAUNA

Suomalaiset tykkäävät istua alasti kuumassa huoneessa, jonka nurkassa on kiuas. Kiukaan päällä ei saa kuivattaa kenkiä. Kiukaalle heitetään vettä, joka höyrystyy. Saunoja voi myös pieksää itseään koivuvitsalla ja juosta välillä kylmään järveen. Se on suomalaisten mielestä mukavaa. Kokonaiset perheet saunovat usein yhtä aikaa. Kaveriporukoissa myös miehet ja naiset voivat mennä saunaan samaan aikaan, eikä siinä ole mitään seksuaalista. Saunassa ollaan alasti. Jos käytät uimahousuja, jotta Allah ei näkisi pippeliäsi, niin kaikki ajattelevat, että sinulla on pieni. Saunan jälkeen maistuu keskiolut ja sianlihapitoinen grillimakkara.

JUHLAPÄIVÄT

Tärkeitä suomalaisia juhlapäiviä ovat mm. joulu, juhannus ja vappu. Jouluna koristellaan joulukuusi, lauletaan joululauluja, annetaan lahjoja ja syödään kinkkua. Useimmille suomalaisille joulu on enemmänkin perheen ja yhdessäolon juhla kuin uskonnollinen juhla.

Juhannuksena juodaan viinaa, tuijotellaan syvämietteisesti järvelle valoisassa kesäyössä ja poltetaan kokko. Kokossa ei kuitenkaan polteta autonrenkaita tai kokonaisia autoja. Autoja ei myöskään polteta minään muinakaan päivinä. Palavia autonrenkaita ei missään tapauksessa laiteta ihmisten kaulan ympärille.

Koulujen kevätjuhlassa lauletaan "Jo joutui armas aika". Se nyt vaan on kaikkien mielestä niin hienoa, että koulu loppuu ja kesä tulee. Jos sinua oikeasti häiritsee kevätvirren laulaminen, niin soita Puumalaiselle ja pakene Timbuktuun.

Vappu on se juhlapäivä, jolloin suomalaiset marssivat kaduilla hassuja plakaatteja kantaen, kuitenkaan äbäläwäbälää huutamatta. Myöskään katukivien heitteleminen ei kuulu suomalaiseen vappuperinteeseen.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto presidentinlinnassa on se juhla, jossa kaikki vieraat kättelevät presidenttiä. Suomessa ei ole pakko tulla bileisiin, jos ei halua.

VIINA

Suomalaiset tykkäävät juoda viinaa muutenkin kuin jouluna, juhannuksena ja vappuna. Eihän se tietenkään mitään maailman fiksuinta touhua ole, mutta se nyt vaan sattuu olemaan täällä perinne. Jotkut muiden kansojen perinteisiin kuuluvat päihteet, kuten kannabis ja khat, ovat Suomessa kiellettyjä.

PAINI

Viinanjuonti johtaa usein painiin. Suomessa välillä vähän tapellaan, muttei lyödä puukolla tai tapeta, ainakaan ventovieraita.

RIKOSLAKI

Raiskaaminen - myös joukkoraiskaaminen - on siis hei ihan oikeasti Suomessa kielletty. Jos nainen joutuu raiskatuksi, niin häntä ei kivitetä vaan raiskaajat laitetaan vankilaan. Kunniamurhissa ei Suomessa ole mitään kunniakasta. Elokuvaohjaajia ei saa tappaa, vaikka he tekisivät mielestäsi huonon elokuvan. Sama pätee myös pilapiirtäjiin ja etenkin pakinoitsijoihin. Suomessa saa piirtää pilakuvia eri aiheista ja kirjoittaa ohjeita maahan muuttaville, mutta niiden tekijöitä ei saa murjoa, kurmoottaa eikä fatwoittaa.

RASISMI

Kaikki ei ole aina rasismia. Ja vaikka olisikin, niin ei se kitisemällä parane. Vai luuletko muka, että Mikko Puumalainen on suomalaisten enemmistön mielestä hyvä tyyppi?

SANANLASKUT

Suomen kielessä on paljon vanhoja, kauniita ja viisaita sananlaskuja, kuten "Maassa maan tavalla tai maasta pois!"

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.09.2009 17:03

Eile oli kyl mahtava ilta. Oli vitun hauskaaaaa!!! <3

Sonja,Toni,Jami + 2 apinaa ja Juhis &lt;sydän&gt;

Kiitos &lt;pusu&gt;

Aluks piti lähtee Eetunkaa dokaa,mut sille tuli muuta menoo
Sit mun piti mennä moikkaa ihmisii mustikkamaalle, mut en jaksanu liikkuu sinne asti :D
Päivän suunnitelmat kusi kyll huolel,mut onneks sonja sit pelasti mun päivän/illan =)<3

sonja ja hänen rillinsä &lt;virne&gt;